Подгряване на стр. огледало
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- nasko_2103
- Потребител
-
- Кара: Тройка
- Мечтае да кара: Най-новата Тройка
Подгряване на стр. огледало
Колеги, спря да работи подгряването на лявото огледало и регулирането и на двете. Дясното си подгрява. Беше изгоряло копчето,смених го и пак не работи.Прибирането на огледалата си работи.Как се маха огледалото за да проверя къде е прекъснало и по възможност как да не го счупя?! Ако има друг проблем пишете. 

- iliq_vasilev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90///320d
Re: Подгряване на стр. огледало
Здравей колега,според мен трябва да идеш при някой специалист да ти провери свързването на ел.огледалата.Не знам какъв трябва да е проблемът щом прибирането на огледалата работи.На мойта е46-ца когато си сменях огледалата с прбиращи се на горе,всичко се върза на нова-ел. регулиране,подгряване и прибиране.Има доста жици,но ако не ти е толкова наложително няма проблем и да караш така известно време.
- pekicha
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D 2003
Re: Подгряване на стр. огледало
Имах същия проблем и се оказа, че се бяха откачили връзките. Не знам как се казват, едни такива като букси са. Свалянето е лесно по принцип, но понеже е вързано на 4 пластмасови щипки е много възможно да се счупят от студа. Стъклото се свала като пъхнеш отвертка отдолу в средата и натиснеш, така че долната част да излезе навън. Аз моето го свалих преди няколко седмици със СЕШУАР в един гараж. Пускаш да се постоплят пластмасите като продухваш от една от страните, така че въздуха да мине отвсякъде. След 5-10 минути пластмасата се затопля и омеква.
Иначе, понеже казваш че и регулирането не работи, може и други да ти е проблема.
Иначе, понеже казваш че и регулирането не работи, може и други да ти е проблема.
3 мнения
• Страница 1 от 1