Отново проблем. Парното спря да духа ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- momicheto
- Принцеса
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: кипра бамбина...
Re: Отново проблем. Парното спря да духа ...
сега излизам от сервиза и при мен се оказа този таралеж"+зачиствоне на моторчето,същата част като от снимката дето колегата по-горе е показал
- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
oci написа:М....да таралежа се рециклира вече на 90 процента успешно досега от 10 таралежа 9 са ми тръгнали без проблем. Проблема е в транзисторите многа рядко се прецаква и платката, но транзисторите се сменят и направено веднъж така работи без проблем с новите транзистори дори аз слагам не оригиналните а заместител който е по мощен и реално за да изгори трябва ел. мотора да направи къси, но пък предпазителя е по слаб от транзистора и първо гори той преди таралежа.
Рециклирането излиза в пъти по евтино и реално ако тръгне таралежа е по надеждно от нов таралеж.
Ако някой има нужда от помощ да свирка
Ех къде беше миналата година по това време?Представа си нямаш колко се мъчих да оправя моя.Накрая си взех нов.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
MITKO F1fen написа:oci написа:М....да таралежа се рециклира вече на 90 процента успешно досега от 10 таралежа 9 са ми тръгнали без проблем. Проблема е в транзисторите многа рядко се прецаква и платката, но транзисторите се сменят и направено веднъж така работи без проблем с новите транзистори дори аз слагам не оригиналните а заместител който е по мощен и реално за да изгори трябва ел. мотора да направи къси, но пък предпазителя е по слаб от транзистора и първо гори той преди таралежа.
Рециклирането излиза в пъти по евтино и реално ако тръгне таралежа е по надеждно от нов таралеж.
Ако някой има нужда от помощ да свирка
Ех къде беше миналата година по това време?Представа си нямаш колко се мъчих да оправя моя.Накрая си взех нов.
хаха миналата година целия януари бях във Варна

- freakylp
- Потребител
-
- Кара: 320d E46
- Мечтае да кара: 335d e92
Здравейте, смених си таралежа с нов такъв / оригинален чисто нов /, след което отново нищо.
Изобщо не духа.
Вече се побърквам, освен това докато сменях таралежа, запалих пробвах...
На следващите паления, изобщо не запали колата, трябваше да ми дадат ток за да запаля.
Вече ми идва всичко в повече.
Не стига , че дадох 150 лв ей така, ами и парното не се оправи и на всичкото отгоре отново не можах да запаля / умрях от студ докато ми даваха ток и докато се прибера / ....
Дайте идея от какво може да е проблема
Изобщо не духа.

На следващите паления, изобщо не запали колата, трябваше да ми дадат ток за да запаля.
Не стига , че дадох 150 лв ей така, ами и парното не се оправи и на всичкото отгоре отново не можах да запаля / умрях от студ докато ми даваха ток и докато се прибера / ....

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
freakylp написа:Здравейте, смених си таралежа с нов такъв / оригинален чисто нов /, след което отново нищо.
Изобщо не духа.![]()
![]()
Сменил си таралеж, климатроника ти работи, но не духа. Значи остана вентилатора на купето да е прецакан. Виж бушона за вентилатора!
Една дигностика няма да ти навреди. Колегата Оци е по тая част и ще може да ти помогне на 100%.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2