Лампа за резервата

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: Лампа за резервата

Мнение от Zagy » 05 Фев 2012, 23:49

Gqbriel написа:
Zagy написа:Дали пък не е и от по-студеното време... :mrgreen:

Склонен съм да повярвам и на това...ама защо :shock:

Защото ниските температури водят до повишен разход на гориво, баце - доста повече време му трябва на мотора да загрее - демек повече лапа. Маслото от студа се е сгъстило, където има конденз по мотора е замръзнал... изобщо му е много трудно на един студен мотор да работи и повишената му мъка при студовете се изразява в повишена жажда :mrgreen: Отделно не знаем колегата колко време пътува на ден - лятото на маторя и няколко км му стигат да загрее, докато зимата не... и те така...
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 325i

Re: Лампа за резервата

Мнение от vitaliss » 06 Фев 2012, 2:17

сякакви аномалии по тая кола откакто застудя...сменял сам двигателя и преди малко колата взе да се мисли за двувратка нищо че е седан :mhihi: :kuku: явно нещо се е шашнал компа тъй като донора беше 2-ве врати и сега взе да си сваля по малко стаклата при отваряне на вратата. И да не отварям нова тема,миналия ден както и преди малко както си карах ми светна ЕМЛ+АСЦ при гасене и палене отново всичко се оправя...колата изгуби мощност и набираше плавно и бавно,другото което забелязах от известно време при вращане на педала на газта колата направо забива все едно съм и натиснал спирачките така рязко го прави а не е нормално и преди небеше така...мисля че и двата проблема имат нещо общо..в темите пише че е датчик разпределителен вал но на мене при повторно палене си ми гаснат лампите,освен това пише че при загрял мотор колата няма да запали докато не е изтинала а при мене си пали без проблем... :dunno:

Предишна

Назад към E46