Два въпроса (Ангелски очи и спрей за табло)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Два въпроса (Ангелски очи и спрей за табло)
Здравейте колеги !
Имам два въпроса към вас и ги пускам в една тема.
1. Поръчах си Angel Eyes (4 ринга) за моята е46 2003г. с обикновените рефлекторни фарове. Днес я закарах на уж майстор да ми ги сложи понеже не съм наясно, как точно става. Оставих му я и той ми звъни и ми казва, че два от ринговете били по-малки и не можели да сложат. Съответно аз като не толкова вещ се обадих на колегата от форума, от който ги поръчах и той ми каза, че за е46 са точно така ринговете, т.е. проблемът не е в тях, а в майстора, че не може да ги сложи. Намирам из нета доста теми как точно се монтирват и ще се опитам утре аз да си ги сложа сам, но ме интересува дали наистина ринговете трябва да са 4 с еднаква големина или има 2 по-малки и си пасват нормално?
2. Попаднах днес съвсем случайно, търсейки съвсем други работи, на подлакътник с барче, който търся от доста дълго време. Купих го, но преди да го монтирам ми се иска да го напръскам със спрей или не знам с какво, защото на няколко места е надраскано, абе има следи от употреба. Някакъв съвет как да ги скрия?
Имам два въпроса към вас и ги пускам в една тема.
1. Поръчах си Angel Eyes (4 ринга) за моята е46 2003г. с обикновените рефлекторни фарове. Днес я закарах на уж майстор да ми ги сложи понеже не съм наясно, как точно става. Оставих му я и той ми звъни и ми казва, че два от ринговете били по-малки и не можели да сложат. Съответно аз като не толкова вещ се обадих на колегата от форума, от който ги поръчах и той ми каза, че за е46 са точно така ринговете, т.е. проблемът не е в тях, а в майстора, че не може да ги сложи. Намирам из нета доста теми как точно се монтирват и ще се опитам утре аз да си ги сложа сам, но ме интересува дали наистина ринговете трябва да са 4 с еднаква големина или има 2 по-малки и си пасват нормално?
2. Попаднах днес съвсем случайно, търсейки съвсем други работи, на подлакътник с барче, който търся от доста дълго време. Купих го, но преди да го монтирам ми се иска да го напръскам със спрей или не знам с какво, защото на няколко места е надраскано, абе има следи от употреба. Някакъв съвет как да ги скрия?
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
Re: Два въпроса (Ангелски очи и спрей за табло)
ако не се лъжа ринговете за дългите светлини (вътрешния рефлектор) са по-малки от тези за късите светлини

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Мисля, че имаше разлика в Angel Eyes-а за коли преди и след фейслифт, и за рефлекторен фар и този с лупите! Може би просто си си взел Angel Eyes за кола преди фейслифт. 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
sannikolaus написа:Мисля, че имаше разлика в Angel Eyes-а за коли преди и след фейслифт, и за рефлекторен фар и този с лупите! Може би просто си си взел Angel Eyes за кола преди фейслифт.
има разлика между рефлектор и лупи-рефлекторите са 4-ри еднакви а лупите са малки/големи(като малките са за лупите)
martin_g60 написа:sannikolaus написа:Мисля, че имаше разлика в Angel Eyes-а за коли преди и след фейслифт, и за рефлекторен фар и този с лупите! Може би просто си си взел Angel Eyes за кола преди фейслифт.
има разлика между рефлектор и лупи-рефлекторите са 4-ри еднакви а лупите са малки/големи(като малките са за лупите)
Мойте нямат лупи. Това означава ли, че колегата ми е изпратил неправилни очички?
За подлакътника освен да се претапицира на ново за да не си личи 

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
en4o написа:За подлакътника освен да се претапицира на ново за да не си личи
Самият подлакътник е кожен и по него няма грам забележка. Имам предвид самото барче.
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
minimalcoholic написа:а колата ти седан или купе е ?
Седан.
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
ами до колкото се сещам има разлика дали са за купе или за седан...аз за седан фейслифт си взех ето тези- http://www.autopro.bg/product/118/angel ... w-e46.html ...а това дали фара е с лупа или не е няма значение !!

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Барчето може да се тапицира с изкуствена кожа, има различни цветове и видове и е евтина-ок. 10-15 лв. кв.м. Аз си тапицирах лайсните на вратите, не се различава от оригиналната тапицерия на вратата, при мен е черно.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
За Е46 седан преди и след фейса - ако фаровете са рефлекторни енджълите са едни и същи. Вътрешните рингове наистина са по-малки от външните.
Si non confectus, non reficiat.
Мерси много за отговорите. Начетох се на доста инфо и гледах клипчета, така че утре ще ги мятам сам, пък каквото излезе.
13 мнения
• Страница 1 от 1