проблем задни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем задни светлини
от време на време като пусна десен мигач, мига бързичко един-два пъти и се нормализира
почти го приех за нормално
От скоро гледам ми светна крушката за изгоряло отзад дясно. Слизам гледам всичко наред..
днес обаче гледам, че нищо не светеше, нито стоп, нито мигач. Разглобих кутиите, разместих крушките - ляво с дясно - същата работа. Поразместих буксата засвети, но по-слабо. Разгледах, че в куплунга където влиза буксата има 5 или 6 пина и средния е един такъв нагорял и по-къс.
Тази конзола /където се пъхат крушките и буксата/ сменя ли се или да се пробвам с поялника да правя нещо :-)
Благодаря предварително!
почти го приех за нормално
От скоро гледам ми светна крушката за изгоряло отзад дясно. Слизам гледам всичко наред..
днес обаче гледам, че нищо не светеше, нито стоп, нито мигач. Разглобих кутиите, разместих крушките - ляво с дясно - същата работа. Поразместих буксата засвети, но по-слабо. Разгледах, че в куплунга където влиза буксата има 5 или 6 пина и средния е един такъв нагорял и по-къс.
Тази конзола /където се пъхат крушките и буксата/ сменя ли се или да се пробвам с поялника да правя нещо :-)
Благодаря предварително!
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- pavel-m3
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 - 320dA -04
- Мечтае да кара: BMW M3
Re: проблем задни светлини
Може би и при теб масата се е прецакала (кафявата жица), решението е да се извади и да за хване някъде по пистите или с допълнителна жичка вързана към масата. Аз приложих втория вариянт и вече нямам проблем. Виж тази тема колега!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 23&start=0
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 23&start=0
Супер
всичко сработи, нормално само където по едната крушка има нагар, а тази на мигача
нещо май не дава добър контакт.
Ще се оправя Благодаря на всички !
всичко сработи, нормално само където по едната крушка има нагар, а тази на мигача
нещо май не дава добър контакт.
Ще се оправя Благодаря на всички !
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
nikolae написа:Супер
нормално само където по едната крушка има нагар, а тази на мигача
стар познайник - има тема за това,мисля автор е Zagy - можеш да потърсиш,трябва да я намериш

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
6 мнения
• Страница 1 от 1