амортисьори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- acata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw F10
- Мечтае да кара: M
амортисьори
колеги значи предлагат ми амортисьори втора ръка за 100 бр. та мисалта ми е как мога и вазможно ли е да се проверят на миясто преди да ги сложа
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Спред мен не е удачно да си купуваш амортисьор втора употреба. Аз сега ще си вземам два предни на Sachs po 120лв парчето, е с отсъпка, но... все пак. Все едно да си купиш турбина втора употреба.

- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Колега по хубаво си вземи чисто нови.Няма смисъл да взимаш употребявани.Не ги знаеш какви са що са.Може да тропат, а новите имат гаранция.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
добре де колеги на няколко места в софия съм виждал да въстановяват амортисьори някой не е ли пробвал и не е ли по добрия вариянт да отидеш да ти сменят семерингите и да ти ги напълнят поне ще са ти оригиналните и предоплагам по евтино ще ти излезе .......
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
spower написа:добре де колеги на няколко места в софия съм виждал да въстановяват амортисьори някой не е ли пробвал и не е ли по добрия вариянт да отидеш да ти сменят семерингите и да ти ги напълнят поне ще са ти оригиналните и предоплагам по евтино ще ти излезе .......
колега, какво значи "оригиналните"? че ти като сложиш нови, те пак са същите (ако сложиш Сакс примерно) - просто не са на 10години...

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колеги забелязах , че едини ми амортисьор е пуснал масло и се замислих дали да не ги сменя и 2та предложиха ми МОНРО газови 292лв за 2 бр с отстъпката и 3 години гаранция и маслени 254лв 2бр с отсъпка с 2 години гаранция обясниха ми , че маслените по меко возят и се чудя дали не е по добре маслени и друго има дали като е протекло масло напълно е изпуснал и трябвали да го сменям и дали Монро са добри на Е36цата бях с монро предни добре си возеха.. и къде мога да отида да ми ги тестват в София...
сега ми звъннах и ми предложиха някви немски Optimal газови 210лв 2 бр с отстъпка чувал ли ги е някой
Мерси за отговорите предварително !
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
spower написа:колеги забелязах , че едини ми амортисьор е пуснал масло и се замислих дали да не ги сменя и 2та предложиха ми МОНРО газови 292лв за 2 бр с отстъпката и 3 години гаранция и маслени 254лв 2бр с отсъпка с 2 години гаранция обясниха ми , че маслените по меко возят и се чудя дали не е по добре маслени и друго има дали като е протекло масло напълно е изпуснал и трябвали да го сменям и дали Монро са добри на Е36цата бях с монро предни добре си возеха.. и къде мога да отида да ми ги тестват в София...
сега ми звъннах и ми предложиха някви немски Optimal газови 210лв 2 бр с отстъпка чувал ли ги е някой
Мерси за отговорите предварително !

Re: амортисьори
BOGE 300лв 2 бр . KYB 335лв 2бр .acata написа:колеги значи предлагат ми амортисьори втора ръка за 100 бр. та мисалта ми е как мога и вазможно ли е да се проверят на миясто преди да ги сложа
АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Колеги стига с циганиите не карате каруци а Е46 ... слагаите ново !!! А и все пак от към ходова част всичко трябва да е на 100 %!!! 

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Re: ....
narcosan написа:Колеги да не пускам нова тема за моята искам да я свалия осте по ниско та само пружини да си взема или и амортисьори и дали сте ми закача в гумите
Разгледах снимките в галериата ти. Моят съвет да не я сваляш много! Моята е със сини пружини и просвета ми е доста по-малък от твоя. Наистина стои много яко, НО стържа навсякъде !!! Вече почти нямам смола отдолу по купето. Дори резервоара ми е леко надран, а е пластмасов и ме е страх, че мога да го пръсна някъде. Като кача 2ма отзад не мога да минавам през "легналите полицаи". Налага се всеки път да спирам, да слизат за да мина и после пак да се качват

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Мерси колега сте го имам напредвид. А и не искам да я права прекалено ниска че и тук има доста легнали полицаи наи много сас 3см. Но мисьлта ми беше само пружини ли да и сложа или и амортисьори

13 мнения
• Страница 1 от 1