въпрос за катализаторите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- MAGARETOOO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is,е46 320Ci,e38 730d
- Мечтае да кара: 850 Csi
въпрос за катализаторите
колеги неска ми се пукна единия катализатор та вапроса ми е ако ги махна нацяло проблем ли ще е чувал съм че чека светвал заради ламп сондите чел съм че има колеги с махнати катализатори моля някой да ми даде съвет колата е е46 320 бензин

- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
Re: въпрос за катализаторите
MAGARETOOO написа:колеги неска ми се пукна единия катализатор та вапроса ми е ако ги махна нацяло проблем ли ще е чувал съм че чека светвал заради ламп сондите чел съм че има колеги с махнати катализатори моля някой да ми даде съвет колата е е46 320 бензин
моиата бившата дето я продавам на 4асти сега беше без катализатори и нищо не е светкало поне до последно си4ко си беше ток
- MAGARETOOO
- кандидат ентусиаст
-
незнам колега мн искам да ги махна да се отпуши колата но мемчетата от сервиза ми казаха че катализаторите били след ламсондите и ако се премахнат ще свети чека

- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
MAGARETOOO написа:незнам колега мн искам да ги махна да се отпуши колата но мемчетата от сервиза ми казаха че катализаторите били след ламсондите и ако се премахнат ще свети чека
по принцим аз мога да ти продам готови тарби направени като по книга както му се вика и ти да смениш с други а твоите да си ги оставиш ако решиш нещо пиши или 0887545225 по еконт мога да ти пратиа цената за двете тарби 60лв
- MAGARETOOO
- кандидат ентусиаст
-
мхм мерси колега направо нз какво да правя защото колата седи с свалена генерация и изчетох целия форум за 320 д разбрах че няма проблем но за бензина така и неможах да намеря точен отговор да ги махам или не и ще има ли проблем с сондите

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Колега мой личен съвет недей маха катализаторите-няма да върви кой знае колко че да си заслужава интервенцията 

- MAGARETOOO
- кандидат ентусиаст
-
мерси за съвета колга но няма начин единия катализатор е спукан и си е земинал ще сложа 2 резонаторни гърнета на мястото на каталзиаторите би трябвало да няма проблеми допитах се до хора които се занимават с силов тунинг казаха ми че няма да имам никакви ядове ще си сложа главата в торбата пак каквото ще да става

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
martin_g60 написа:Колега мой личен съвет недей маха катализаторите-няма да върви кой знае колко че да си заслужава интервенцията
При него е малко по-различно от колкото при нас.Въпроса е при бензините дали свети чека (и има ли някакво усложнение) след отстраняването на Катализаторите.
П.С Ти англичанката още девствена ли я държиш?

- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
bozukov_a написа:martin_g60 написа:Колега мой личен съвет недей маха катализаторите-няма да върви кой знае колко че да си заслужава интервенцията
При него е малко по-различно от колкото при нас.Въпроса е при бензините дали свети чека (и има ли някакво усложнение) след отстраняването на Катализаторите.
Ха ха ах ха

Колега аз съм ги махнал ... ама на 320д
тва със сондите е оправимо май ... разровисе из форума има компетентни по въпроса

И аз съм с махнати и нищо не свети и всичко си е ок! И след махането е много по-добър вървежа, много по пъргава е - имам възможност да преценя, щото със приятелката ми имаме еднакви двигатели, нейната е със, мойта е без! Осезаемо се усеща!
Знаеш ли къв проблем ми прави обаче - от време на време играят оборотите, ама не е много, а това преди го нямаше. При нея оборотите са стабилни!
Знаеш ли къв проблем ми прави обаче - от време на време играят оборотите, ама не е много, а това преди го нямаше. При нея оборотите са стабилни!
- MAGARETOOO
- кандидат ентусиаст
-
slitter колега а ти бензин ли си ако си бенизн и нямаш ядове както говориш още неска ги махам

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
bozukov_a написа:martin_g60 написа:Колега мой личен съвет недей маха катализаторите-няма да върви кой знае колко че да си заслужава интервенцията
Да аз съм и вторият мъж в живота но с мен прави нещата,които не е правила с никой друг пък взе че и харесва

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Има изписани тонове теми по този въпрос, за дизел, за бензин и т.н.
Never mistake motion for action...
13 мнения
• Страница 1 от 1