индикацията на система за контрол на двигателя ми светна
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
индикацията на система за контрол на двигателя ми светна
Здравейте колеги,имам един странен проблем ,поне за мен.Притежавам Е46 от скоро и тази сутрин като запалих колата ми светна индикацията на система за контрол на двигателя.Може ли някой да ми обясни какво е това?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: индикацията на система за контрол на двигателя ми светна
Диагностика.
Предполагам ще бъде свързано с газообразуването - я бедна смес, я някоя сонда, я нещо подобно, но няма как да се разбере без диагностика.
Предполагам ще бъде свързано с газообразуването - я бедна смес, я някоя сонда, я нещо подобно, но няма как да се разбере без диагностика.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
... а мотора е?
Si non confectus, non reficiat.
Благодаря колеги , но видимо по мощостта на двигателя ми няма разлика от преди , колата си е както преди, така да се каже, само дето ми светна тази индикация.Може ли да е от много ниските температури на времето?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не не може.
Няма нужда да има спад в мощността - чек енджин лампата може да си свети, а колата да си работи безпроблемно.
Важното в случаят е да се направи диагностика, за да се види какво е накарало мотора да сигнализира за нередност (пък било то и малка) посредством чек енджин лампата...та...ДИАГНОСТИКА
Заги - или е бензин или е дизел след 2003 година...без значение какъв е мотора - чек енджина отговаря само за работата на мотора - ламбди сонди, горивна смес, дюзи, въздух и т.н...но само съпътстващи моторетката - без диагностика само ще се гадае защо е светнала.
Няма нужда да има спад в мощността - чек енджин лампата може да си свети, а колата да си работи безпроблемно.
Важното в случаят е да се направи диагностика, за да се види какво е накарало мотора да сигнализира за нередност (пък било то и малка) посредством чек енджин лампата...та...ДИАГНОСТИКА

Заги - или е бензин или е дизел след 2003 година...без значение какъв е мотора - чек енджина отговаря само за работата на мотора - ламбди сонди, горивна смес, дюзи, въздух и т.н...но само съпътстващи моторетката - без диагностика само ще се гадае защо е светнала.
5 мнения
• Страница 1 от 1