Питане за имулсен кабел за връзване на усилвател.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Питане за имулсен кабел за връзване на усилвател.

Мнение от Amatior4o » 29 Яну 2012, 21:02

Колеги здравейте,

Хванал съм се с връзването на музичка, ама не съм много на ти с тия работа и да питам и вас за съвет. Мислех, че ще е по-лесно, ама никога не става така както го мислиш :mhihi:
Та колата ми е седан с Хармън/Кардън и си мислех, че всичко ми е в багажника за допълнителен бас (акумулатор и усилвателя на Х/К). Та свързах всичко, прибрах кабелите, но остана да свържа импулсния кабел който дава сигнал кога да включи допълнителният усилвател. Та проблема е, че някъде ми се губи волтаж от ЦД-то към усилвателя. Чудя се от къде мога да зема плюс който да работи само на контакт/полуконтакт за да не работи постоянно допълнителният усилвател, че така ще пада акумулатора.
Някой, се сеща за нещо в багажника което да работи само на контакт/полуконтакт да сподели моля. Знам, за опцията да прокарам кабел до ЦД-то, но сега нямам много време, а и е бая студ за още мръзнене.

Най-хубавото от цялата ми "одисея" е, че с един приятел хванахме защо ми е спадал тока от Цд-то до усилвателя. Беше изгорял един транзистор на ЦД-о и откакто имам колата не ми е захранвал фабричният усилвател. Имал съм Х/К който свири на около 30% :banghead: :mhihi:

Назад към E46