амортисьори

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw F10
Мечтае да кара: M

амортисьори

Мнение от acata » 24 Мар 2009, 15:28

колеги значи предлагат ми амортисьори втора ръка за 100 бр. та мисалта ми е как мога и вазможно ли е да се проверят на миясто преди да ги сложа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d LCI
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от brabusbg » 24 Мар 2009, 17:24

Спред мен не е удачно да си купуваш амортисьор втора употреба. Аз сега ще си вземам два предни на Sachs po 120лв парчето, е с отсъпка, но... все пак. Все едно да си купиш турбина втора употреба.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 24 Мар 2009, 18:17

Като ще взимаш опотребявани по добре си карай със старите ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320D TOURING
Мечтае да кара: X6 M-POWER

Мнение от Lyubo » 24 Мар 2009, 21:22

Колега по хубаво си вземи чисто нови.Няма смисъл да взимаш употребявани.Не ги знаеш какви са що са.Може да тропат, а новите имат гаранция.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 09 Апр 2009, 15:38

добре де колеги на няколко места в софия съм виждал да въстановяват амортисьори някой не е ли пробвал и не е ли по добрия вариянт да отидеш да ти сменят семерингите и да ти ги напълнят поне ще са ти оригиналните и предоплагам по евтино ще ти излезе .......
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 09 Апр 2009, 15:47

spower написа:добре де колеги на няколко места в софия съм виждал да въстановяват амортисьори някой не е ли пробвал и не е ли по добрия вариянт да отидеш да ти сменят семерингите и да ти ги напълнят поне ще са ти оригиналните и предоплагам по евтино ще ти излезе .......

колега, какво значи "оригиналните"? че ти като сложиш нови, те пак са същите (ако сложиш Сакс примерно) - просто не са на 10години... ;) Това с пълненето за мен си е голема глупост... освен ако не е някакво ама съвсем временно решение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 10 Апр 2009, 8:59

колеги забелязах , че едини ми амортисьор е пуснал масло и се замислих дали да не ги сменя и 2та предложиха ми МОНРО газови 292лв за 2 бр с отстъпката и 3 години гаранция и маслени 254лв 2бр с отсъпка с 2 години гаранция обясниха ми , че маслените по меко возят и се чудя дали не е по добре маслени и друго има дали като е протекло масло напълно е изпуснал и трябвали да го сменям и дали Монро са добри на Е36цата бях с монро предни добре си возеха.. и къде мога да отида да ми ги тестват в София...
сега ми звъннах и ми предложиха някви немски Optimal газови 210лв 2 бр с отстъпка чувал ли ги е някой

Мерси за отговорите предварително !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 10 Апр 2009, 14:34

spower написа:колеги забелязах , че едини ми амортисьор е пуснал масло и се замислих дали да не ги сменя и 2та предложиха ми МОНРО газови 292лв за 2 бр с отстъпката и 3 години гаранция и маслени 254лв 2бр с отсъпка с 2 години гаранция обясниха ми , че маслените по меко возят и се чудя дали не е по добре маслени и друго има дали като е протекло масло напълно е изпуснал и трябвали да го сменям и дали Монро са добри на Е36цата бях с монро предни добре си возеха.. и къде мога да отида да ми ги тестват в София...
сега ми звъннах и ми предложиха някви немски Optimal газови 210лв 2 бр с отстъпка чувал ли ги е някой

Мерси за отговорите предварително !

Абе и тия, които си написал са си амортисьори, но от по средно качество... Иначе за мен Сакс, Билщайн и Кони - други не съм слагал никога... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

....

Мнение от narcosan » 10 Апр 2009, 23:38

Колеги да не пускам нова тема за моята искам да я свалия осте по ниско та само пружини да си взема или и амортисьори и дали сте ми закача в гумите :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Re: амортисьори

Мнение от sashko*** » 11 Апр 2009, 1:26

acata написа:колеги значи предлагат ми амортисьори втора ръка за 100 бр. та мисалта ми е как мога и вазможно ли е да се проверят на миясто преди да ги сложа
BOGE 300лв 2 бр . KYB 335лв 2бр .
АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: C вратите

Мнение от BmwE46 » 11 Апр 2009, 8:42

Колеги стига с циганиите не карате каруци а Е46 ... слагаите ново !!! А и все пак от към ходова част всичко трябва да е на 100 %!!! :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
Мечтае да кара: Всичко що започва с М

Re: ....

Мнение от insane_v » 11 Апр 2009, 23:14

narcosan написа:Колеги да не пускам нова тема за моята искам да я свалия осте по ниско та само пружини да си взема или и амортисьори и дали сте ми закача в гумите :roll:

Разгледах снимките в галериата ти. Моят съвет да не я сваляш много! Моята е със сини пружини и просвета ми е доста по-малък от твоя. Наистина стои много яко, НО стържа навсякъде !!! Вече почти нямам смола отдолу по купето. Дори резервоара ми е леко надран, а е пластмасов и ме е страх, че мога да го пръсна някъде. Като кача 2ма отзад не мога да минавам през "легналите полицаи". Налага се всеки път да спирам, да слизат за да мина и после пак да се качват :( Вярвай ми "цената" на тая "гъзария" е прекалено висока. Така че щом си решил свали я още малко, НО НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 11 Апр 2009, 23:38

Мерси колега сте го имам напредвид. А и не искам да я права прекалено ниска че и тук има доста легнали полицаи наи много сас 3см. Но мисьлта ми беше само пружини ли да и сложа или и амортисьори :roll: :roll:

Назад към E46