Боядисване на рефлекторите на Е46 купе фейслифт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Re: Боядисване на рефлекторите на Е46 купе фейслифт
Я виж дали няма да ти хареса, как аз направих на мойта 330-ка.

Около лупата е боядисано черна перла.
Декоративните елементи са облепени с карбоново фолио на #3m.
#smd диодни #angel eyes и оригиналния #xenon на 6000k.
Редовно получавам комплименти за постигнатия ефект и също толкова редовно ме питат как съм го направил.

Редовно получавам комплименти за постигнатия ефект и също толкова редовно ме питат как съм го направил.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Sasho Tsukev написа:Я виж дали няма да ти хареса, как аз направих на мойта 330-ка.
Незнам за ефекта от фолиото,но е блясъка на боята е

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- koppo
- Потребител
-
- Кара: E46 coupe 2004'
Sasho Tsukev колата е невероятна... БРАВО! Да много ми хареса идеята
Няма да се занимавам с боядисване, а просто ще купя два вида фолио (черен мат и карбоново) и с което ми хареса повече така я оставям
Благодаря за идеята! А ако имаш още снимки на предницата ще съм благодарен да ми ги пратиш на ЛС да разгледам по детайлно.

Благодаря за идеята! А ако имаш още снимки на предницата ще съм благодарен да ми ги пратиш на ЛС да разгледам по детайлно.
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
koppo написа:Sasho Tsukev колата е невероятна... БРАВО! Да много ми хареса идеятаНяма да се занимавам с боядисване, а просто ще купя два вида фолио (черен мат и карбоново) и с което ми хареса повече така я оставям
![]()
По предницата ми няма нищо уникално или различно в сравнение с другите коли. Уникалността се изразява само във фаровете и поръчковата боя. Всичко друго е стандартно.
Ако толкова държиш, кажи какво точно да ти снимам.
Да се върнеме на фаровете. С карбоновото фолио ше заспи. Трябва да ги видиш на живо, ше ти направи впечатление начина по който #angel eyes се отразява от фолиото. Но вземи на #3m, другото е компромис

колега даи нъкоиа по близка снимка без светлини да видиме как е станало покраи лупара с перлата 

- koppo
- Потребител
-
- Кара: E46 coupe 2004'
Здравейте отново,
Направо за да съм полезен, яко има някой заблуден след мен който ще се опита да си облепва пластмаската под рефлектора във фолио - НЯМА да стане
Просто самия детайл е с адски много гънки за разлика от седана или купето преди фейса и няма начин да се облепи.
Понеже си бях наумил да станат черни реших да го направя със спрей и резултата беше Супер! Станаха като фабрично черни
Ето две снимчици как се получи, а утре ще постна и на цялата кола.

Направо за да съм полезен, яко има някой заблуден след мен който ще се опита да си облепва пластмаската под рефлектора във фолио - НЯМА да стане

Понеже си бях наумил да станат черни реших да го направя със спрей и резултата беше Супер! Станаха като фабрично черни

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Sasho Tsukev написа:Я виж дали няма да ти хареса, как аз направих на мойта 330-ка.
Колата е един път колега,станала е убиец

- kalin4o0o_
- Потребител
-
- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
Т'ва че хвалите BMWто на единя колега (което в интерес на истината е мн добро) как точно помага на другия 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
koppo написа:Здравейте отново,
Направо за да съм полезен, яко има някой заблуден след мен който ще се опита да си облепва пластмаската под рефлектора във фолио - НЯМА да станеПросто самия детайл е с адски много гънки за разлика от седана или купето преди фейса и няма начин да се облепи.
Понеже си бях наумил да станат черни реших да го направя със спрей и резултата беше Супер! Станаха като фабрично черниЕто две снимчици как се получи, а утре ще постна и на цялата кола.
Браво, колега. Станали са супер

- wheezyy
- Потребител
-
- Кара: Е53 и AUDI А3
- Мечтае да кара: AUDI S3 or BMW M3, M6, X6
Супер са станали koppo, но дай моля те малко повече инфо за боядисването - с какво и как , не трябва ли боята да е термо и предварително пластмасата да се мине с пластификатор или нещо подобно, че да не се напука и обели след време ? Също не мога да преценя от снимката - боята мат ли е или лъсква ? Моля по подоробно инфо (с марки бои спрейове и каквото си ползвал), че от доста време на моето ауди съм му намислил една подобна процедура, но до сега нямах време та ..... 

Be Most Wanted !!!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2