Проблем с 320d, помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с 320d, помощ
Здравейте!!!
От скоро имам 320д, 1999г. мисля че е .Почти си нямам представа от ремонти и т.н.
Проблема ми е следния.Акумулатора ми се беше прецакал и докато ми докарат друг, колата беше около 24 часа без акумулатор и сега ситуацията е следната. На дисплея на касетофона пише "DESABLED", нямам аварийни, стъклата не работят. мигачи няма, като дам на контакт таблото светва, но полсе нищо. Иначе пали и върви
. Предполагам и други подобни модули не работят. Нямам идея от какво се е породил проблема.
Не съм търсил за описание на подобен проблем във форума, за което се извинявам.
Благодаря на Всички предварително. . Дано ми помогнете
От скоро имам 320д, 1999г. мисля че е .Почти си нямам представа от ремонти и т.н.
Проблема ми е следния.Акумулатора ми се беше прецакал и докато ми докарат друг, колата беше около 24 часа без акумулатор и сега ситуацията е следната. На дисплея на касетофона пише "DESABLED", нямам аварийни, стъклата не работят. мигачи няма, като дам на контакт таблото светва, но полсе нищо. Иначе пали и върви

Не съм търсил за описание на подобен проблем във форума, за което се извинявам.
Благодаря на Всички предварително. . Дано ми помогнете
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Re: Проблем с 320d, помощ
Пробвай пак да откачиш плюса за около 5-10 минути и пак го сложи.Като сваляше акумулатора да не си допрял кабелите?
Eто какво ми написа на лични един колега от форума с подобен, даже със същия проблем, дано да ти е от полза:
,та пиша ти да ти кажа от какво идеше цялата проблемация(от 1 кабелче което тръгва от таблото,минава през модула за светлините и стига до комфорт модула,та то се бе прекъснало и ние го резнахме малко и направихме спайка с друго кабелче и всичко си дойде и по таблото и стъклата с чистачките). Надявам се да ти е полезна тази информация.
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
A какви са характеристиките на новия акумулатор?
4 мнения
• Страница 1 от 1