Колата се запали.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Re: Колата се запали.

Мнение от mitaka7 » 19 Сеп 2011, 21:50

AUDI-6EFFFFFFFA написа:Колеги колата стои вече 5 дена в сервиз "Еврокар" уж добър сервиз , и понеже не мога да трая отидох да видя какво е положението.Гледам разглобили алтернатора отзад стопен,и "майстора" като се вживял и ми обяснява как плюсовият кабел бил подал на късо някаде по купето и понеже буксата на алтернатора била слаба връзка и затова се била запалила :kuku: :mhihi: .И сега трябвало да разглобява седалките да види къде кабела е укъсил, който кабел е с добра изолация и отгоре с гофре някакво германско.Та въпреки че ""mitaka7 "ми се смее--- Колега, много неприятна случка. Ама един съвет от мен - закарай си колата на компетентен човек да я прегледа изцяло. Стига с тези домашни сервизни дейности, тип "направи си сам". :yes:.Май не можеш ли да си помогнеш сам няма кой да ти помогне какъвто и да е сервиза почват да те омагьосват лъжат мажат да изкопчат повече пари.

Колега, къде видя да ти се смея? Казах ти да потърсиш компетентен човек. Иначе от неприятности никой не е застрахован.

Предишна

Назад към E46