Модул за централното заключване !!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- plastic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kakvoto nabaria
- Мечтае да кара: samolet :P
- Детайли за колата: super traktor 320d
Модул за централното заключване !!!!
Здравейте колеги
имам един въпрос свързан с централния модул понеже не иска да откючва вратите и трябва да си търся втора ръка!!!
А въпроса ми е следния дали мога да програмирам моя ключ с другия централен модул?
Благодаря предварително
имам един въпрос свързан с централния модул понеже не иска да откючва вратите и трябва да си търся втора ръка!!!
А въпроса ми е следния дали мога да програмирам моя ключ с другия централен модул?
Благодаря предварително
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Модул за централното заключване !!!!
Здравей Колега,
има доста теми изписани тук,свързани с различни причини поради които не се отключва и заключва колата(може да трябва да се програмира ключа,заминала батерия на ключа,може да са за смяна релетата на платката и т.н.)което ме кара да те посъветвам да се подсигуриш че проблема е в платката,защото иначе е възможно да смениш част,която си е наред,и после да не можеш да си върнеш парите за тази която си купил нова или втора употреба.
има доста теми изписани тук,свързани с различни причини поради които не се отключва и заключва колата(може да трябва да се програмира ключа,заминала батерия на ключа,може да са за смяна релетата на платката и т.н.)което ме кара да те посъветвам да се подсигуриш че проблема е в платката,защото иначе е възможно да смениш част,която си е наред,и после да не можеш да си върнеш парите за тази която си купил нова или втора употреба.
- plastic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kakvoto nabaria
- Мечтае да кара: samolet :P
- Детайли за колата: super traktor 320d
разглеждал съм ги тези теми за центрралния модул.Но проблема при мен е че един ми направиха централното но кокто ми казаха че ще издържи 2 3 месеца и пак ще се появи проблема.Така и стана още тогава ми казаха да си търся модула.Сега се моля на колата да отключи и 4 врати 

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
plastic написа:разглеждал съм ги тези теми за центрралния модул.Но проблема при мен е че един ми направиха централното но кокто ми казаха че ще издържи 2 3 месеца и пак ще се появи проблема.Така и стана още тогава ми казаха да си търся модула.Сега се моля на колата да отключи и 4 врати
Колега смени ли ги тези двата чипа които обикновено правят проблем или този майсторти само ти ги чисти? (Ако проблема е от тях разбира се)
Като ми прегледаха колата в Камор Ауто преди 5 дена преди да я купя ми казаха, че и на мене щяла да ми се развали ама не се знае след колко време можело и след 2 години. Цената там на чисто нов модул за централно е 600 лв. Така, че или по добре ги смени тия 2 чипа за 20-30 лева или търси втора ръка.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Ключовете не могат да се обучат поне при мен, иначе 2 пъти сменях реленцето за отключване и накрая сложих 2 ръка модул. Ключовете от копчетата не са активни вече, мъчих се да ги обучавам по познатите методи, но без резултат, някой ако знае начина нека сподели.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- shitizreal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е91
- Детайли за колата: 325i Automatic
Привет момчета ,
да попитам при мене проблема е при заключване (ключа работи централното щтрака на всички врати,но заключва само шофьорската,понякога това става и съсавтоматичното заключване при потегляне-само шофьорската.Когато ги заключа ръчно отвътре и после отключа се оправя за 2-3 цикъла и пак започва само мойта врата.
Моля за помощ,трябва ли да сменям релетата или е някакъв режим,който не разбирам.
да попитам при мене проблема е при заключване (ключа работи централното щтрака на всички врати,но заключва само шофьорската,понякога това става и съсавтоматичното заключване при потегляне-само шофьорската.Когато ги заключа ръчно отвътре и после отключа се оправя за 2-3 цикъла и пак започва само мойта врата.
Моля за помощ,трябва ли да сменям релетата или е някакъв режим,който не разбирам.
$ anotha day anotha dollar $
7 мнения
• Страница 1 от 1