Моля ви, дайте ми мнение за следния проблем.. бял гъст пушек
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ilianatr
- Потребител
-
- Кара: BMW Compact
- Мечтае да кара: Същото, но синьо :)
Re: Моля ви, дайте ми мнение за следния проблем.. бял гъст пушек
В сервиза е колата, като разбера ще напиша какво се е оказало...
besnia_ написа:Ако мотора ти е н42 а той е, си за свещи и бобини приятелювече четвърта кола виждам да го прави този номер
бял гъст пушек и се тресе като трактор гасиш, палиш и след малко и се оправя
пушека няма как да спре веднага ,щото това масло трябва да излезе от някъде
Колега радвам се, че се включи...гледах как сглабяше един такъв двигател в една друга тема и както един колега беше споменал там, ми беше точно като discovery - интересно, ама нищо неразбрах!

Та да дам малко повече инфо. Двигателя е N42 115 HP. От година е с нови свещи и бобини поради същия проблем и тогава заспа. При последното запалване за кратко колата работеше неравномерно - като неработещ цилиндър и спря да пуши (маслото в ауспуха явно е изгоряло).
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Този бял пушек ми е познат - преди време щях да купувам една е36ца от Гробляне и добре че взех един приятел който разбира и каза че гори антифриз най-вероятно. Направи ми силно впечатление миризмата - като на креозотно масло за влакови траверси, доста нетипична миризма за кола.
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
StuNNeR написа:besnia_ написа:Ако мотора ти е н42 а той е, си за свещи и бобини приятелювече четвърта кола виждам да го прави този номер
бял гъст пушек и се тресе като трактор гасиш, палиш и след малко и се оправя
пушека няма как да спре веднага ,щото това масло трябва да излезе от някъде
Колега радвам се, че се включи...гледах как сглабяше един такъв двигател в една друга тема и както един колега беше споменал там, ми беше точно като discovery - интересно, ама нищо неразбрах!![]()
Та да дам малко повече инфо. Двигателя е N42 115 HP. От година е с нови свещи и бобини поради същия проблем и тогава заспа. При последното запалване за кратко колата работеше неравномерно - като неработещ цилиндър и спря да пуши (маслото в ауспуха явно е изгоряло).
И аз се радвам че се включи колега ако не се лъжа и ти беше пускал тема с същия проблем нали не бъркам

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2