Накрайник за гърне на Е46 318и

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Re: Накрайник за гърне на Е46 318и

Мнение от vavilon » 23 Яну 2012, 11:15

Зависи от къде ще си взимаш накрайниците! Най лесният вариянт е, да отидеш в сервиз за ауспуси и на място да си примериш каквото те интересува. Модели, колкото си искаш има, едни ще ти паснат, други ще са големи. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 23 Яну 2012, 15:32

Gqbriel написа:
b_velev написа:Някой слагал ли е прав накрайник на дизел? Не се ли опушва бронята? Доколкото знам точно за това е извит надолу.

А аз martin_g60 с този сив цвят не съм виждал каквито и да е следи - а и все пак,малко ще стърчи извън бронята ,съмнявам се да опушва - и все пак,някой да има идеи за моя върпос по-горе :dunno:

Ако караш много на заден ход или предимно на заден тогава със сигурност ще опуши :smoke:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 23 Яну 2012, 15:51

spower написа:
Gqbriel написа:
b_velev написа:Някой слагал ли е прав накрайник на дизел? Не се ли опушва бронята? Доколкото знам точно за това е извит надолу.

А аз martin_g60 с този сив цвят не съм виждал каквито и да е следи - а и все пак,малко ще стърчи извън бронята ,съмнявам се да опушва - и все пак,някой да има идеи за моя върпос по-горе :dunno:

Ако караш много на заден ход или предимно на заден тогава със сигурност ще опуши :smoke:

Бе ще видим скоро - колко излезнаха твоите ?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 23 Яну 2012, 15:58

[/quote]

Бе ще видим скоро - колко излезнаха твоите ?[/quote]
Купих накрайника от една автомания в Горубляне около 40лв по спомен и за 5лв работа до магазина отстрани имаше гараж, където правеха ауспуси и там ми го сложиха, но това беше преди 3 или 4г май ще стане.. Иначе проверявах по околовръстното преди Борис от ляво посока от бул. България -Борис с/у оня големия магазин за осветителни тела сервиза. Ами настръхна ми косата 90лв обикновен единичен накрайник двоен 120 и за заварка 40лв и приемчика ми вика: "давай вкаравай я" :kuku:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 23 Яну 2012, 16:04

spower написа:

Бе ще видим скоро - колко излезнаха твоите ?
Купих накрайника от една автомания в Горубляне около 40лв по спомен и за 5лв работа до магазина отстрани имаше гараж, където правеха ауспуси и там ми го сложиха, но това беше преди 3 или 4г май ще стане.. Иначе проверявах по околовръстното преди Борис от ляво посока от бул. България -Борис с/у оня големия магазин за осветителни тела сервиза. Ами настръхна ми косата 90лв обикновен единичен накрайник двоен 120 и за заварка 40лв и приемчика ми вика: "давай вкаравай я" :kuku:

Викаш поне да беше представител на БМВ, ми то ... (не че тия представителствата на БМВ са нещо по-така де, но...).
На мен ми е чудно ако ида тука до нас в немското БМВ и ги питам, каква ли сума ще ми искат за подобна интервенция, особено ако трябва да се реже, а то при дизеларките е задължително доколкото разбрах, пък и като се загледаш е неизбежно ако искаш да сложиш права двуцевка.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 23 Яну 2012, 16:34

spower написа:
Gqbriel написа:Бе ще видим скоро - колко излезнаха твоите ?

Аз минавам покрай тази Автомания Горубляне, всеки ден. Мога да снимам накрайници и цени да посоча, но не се славят с евтини стоки! :mhihi:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 23 Яну 2012, 19:08

Да ви кажа за няколко хиляди кикометра(може би около 20000км) няма и грам сажди по бронята :!: това да не ти е някое Хауди или Бенц :mhihi:
От всеки зависи колко да си остави навън накрайника но не е много хубаво много навън или прекалено на вътре че стои неестествено.Моя като го слагах на око си избрах колко да стърчи но "чурката" трябва да се среше и после заварка става като фабрично стига да се направи както трябва

Предишна

Назад към E46