англичанка в БГ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
англичанка в БГ?
Здравейте колеги
работя в УК и се прибирам след няколко месеца,твърдо съм решил да се прибера с CI и ме вълнува обръщането на геврека от дясно в ляво,сам ще правя колата,но имам няколко въпросителни
колата ще се кара поокостена така че половината неща ще се съкратят
от това което прочетох до тук ще ми трябват рейка,инсталация,табло(мокет,салон и тем подобни не ме вълнуват)
Главния ми върпос е фаерлола сменя ли се или е прогоден за обръщане(което ме съмнява)?Гледах в realoem,на снимките изглеждат еднакви,естествено номерата са различни за лява и дясна дирекция.
другото което ме интересува е инсталацията че трябва да е от купе ясно,но трябва ли да се търси от същата модификация (примерно ако взема 330ci и инсталацията на купето да е от 330ci или може да е от 320ci)
също ме интересува как стоят нещата с документите,преди или след обръщането да я регистрирам в кат?
и накрая ако може да ме информирате за актуалните цени на необходимите части втора ръка.

работя в УК и се прибирам след няколко месеца,твърдо съм решил да се прибера с CI и ме вълнува обръщането на геврека от дясно в ляво,сам ще правя колата,но имам няколко въпросителни
колата ще се кара поокостена така че половината неща ще се съкратят
от това което прочетох до тук ще ми трябват рейка,инсталация,табло(мокет,салон и тем подобни не ме вълнуват)
Главния ми върпос е фаерлола сменя ли се или е прогоден за обръщане(което ме съмнява)?Гледах в realoem,на снимките изглеждат еднакви,естествено номерата са различни за лява и дясна дирекция.
другото което ме интересува е инсталацията че трябва да е от купе ясно,но трябва ли да се търси от същата модификация (примерно ако взема 330ci и инсталацията на купето да е от 330ci или може да е от 320ci)
също ме интересува как стоят нещата с документите,преди или след обръщането да я регистрирам в кат?
и накрая ако може да ме информирате за актуалните цени на необходимите части втора ръка.

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: англичанка в БГ?
Колега до колкото си спомням като сме обръщали волани на коли не сме сменяли инсталация.. просто местим комп от др страна както тряа да си е на лявата дирекция за рег в кат мини си я кат смениш дирекцията ако не ти е проблем а за щита тои трябва да е еднакъв или може би ще има някви съвсем малки отклонения но не бързай да купуваш хиляди работи преди да разглобиш и видиш кво точно ще ти трябва..Един колега си доиде скоро от англия с нисан примера и да ти кажа сменил е табло и рейка + некви дреболийки и фарове.. никви инсталации мокети и прочие

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Лично за мен е по-добре ако можеш да си вземеш инсталация от кола с ляв волан за да не стават рязане и мазане.
Цените на частите варират различно зависи от кой пазаруваш
според мен ще ти излезе по-евтино ако си купиш всичко от един човек и цяло блъснато купе.
Регистрацията е по-добре да си я направиш преди на правиш каквото и да е било по колата и да я регистрираш с десен волан защото после може и да не можеш заради липсата на различни елементи и т.н.
П.П.Хубаво е ако имаш възможност да си купиш инсталация от същата кола като тази,която ще вземеш
Цените на частите варират различно зависи от кой пазаруваш

Регистрацията е по-добре да си я направиш преди на правиш каквото и да е било по колата и да я регистрираш с десен волан защото после може и да не можеш заради липсата на различни елементи и т.н.
П.П.Хубаво е ако имаш възможност да си купиш инсталация от същата кола като тази,която ще вземеш

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
Jorjinio написа:Колега до колкото си спомням като сме обръщали волани на коли не сме сменяли инсталация..
аз обръщах е36 и вътре инсталацията не съм я пипал , само я поразместих , но при е46 с тея предпазители зад жапката какво правиме ??

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
mitrax написа:Jorjinio написа:Колега до колкото си спомням като сме обръщали волани на коли не сме сменяли инсталация..
аз обръщах е36 и вътре инсталацията не съм я пипал , само я поразместих , но при е46 с тея предпазители зад жапката какво правиме ??
Местят се колега.Така или иначе се сваля таблото и можеби ще се мести и копютъра и заедно с кабелаците заради самото табло(километража),но тва е др тема нека оставим хората да изразят мнение и човека земе решение според мненията ни.Весели празници!

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
горе долу се изясняват нещата.
а с педалите какво се случва гледам че сервото е на различни места,само се местят или трябва да са от ляв волан(със цялото серво)???
а с педалите какво се случва гледам че сервото е на различни места,само се местят или трябва да са от ляв волан(със цялото серво)???
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Педалите се различават малко и то сало в ъгъла на посолата си, т.е. от десничарка са насочени малко по в дясно. Ако питаш дали пасват отговоря е Да.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
7 мнения
• Страница 1 от 1