Въпрос за поставяне на плафони в краката е46 ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос за поставяне на плафони в краката е46 ?

Мнение от ИЦАКА86 » 26 Яну 2012, 13:31

здравейте колеги , искам да си поставя оригинални плафони в краката на двете предни места,тъй като имам технологични отвори,а и плафоните са евтини,но проблема е,че нямам окабеляване.търсих тема в търсачката,но е препълнено с теми з акристалните плафони и не открих.сещам се и за варианта да си прекарам кабел от плафона,но искам да си е оригинално.Молбата ми е ,ако някой е срещал точно такава тема,линк или поне схема,защото не кои буксди да ползвам.благодаря предварително !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Re: Въпрос за поставяне на плафони в краката е46 ?

Мнение от Retrofit » 26 Яну 2012, 14:01

Потребител
Аватар

Мнение от ИЦАКА86 » 26 Яну 2012, 15:22

Retrofit написа:http://www.bmwpassion.com/forum/showthread.php?124399-Reportage-Luci-vano-piedi-su-E46

много благодаря колега :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2001г.

Мнение от vladobosh » 26 Яну 2012, 16:15

Здравейте и от мен! Тъй като тази тема приключи според мен, ще я ползвам да питам нещо сходно. В краката на пасажерското място имам нещо като малък говорител захванат на две планки и може да се насочва. Моля някой ако знае кавко е да ми отговори, защото нито свири, нито пее :kuku: Видях го защото се беше откачило от едната страна и дрънчеше, иначе нямаше и да знам, че го имам :banghead: но сега ме яде от вътре???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 26 Яну 2012, 19:28

Обемен датчик на аларма, гонг за парктроник или говорителя на Плевналиев. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Мнение от Retrofit » 26 Яну 2012, 23:46

vladobosh написа:Здравейте и от мен! Тъй като тази тема приключи според мен, ще я ползвам да питам нещо сходно. В краката на пасажерското място имам нещо като малък говорител захванат на две планки и може да се насочва. Моля някой ако знае кавко е да ми отговори, защото нито свири, нито пее :kuku: Видях го защото се беше откачило от едната страна и дрънчеше, иначе нямаше и да знам, че го имам :banghead: но сега ме яде от вътре???

Това е говорител за външна ГСМ система която имаш или си имал.
Предполагам изглежда така:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2001г.

Мнение от vladobosh » 27 Яну 2012, 12:56

Retrofit написа:
vladobosh написа:Здравейте и от мен! Тъй като тази тема приключи според мен, ще я ползвам да питам нещо сходно. В краката на пасажерското място имам нещо като малък говорител захванат на две планки и може да се насочва. Моля някой ако знае кавко е да ми отговори, защото нито свири, нито пее :kuku: Видях го защото се беше откачило от едната страна и дрънчеше, иначе нямаше и да знам, че го имам :banghead: но сега ме яде от вътре???

Това е говорител за външна ГСМ система която имаш или си имал.
Предполагам изглежда така:
Изображение

Абсолютно!!! Страхони сте! :bowdown: И това с говорителя на Плевнелиев е яко! Ще го чакам да ми проговори. :kuku:
Изображение

Назад към E46