Въпрос за поставяне на плафони в краката е46 ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за поставяне на плафони в краката е46 ?
здравейте колеги , искам да си поставя оригинални плафони в краката на двете предни места,тъй като имам технологични отвори,а и плафоните са евтини,но проблема е,че нямам окабеляване.търсих тема в търсачката,но е препълнено с теми з акристалните плафони и не открих.сещам се и за варианта да си прекарам кабел от плафона,но искам да си е оригинално.Молбата ми е ,ако някой е срещал точно такава тема,линк или поне схема,защото не кои буксди да ползвам.благодаря предварително !
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Въпрос за поставяне на плафони в краката е46 ?
Retrofit написа:http://www.bmwpassion.com/forum/showthread.php?124399-Reportage-Luci-vano-piedi-su-E46
много благодаря колега

- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Здравейте и от мен! Тъй като тази тема приключи според мен, ще я ползвам да питам нещо сходно. В краката на пасажерското място имам нещо като малък говорител захванат на две планки и може да се насочва. Моля някой ако знае кавко е да ми отговори, защото нито свири, нито пее
Видях го защото се беше откачило от едната страна и дрънчеше, иначе нямаше и да знам, че го имам
но сега ме яде от вътре???

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Обемен датчик на аларма, гонг за парктроник или говорителя на Плевналиев. 

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
vladobosh написа:Здравейте и от мен! Тъй като тази тема приключи според мен, ще я ползвам да питам нещо сходно. В краката на пасажерското място имам нещо като малък говорител захванат на две планки и може да се насочва. Моля някой ако знае кавко е да ми отговори, защото нито свири, нито пееВидях го защото се беше откачило от едната страна и дрънчеше, иначе нямаше и да знам, че го имам
Това е говорител за външна ГСМ система която имаш или си имал.
Предполагам изглежда така:
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
Retrofit написа:vladobosh написа:Здравейте и от мен! Тъй като тази тема приключи според мен, ще я ползвам да питам нещо сходно. В краката на пасажерското място имам нещо като малък говорител захванат на две планки и може да се насочва. Моля някой ако знае кавко е да ми отговори, защото нито свири, нито пееВидях го защото се беше откачило от едната страна и дрънчеше, иначе нямаше и да знам, че го имам
Това е говорител за външна ГСМ система която имаш или си имал.
Предполагам изглежда така:
Абсолютно!!! Страхони сте!

7 мнения
• Страница 1 от 1