Механизъм ел. стъкло

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Механизъм ел. стъкло

Мнение от sshtskv » 13 Сеп 2011, 20:20

#e46 330d facelift

При вдигане на предно се чу "пук" и започна тегаво да се повдига. Разглобхме кората, установихме счупен водач.
Знае се, че ше се търси механизъм, тъй като машинката е "ОК" за това само механизма.
Въпроса ми е, какъв механизъм да взема? Нов? Нов оригинален от Германия? Втора ръка оригинален?

Благодаря.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Re: Механизъм ел. стъкло

Мнение от slitter » 13 Сеп 2011, 20:48

Sasho Tsukev написа:#e46 330d facelift

При вдигане на предно се чу "пук" и започна тегаво да се повдига. Разглобхме кората, установихме счупен водач.
Знае се, че ше се търси механизъм, тъй като машинката е "ОК" за това само механизма.
Въпроса ми е, какъв механизъм да взема? Нов? Нов оригинален от Германия? Втора ръка оригинален?

Благодаря.

А най-добрият вариант е да се вдигнеш от Кюстендил, който се намира на максимум час път от София и да посетиш сервиза на пичовете от Княжево (даже ти е на път - от Кюстендил се влиза през Княжево :lol: ), които се занимават с ел. механизми на стъкла. Видачите си ги правят те, мисля, че са метални и за тях дават доживотна гаранция, а за останалите ремонти - една година гаранция. Много са пичове, наистина. Правих си и двете предни стъкла преди 3 години при тях със същите симптоми и от тогава не са мръднали! Ако те интересува, напиши Княжево в търсачката и ще ти излязат още много теми за стъкла, където те се обсъждат и ще ти излезе телефонът им за връзка, че сега нямам възможност да го извадя и да гонапиша тук!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 13 Сеп 2011, 22:36

Sasho Tsukev написа:#e46 330d facelift

Благодаря.

Предполага жилото е излезнало от водача, там има една щипка, която го държи и тя се чупи аз досега на много мой приятели, включително и мойте съм ги ремонтирал просто слагам жилото на него има една като метална капса, която влиза във водача и прекарвам една метална скоба да го държи и няма мърдане и чупене това е гаранция до живот или поне докато се скъса жило или се прецака някоя ролка ама водачите няма какво друго да им се счупи.

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Сеп 2011, 22:40

темата се повтаря с доста други :mhihi:
ето една viewtopic.php?f=34&t=264788

Назад към E46