Проблем с дисплея на стереото

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Проблем с дисплея на стереото

Мнение от mitev85 » 29 Окт 2011, 19:29

Здравейте колеги, от днеска вече и аз съм горд собственик на бмв :lol: Имам два проблема и се надявам някой да може да ми помогне, значи едното е че дисплея на стереото (С касетка е) когато е включен виждам само FM и след това немога да видя името на радиото или каквото и да било, изобщо немога да правя никакви настройки защото не виждам какжо правя, просто вместо надписи стои едно червено пространство,
следващото което ме притеснява е че когата съм със скорост примерно над 50-60 и нагоре, като мина през неравност и усещам някак си несигърност във волана като че ли е прекалено чувствителен и неравноста разлюлява колата, може и само така да ми се струва защото карам за 1 ви път БМВ. Моля ако има някой който може да даде мнение да помогне, благодаря предварително колеги
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Re: Проблем с дисплея на стереото

Мнение от S7 » 30 Окт 2011, 19:14

За първото ти е заминал дисплея на кастофончето а за второто няма е лошо да направиш една лека диагностика на предницата :yes:
Иначе честито за новата придобивка със здраве да си я караш :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 30 Окт 2011, 19:17

Честито за новата кола...само безаварийни километри и масло и гуми да сменяш :yes:
Относно касетофона - колегата ти е отговорил вече.
За волана и неговата несигурност според теб - мисля ,че нищо ти няма на колата...и аз така бях като се качих в е46 хем седнах от е36 в е46 и пак си имаше разлика голяма в хидравликата. Има и друго де...с колко цола джанти си :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Мнение от mitev85 » 30 Окт 2011, 21:35

Благодаря колеги, 2 дена не съм слезнал от бавареца, мисля че започнах да му свиквам и като че ли наистина само ми се струва че има проблем с предницата но все пак ще отида да преглед и мисля да мина стент, а иначе съм с 15 цола джанта, не е голяма за да бие. А относно касетофона този дисплей може ли да се оправи или трябва ново стерео :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 31 Окт 2011, 12:44

Няма да е зле да минеш на стенд и ДИАГНОСТИКА, за да видиш за какво става дума и да си спокоен занапред :yes:
Изображение

Назад към E46