Модул за централното заключване !!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kakvoto nabaria
Мечтае да кара: samolet :P
Детайли за колата: super traktor 320d

Модул за централното заключване !!!!

Мнение от plastic » 05 Юли 2010, 17:44

Здравейте колеги
имам един въпрос свързан с централния модул понеже не иска да откючва вратите и трябва да си търся втора ръка!!!
А въпроса ми е следния дали мога да програмирам моя ключ с другия централен модул?

Благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Re: Модул за централното заключване !!!!

Мнение от Rosendo » 05 Юли 2010, 19:50

Здравей Колега,
има доста теми изписани тук,свързани с различни причини поради които не се отключва и заключва колата(може да трябва да се програмира ключа,заминала батерия на ключа,може да са за смяна релетата на платката и т.н.)което ме кара да те посъветвам да се подсигуриш че проблема е в платката,защото иначе е възможно да смениш част,която си е наред,и после да не можеш да си върнеш парите за тази която си купил нова или втора употреба.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: kakvoto nabaria
Мечтае да кара: samolet :P
Детайли за колата: super traktor 320d

Мнение от plastic » 06 Юли 2010, 13:28

разглеждал съм ги тези теми за центрралния модул.Но проблема при мен е че един ми направиха централното но кокто ми казаха че ще издържи 2 3 месеца и пак ще се появи проблема.Така и стана още тогава ми казаха да си търся модула.Сега се моля на колата да отключи и 4 врати :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 07 Юли 2010, 9:21

plastic написа:разглеждал съм ги тези теми за центрралния модул.Но проблема при мен е че един ми направиха централното но кокто ми казаха че ще издържи 2 3 месеца и пак ще се появи проблема.Така и стана още тогава ми казаха да си търся модула.Сега се моля на колата да отключи и 4 врати :ranting:

Колега смени ли ги тези двата чипа които обикновено правят проблем или този майсторти само ти ги чисти? (Ако проблема е от тях разбира се)
Като ми прегледаха колата в Камор Ауто преди 5 дена преди да я купя ми казаха, че и на мене щяла да ми се развали ама не се знае след колко време можело и след 2 години. Цената там на чисто нов модул за централно е 600 лв. Така, че или по добре ги смени тия 2 чипа за 20-30 лева или търси втора ръка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 07 Юли 2010, 15:25

Ключовете не могат да се обучат поне при мен, иначе 2 пъти сменях реленцето за отключване и накрая сложих 2 ръка модул. Ключовете от копчетата не са активни вече, мъчих се да ги обучавам по познатите методи, но без резултат, някой ако знае начина нека сподели.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е91
Детайли за колата: 325i Automatic

Мнение от shitizreal » 16 Сеп 2011, 11:13

Привет момчета ,
да попитам при мене проблема е при заключване (ключа работи централното щтрака на всички врати,но заключва само шофьорската,понякога това става и съсавтоматичното заключване при потегляне-само шофьорската.Когато ги заключа ръчно отвътре и после отключа се оправя за 2-3 цикъла и пак започва само мойта врата.
Моля за помощ,трябва ли да сменям релетата или е някакъв режим,който не разбирам.
$ anotha day anotha dollar $

Назад към E46