Проблем с борд компютъра след смяна на акумулатор
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с борд компютъра след смяна на акумулатор
Колеги, днес си смених акумулатора с нов. След смяната все едно нямам борд компютър. Показва само километрите и часа и нищо не се сменя след натискане на лостчето.
Да пробвам да откача акумулатора и да го закача пак, или да закача колата към DIS и да гледам там дали не се е деактивирал?
Да пробвам да откача акумулатора и да го закача пак, или да закача колата към DIS и да гледам там дали не се е деактивирал?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с борд компютъра след смяна на акумулатор
yakoubov написа:Колеги, днес си смених акумулатора с нов. След смяната все едно нямам борд компютър. Показва само километрите и часа и нищо не се сменя след натискане на лостчето.
По скоро я закачи с ДИС но там няма как да резбереш дали се е деактивирала тази опция освен ако не прочетеш SA кода, но пробвай да го активираш пак макар, че досеге не съм чул на някой да му изчезне опция на колата заради смяна на акумулатора.
Re: Проблем с борд компютъра след смяна на акумулатор
И на мен ми се стори странно да се деактивира, при положение, че съм откачал акумулатора преди и не е имало проблем след това. Както и да е, след като закачих колата към DIS и му дадох да активира борд компютъра всичко се оправи. Мерси!
3 мнения
• Страница 1 от 1