Механизъм ел. стъкло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Механизъм ел. стъкло
#e46 330d facelift
При вдигане на предно се чу "пук" и започна тегаво да се повдига. Разглобхме кората, установихме счупен водач.
Знае се, че ше се търси механизъм, тъй като машинката е "ОК" за това само механизма.
Въпроса ми е, какъв механизъм да взема? Нов? Нов оригинален от Германия? Втора ръка оригинален?
Благодаря.
При вдигане на предно се чу "пук" и започна тегаво да се повдига. Разглобхме кората, установихме счупен водач.
Знае се, че ше се търси механизъм, тъй като машинката е "ОК" за това само механизма.
Въпроса ми е, какъв механизъм да взема? Нов? Нов оригинален от Германия? Втора ръка оригинален?
Благодаря.

Re: Механизъм ел. стъкло
Sasho Tsukev написа:#e46 330d facelift
Благодаря.
А най-добрият вариант е да се вдигнеш от Кюстендил, който се намира на максимум час път от София и да посетиш сервиза на пичовете от Княжево (даже ти е на път - от Кюстендил се влиза през Княжево

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Механизъм ел. стъкло
Sasho Tsukev написа:#e46 330d facelift
Благодаря.
Предполага жилото е излезнало от водача, там има една щипка, която го държи и тя се чупи аз досега на много мой приятели, включително и мойте съм ги ремонтирал просто слагам жилото на него има една като метална капса, която влиза във водача и прекарвам една метална скоба да го държи и няма мърдане и чупене това е гаранция до живот или поне докато се скъса жило или се прецака някоя ролка ама водачите няма какво друго да им се счупи.
4 мнения
• Страница 1 от 1