Проблем с клапите на парното.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с клапите на парното.
batves написа:Завъртяна е до край на червено. Искам да подчерая че като се покачат температурите над -12° няма проблем всичко работи
явно някой от датчиците и то най-вероятно или външния или вътрешния в управлението си е изместил характиристикити и явно при ниска тампература отчита не реално и модула го разбира погрешно и затваря ел.клапана.
Може де се пробва с прекодиране на модула и след това да се гледат показанията на датчиците на климатроника и как спрямо тях работи ел. клапана и ще се разбере къде е проблема.
- batves
- Потребител
-
- Кара: e46 318i
Ходих при един майстор който го гледа каза че моторчето което движи клапата хващало конденз и когато е много студено замръзва, и че няма какво да се направи, което на мен ми звучи странно. Някой има ли идея как може да се предотврати този конденз
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Виж пост 2 на стр.1
- KRASTEV85
- Потребител
-
- Кара: BMW 330d E91
- Мечтае да кара: BMW X5-M5
колеги и аз имам подобен проблем от моята страна духа студено а от дясно топло някои знае ли на какво се дължи това и още един въпрос взех си ACU-датчик че,като ходя на диагностика ми казаха че,ми липсва и някои знаели къде се свързва че,нямам на идея и за какво служи тоя датчик.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2