СПЕШНА ПОМОЩ ЗА ПОКУПКА НА Е46 320 Д ПРЕДИ ФЕЙСА

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
Мечтае да кара: BMW

СПЕШНА ПОМОЩ ЗА ПОКУПКА НА Е46 320 Д ПРЕДИ ФЕЙСА

Мнение от русиабн » 17 Фев 2012, 23:36

Здравейте колеги,
Доста четох и доста неща намерих, но се моля за още мнения извинявам се предварително на администраторите, че пускам нова тема но имам сериозна нужда от съвети!!! Моя проблем се състои в следното: Карам е36, но от 2 месеца търся Е46 320 Д преди фейса. След много обикаляне отрих едно което ми легна на душата както навид така и по джоба, но: като отидох да я гледам преди една седмица колата не беше палена поне месец със сигурност. Като вдигнах капака мотора не се виждаше, целият беше в сняг от навяването и си играх 10мин да го чистя за да проверя маслото. Вигнах пръчката и ми се видя че имаше масло до около максимума, но беше студено и не проверих втори път. Започна паленето. Колата зпали на 4-5тото здраво въртене /дали е нормално първо питане/ изпуши първо синкав дим с миризма на понички и след това черен дим това дали също е проблем? /докато въртях давах газ :mhihi: карам бензин все пак/. След като запали и работа на място около 2 минути светна жълтата лампа на маслото за около 5-6секунди и изгасна / :bowdown: ТУК ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА СЪЗДАТЕЛЯ/ИТЕ НА ФОРУМА- НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ИМА ЖЪЛТА И ЧЕРВЕНА ИНДИКАЦИЯ ЗА МАСЛОТО/ и веднага се стреснах, но продължих с огледа. Покарах колата хареса ми как върви, като загря до средата, спрях и я оставих да работи на място и след около 1-2. мин светна отново жълтата лампа подадох газ и отново изгасна, но това много ме стресна защото си помислих, че има хлабини в коляновият вал или е помпа и си тръгнах разочерован. Колеги кажеете ДАЛИ ТОВА Е СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ И СВЪРЗАН ЛИ Е С ИЗДУХАН МОТОР. Друго което ми направи впечатление е че след като загря мотора, след изфорциране на 4-5000 оборота от аспуха излизаха яко черни сажди- това съшо дали е сериозен проблем или е от това че не е палена отдавна :help: БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes:
ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !
Изображение
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: СПЕШНА ПОМОЩ ЗА ПОКУПКА НА Е46 320 Д ПРЕДИ ФЕЙСА

Мнение от Dimitroff » 18 Фев 2012, 10:25

viewtopic.php?f=34&t=116080

viewtopic.php?f=34&t=13086

viewtopic.php?f=34&t=274520&start=735

Задай въпросите си синтезирано в последната тема, а преди това прочети горните 2.

Искам само да те питам - не ти ли загряха врата като форсира студения дизел до 5000 оборота ??

Назад към E46