Проблем със стария кюч
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
Проблем със стария кюч
имам проблем със двата ключа,става въпрос за старите ключове.отгоре на централното управление има едно фолио което е залепено,е при мене и на двата ключа се е отлепило и сега не ми работят копчетата...пробвах да го залепя но нестава.та така..ако си взема друг ключ от някоя морга ще трагне ли със обучение
Другия въпрос ми е,искам да си взема феисовото оправление на климатроника,доколкото разбрах става само със смяна без проблеми.
но се чудя дали няма да трябва после да трия някакви грешки,дали ще го разпознае колата или да се програмирва 

Другия въпрос ми е,искам да си взема феисовото оправление на климатроника,доколкото разбрах става само със смяна без проблеми.

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Проблем със стария кюч
За климатроника специалист е Oci, от личен опит-сменя се без проблем, клемите и размерът са еднакви, ако даде някаква грешка по принцип не се отразява на работата и се оправя с препрограмиране.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
да,колега клуча ще стане взимаш само платката от моргата и след като я смениш на твоя клуч я убочаваш към твоята кола и готово

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
vitaliss написа:имам проблем със двата ключа,става въпрос за старите ключове.отгоре на централното управление има едно фолио което е залепено,е при мене и на двата ключа се е отлепило и сега не ми работят копчетата...пробвах да го залепя но нестава.та така..ако си взема друг ключ от някоя морга ще трагне ли със обучение![]()
Другия въпрос ми е,искам да си взема феисовото оправление на климатроника,доколкото разбрах става само със смяна без проблеми.но се чудя дали няма да трябва после да трия някакви грешки,дали ще го разпознае колата или да се програмирва
Колегата Oci, обучава и програмира ключове от старите и от новите.
Климатроника е ръг трг. Без никакви грешки, се разпознава от колата.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
unikalen88 написа:да,колега клуча ще стане взимаш само платката от моргата и след като я смениш на твоя клуч я убочаваш към твоята кола и готово
Колега е прав но ако ключа е ромбоидния няма да стане със смяна на платката защото на нея е и чипа за евс-а и ако смениш платката на робмоидния ключ няма палене после, но ако е този с гумените бутони може да се смени само платката и след това обучавене и готово.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
vitaliss написа:имам проблем със двата ключа,става въпрос за старите ключове.отгоре на централното управление има едно фолио което е залепено,е при мене и на двата ключа се е отлепило и сега не ми работят копчетата...пробвах да го залепя но нестава.та така..ако си взема друг ключ от някоя морга ще трагне ли със обучение![]()
Другия въпрос ми е,искам да си взема феисовото оправление на климатроника,доколкото разбрах става само със смяна без проблеми.но се чудя дали няма да трябва после да трия някакви грешки,дали ще го разпознае колата или да се програмирва
За климатроника намя проблем сменя се директно като всичко си отговаря после е хубаво само да се препрограмира и да да се изтрият грешките ако има такива, но и да не се направи това няма никакъв проблем ако всичко е наред и няма активни грешки те няма да се отразят на работата на климатика.
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
Мерси за отговорите,става въпрос за стария ключ.
може да заключвате темата
може да заключвате темата

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Еми добре. 

8 мнения
• Страница 1 от 1