Проблем със стъклото на шофиорската врата на е46 coupe
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със стъклото на шофиорската врата на е46 coupe
Здравейте искам да попитам някои имал ли е подобен проблем и как се е справил с него.
На шофиорската врата както казах е46 Coupe както знаете е без рамка .
На моята стъклото се разхлопало и се клати доста. Това ме притеснява. И не всеки път стъклото пада по малко преди отваряне някои път не пада а по принцип нали винаги трябва да си падне с по половин сантиметър за за може да се отвори вратата. Ако някои се е справил с тези проблеми нека сподели как. И не знам кои серивиз освен bmw могат да го управят. Аз званях и ми казаха водачите на стъклото. но като знам какви цени искат в софия. ... а някои ако е ходил да му го правят моля да сподели за цена . Блогодаря.
На шофиорската врата както казах е46 Coupe както знаете е без рамка .
На моята стъклото се разхлопало и се клати доста. Това ме притеснява. И не всеки път стъклото пада по малко преди отваряне някои път не пада а по принцип нали винаги трябва да си падне с по половин сантиметър за за може да се отвори вратата. Ако някои се е справил с тези проблеми нека сподели как. И не знам кои серивиз освен bmw могат да го управят. Аз званях и ми казаха водачите на стъклото. но като знам какви цени искат в софия. ... а някои ако е ходил да му го правят моля да сподели за цена . Блогодаря.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Проблем със стъклото на шофиорската врата на е46 coupe
свали кората на вратата и търси проблема 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Ако ти трябват съвети за разглобяване и сглобяване - пиши!
Свалял съм стъкло на пасажерската врата и бравата на шофьорската - т.е. под кората всичко ми е ясно!
Водачите можеш да си ги стегнеш сам - дори не ти трябва да ги откачаш. ЕЛЕМЕНТАРНО! Сваляш кората, сваляш прозореца леко надолу и през дупките, които са направени точно с тази цел СТЯГАШ С ТОРС болтовете, които държат водачите към стъклото!

Свалял съм стъкло на пасажерската врата и бравата на шофьорската - т.е. под кората всичко ми е ясно!
Водачите можеш да си ги стегнеш сам - дори не ти трябва да ги откачаш. ЕЛЕМЕНТАРНО! Сваляш кората, сваляш прозореца леко надолу и през дупките, които са направени точно с тази цел СТЯГАШ С ТОРС болтовете, които държат водачите към стъклото!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Торсът е 25 или 27 не си спомням точно. За свалянето ти трябва една еврейска звезда, за да свалиш болтовете от корите - те са 5 - 3 в голямата дръжка на вратата - една вътре в дръжката за отваряне (закрита с капаче) и един зад пластмасовия детайл, на който пише AIRBAG! След това внимателно откачаш кората и сваляш буксите от колоните, огледалата и жилото от бравата. След това смъкваш леко прозореца и стягаш. Тъй като торсът е самонатягащ се не ти трябва да държиш контра по никакъв начин - просто стягаш. Все пак те съветвам да провериш от къде идва този "луфт", за да мне се каже, че проблемът не е във водача!
Успех!
Дръж ме в течение!

Успех!
Дръж ме в течение!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Някакво развитие по въпроса ?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Runnaway написа: СТЯГАШ С ТОРС

Жорка,торс е тялото на човек без глава и крайници,докато ТорКс е нещо друго

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Имах подобен проблем и на 2те врати. Отвити болтчета на механизма, болтчетата ги намерих в кухината на врата, завих ги и се оправиха нещата. Сега пак наблюдавам, че едното стъкло се клати, май пак се е разхлабило болтчето 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
благодаря колеги за информацията не съм правил нищо за сега но ще доиде времето .
Поради причината ,че излезнаха други непредвидени неща.
Поради причината ,че излезнаха други непредвидени неща.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Gqbriel написа:Runnaway написа: СТЯГАШ С ТОРС
![]()
Жорка,торс е тялото на човек без глава и крайници,докато ТорКс е нещо друго![]()
![]()
Никога не съм писал думата. За сега само я бях слушал!
10 мнения
• Страница 1 от 1