Проблем с навигация мк4
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- aqa_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d Sport '04
- Мечтае да кара: 14 етажна панелка
Проблем с навигация мк4
Здравейте колеги,
Четох една тема за това как да си ъпдейтнем фирмуера на навигацията, но искам да попитам някой неща, за да не я опляскам.
Изтеглих цял набор от програми, защото исках да си сменя splash screen - а.
Промених квото беше нужно в navboot файла и смених картинката, но не мога да разбера какво правя сега, за да запиша фирмуера.
Съжалявам ако вече е писано по темата, тая търсачка не ми се отдава изглежда
Има ли начин да се прави квото се прави с някоя програма различна от UltraIso?
Четох една тема за това как да си ъпдейтнем фирмуера на навигацията, но искам да попитам някой неща, за да не я опляскам.
Изтеглих цял набор от програми, защото исках да си сменя splash screen - а.
Промених квото беше нужно в navboot файла и смених картинката, но не мога да разбера какво правя сега, за да запиша фирмуера.
Съжалявам ако вече е писано по темата, тая търсачка не ми се отдава изглежда

Има ли начин да се прави квото се прави с някоя програма различна от UltraIso?
От гъзария се умира!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: Проблем с навигация мк4
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5&t=200599
С тази тема се оправих за половин час с даунлоуда да си сменя splash screen-a. UltraISO и Navtweak ти трябват гаранция. Записа на софтуера (последната версия 32) е по същия начин като всяка карта - burn image to disk на хубава подложка (Вербатим) на минимално възможна скорост (1х с ImgBurn). Провери коя версия ти е софта, ако е 32 вече няма да можеш да си смениш картинката по простата причина, че няма да ти го ъпдейтне - казва, че софтуерът е up-to-date. Тогава правиш гимнастиката като мен - слагаш версия 31 и после версия 32 с променената картинка.
С тази тема се оправих за половин час с даунлоуда да си сменя splash screen-a. UltraISO и Navtweak ти трябват гаранция. Записа на софтуера (последната версия 32) е по същия начин като всяка карта - burn image to disk на хубава подложка (Вербатим) на минимално възможна скорост (1х с ImgBurn). Провери коя версия ти е софта, ако е 32 вече няма да можеш да си смениш картинката по простата причина, че няма да ти го ъпдейтне - казва, че софтуерът е up-to-date. Тогава правиш гимнастиката като мен - слагаш версия 31 и после версия 32 с променената картинка.
- aqa_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d Sport '04
- Мечтае да кара: 14 етажна панелка
Извинявам се за темата, но мислех че без UltraIso може да се направи пак лесно, защото Eset-а ми го хваща като adware още като се даунлоудва, пък не исках да го спирам, но го спрях и замених всичко нужно, сега само трябва да ида да си купя едно хубаво CD и DVD.
P.S.
Ако нещо се прецака по време на ъпдейта спасение има ли или хвърлям навигационния компютър?

P.S.
Ако нещо се прецака по време на ъпдейта спасение има ли или хвърлям навигационния компютър?

От гъзария се умира!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Прекъснеш ли ъпдейта компа е фира. Преди да го започне те предупреждава. Но няма причина да го прекъсваш, отнема около минута максимум. Единственият вариант е, ако акумулаторът ти е слаб.
4 мнения
• Страница 1 от 1