Вибрации на купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Вибрации на купето
Самия километраж при тампоните на мотора няма толкова голямо значение.
По-скоро паленето и гасенето им вижда сметката...и температурните амплитуди (особено на студено).
Маслото вътре като е топло (а, за да е топло то - трябва да е топла и гумата на самия тампон) - живота е дълъг.
Когато се одърви гумата от големи студове...паленето и гасенето на студено много тормозят тампоните.
Стига толкова офтопик...към автора имам молба - първо да чете, после да поства - просто конкретно за "вибрации" в Е46 няма какво повече да се напише
По-скоро паленето и гасенето им вижда сметката...и температурните амплитуди (особено на студено).
Маслото вътре като е топло (а, за да е топло то - трябва да е топла и гумата на самия тампон) - живота е дълъг.
Когато се одърви гумата от големи студове...паленето и гасенето на студено много тормозят тампоните.
Стига толкова офтопик...към автора имам молба - първо да чете, после да поства - просто конкретно за "вибрации" в Е46 няма какво повече да се напише

- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xD M
Re: Вибрации на купето
Като цяло съм доста доволен, то те са си чисто нови за момента. Но аз и не карам много - все пак съм програмист и си работя от вкъщи
. На година по 10 000 - 12 000км и то от които 80% е градско ( то в Пловдив няма големи разстояния ), така че се надявам с това темпо да издържат 2-3 години, а още повече се надявам и дотогава да съм я сменил с Е90 или Ф30 дай боже 
Dimitroff : Ок сори за неточната тема, можете да я затворите, повече няма какво да се добави

Dimitroff : Ок сори за неточната тема, можете да я затворите, повече няма какво да се добави
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2