Проблем с BMW Bussines CD. E46 купе фейслифт.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Проблем с BMW Bussines CD. E46 купе фейслифт.
Здравейте колеги.Имам следния проблем,имам Е46 купе фейслифт,и когато купих колата бях със BMW bussines CD,и не ми хареса изобщо звука и веднага сложих Pioneer,и звука стана съвсем друг(както и визията на автомобила от вътре,но това е друга тема).Сега реших да си сложа обратно заводското СД,вързах всички кабели,всичко точно..върнах тази голямата букса която се отваря като нагоре надолу и заключва,вързах всички кабели ..пъхам буксата в СД-то натискам бутона..няма никой ! пускам на габарити,бутоните на СД-то светнаха,но като натисна бутона за пускане няма никой,свалих СД-то и замерих с мултицета червения кабел (със зелена ивичка) което трябва да бъде захранващия кабел и да има 12 волта,но няма никой там..гледах бушони мушони,сичко е здраво..и реших да си направя експеримент като оставих всички кабели вързани както му е реда само където тоя кабел червения го откачих от буксата,и към червения кабел на буксата вързах едно друго кабелче от плюса под предния капак и пак пъхнах буксата в СД-то и то тръгна но искам да си оправя всичко както му е реда а не за всеки кабел цигания от тук кабел от там кабел..някакви идеи?!?!?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ball3r11
- Потребител
-
- Кара: BMW X6
Re: Проблем с BMW Bussines CD. E46 купе фейслифт.
Колега , ще споделиш ли как точно мина от фабрично радио , на Плеър ? Защото и на мен не ми харесва как свири и си купих Сони с ЮЕсБи и тази пласмасата която се слага на коли без фабрично радио !
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Проблем с BMW Bussines CD. E46 купе фейслифт.
Темата е за кофата 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
3 мнения
• Страница 1 от 1