Чип тунинг - 330dA - Vi-max vs. Lacho
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
Re: Чип тунинг - 330dA - Vi-max vs. Lacho
S7 написа:© написа:хубаво, че са я върнали, обаче тази тема е твърде персонална - да оплюем този или онзи или пък да направим реклама на единия от двамата?
мислите ли, че е нормално подобно нещо?
Може да има тема къде и как направиха чип тунинга, но да се се обсъждат персонално членове от форума не ми харесва.
да се изкажат и колегите, но ако никой от тях не възрази ще я заключа!
Аз пък мисля че по скоро е за това да каже всеки кой от кого е доволен и като иска някой да слага ъпгреид да си прицени при кого да отидене е ли така

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Тая тема ако я бях видял по-рано...просто заминаваше моментално.
Сега само ще я заключа.
Слави ви го е казал много добре!
Не се толерира подобен тип теми във форума, а още повече в подфорум Е46!
За и против този и онзи във форума е точно като другарски съд...няма как да стане!
+ това Слави точно е казал защо не е по правилата - няма как да се плюе или прави реклама на потребител от форума...поне не и по този начин и в този подфорум!
Теми за "Ремап, чиптунинг, как да подготвим колата и т.н." има достатъчно във форума!
Сега само ще я заключа.

Слави ви го е казал много добре!
Не се толерира подобен тип теми във форума, а още повече в подфорум Е46!
За и против този и онзи във форума е точно като другарски съд...няма как да стане!
+ това Слави точно е казал защо не е по правилата - няма как да се плюе или прави реклама на потребител от форума...поне не и по този начин и в този подфорум!
Теми за "Ремап, чиптунинг, как да подготвим колата и т.н." има достатъчно във форума!
vicho написа:моля адни в темата следния пост от мое име и нека остане заключена:
Не съм подстрекател нито за оплюване, нито пък за реклама, а по-скоро исках да знам резултати, защото резултатите са най-важното нещо и само хора, които са чипнали могат да споделят.
Няма персонално обсъждане, защото
1-во - V-max-a e изгонен от фоурма поради незнайни причини - memberlist.php?mode=viewprofile&u=3502
2-ро - Лъчо има достатъчно реклама и много хора го знаят за да му правя аз или колегите допълнителна такава
последно, искам да кажа, че го приемате прекалено навътре, защото ние просто си говорим и в НИТО един пост няма нотка на злоба или подобно![]()
и все пак никой от вас не е длъжен да се обяснява на потребителите!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2