Проблем е46 ПОМАГАЙТЕ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем е46 ПОМАГАЙТЕ
здравеите колеги нз дали е за тук темата но ако не е моля да ме извините!
имам проблем с колата ми Е46 2.0д, като пусна климатроника ми да духа топло или студено без зна4ение на по бавни обороти и духа нормално и слабо! осилва се и намаля духането и така постоянно все едно има буря в колата което супер мн ме дразни
когато го дам на макс да духа няма проблеми не се намаля духането и си фу4и яко! но намаля ли го малко като примерно ми стане по топло и по4ва неравномерно да духа да се увели4ава и намаля
4удя се дали е от управлението на климатроника или ще е от вентилатор4ето на парното
ако някои е имал такав проблем с неговата кола и си го е оправил или някои знае от какво е дали от климатроника управлнието или от вентилатор4ето ми нешо да е сабрало болуци и да се варти неравномерно на бани обороти защото на макс като го дам няма проблем !
и ако е от вентилатор4ето проблема моля кажете как са сваля и как да стигда до него да го оправя!
благодаря предварително !!!
имам проблем с колата ми Е46 2.0д, като пусна климатроника ми да духа топло или студено без зна4ение на по бавни обороти и духа нормално и слабо! осилва се и намаля духането и така постоянно все едно има буря в колата което супер мн ме дразни

ако някои е имал такав проблем с неговата кола и си го е оправил или някои знае от какво е дали от климатроника управлнието или от вентилатор4ето ми нешо да е сабрало болуци и да се варти неравномерно на бани обороти защото на макс като го дам няма проблем !
и ако е от вентилатор4ето проблема моля кажете как са сваля и как да стигда до него да го оправя!
благодаря предварително !!!
Re: Проблем е46 ПОМАГАЙТЕ
това е типично като ти гръмне резистора на крайното стъпало (final stage resistor)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: Проблем е46 ПОМАГАЙТЕ
пишеш в търсачката "таралеж" и започваш да четеш за проблема
viewtopic.php?f=34&t=152305
viewtopic.php?f=34&t=152305
4 мнения
• Страница 1 от 1