Лампа за акумолатора
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
аз също мисля че ти си проблемнияЕ.Димитров написа:Така,решението на проблема:
Четките си бяха ОК,както и всичко по алтернатора впрочем...силовия кабел който влиза в алтернатора явно е правил проблеми защото имаше нагоряло по него и болтчето дето го държи,за всеки случай се смениха четките на алтернатора и лагерчето.
Съвет :
В Никакъв случай не ходете на ремонт на каквото и да е,стартер или алтернатор в младост 3 зад китайския ресторатн,според техните тарифи сваляне/качване на алтернатора и смяна на лагерче и четки е 120 ЛЕВА
лягерчето и четките с труда били ...20 тина лева,ама свалянето и качването 100!!!
Естествено платих им...но сега ще им пратя и данъчни (естествено и аз ще дойда като свидетел),нито касова бележка,нито какъвто и да е документ...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
VRPerformance написа:аз също мисля че ти си проблемнияЕ.Димитров написа:Така,решението на проблема:
Четките си бяха ОК,както и всичко по алтернатора впрочем...силовия кабел който влиза в алтернатора явно е правил проблеми защото имаше нагоряло по него и болтчето дето го държи,за всеки случай се смениха четките на алтернатора и лагерчето.
Съвет :
В Никакъв случай не ходете на ремонт на каквото и да е,стартер или алтернатор в младост 3 зад китайския ресторатн,според техните тарифи сваляне/качване на алтернатора и смяна на лагерче и четки е 120 ЛЕВА
лягерчето и четките с труда били ...20 тина лева,ама свалянето и качването 100!!!
Естествено платих им...но сега ще им пратя и данъчни (естествено и аз ще дойда като свидетел),нито касова бележка,нито какъвто и да е документ...направили са ти колата нали така???сумата е тази,като нети изнася недей да ходиш по майстори,а ти какво правиш???хората ти направили колата,на теб ти се сторило скъпо(въпреки че си собственик на БМВ и трябва да ти е пределно ясно че няма ефтино...) и после отиваш да усереш хората който са направили колата ти да върви
![]()
![]()
Ако бяха добри майстори щяха да видят че силовият кабел е проблем,но в нашата действителност гледат да ти вземат парата,аз карам БМВ,но не знам от кога собственик на БМВ е равно на "балък"???
Имал съм доста автомобили,да не мислиш че "Крайслер Вояджер" 2000г е по евтин за подръжка???
алтернатора освен това е "Валео",какъвто слагат на 48 вида автомобили.
Все още не си намирам парите,а дори и да си ги намирам няма да ги хвърлям на вятъра.
120 лева за сваляне и качване на алтернатор въобще никой не може да ме убеди че е нормално.Не съм се заел сам с тая процедура поради простата причина че нямах в себе си поялник и мултицет,инструменти имах.
Ами както и да е,който е желаещ може да отлети към сервиза и да го "оправят",предполагам че за някой колеги е въпрос на "чест" да дава 2 повече пари щото разбираш ли "карал БМВ"

- VRPerformance
- ентусиаст
-
ама тези неща нали ти е ясно че ако си мъжкар(какъвто ти неси очевидно) трябва да ги кажеш на майстора и то преди да си платил,а ти сега постъпваш нещо от сорта като си бил малък някой те е набил и си отишал да ревеш на майка си...Нещо ми е много мътна историята ти..като неса видели силовия кабел и като там е бил проблема ти как така си платил като проблема не е отстренен??? на такива като тебе дето използват лаф-а 'още неги намирам парите' навсякаде и всичко ви е скъпо
аз също неги намирам парите но когато нещо ми е скъпо просто него купувам
а не да го купя и после да отида да се оплача че било скъпо с идеата ако може да го намалят или да ми върнат парите,щото ти точно това целиш,да ти направят колата без пари и ако може да ти дадат някой лев за нафта
моя съвет е да се стегнеш и да бъдеш пич,явно имаш своодно време и се чудиш на кой да докараш беля на главата...
П.с а собственик на БМВ не означава балък,означава че си малко по-заможен (за повечето хора) като нямаш пари да го подържаш си купуваш кола според джоба...

П.с а собственик на БМВ не означава балък,означава че си малко по-заможен (за повечето хора) като нямаш пари да го подържаш си купуваш кола според джоба...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
VRPerformance написа:ама тези неща нали ти е ясно че ако си мъжкар(какъвто ти неси очевидно) трябва да ги кажеш на майстора и то преди да си платил,а ти сега постъпваш нещо от сорта като си бил малък някой те е набил и си отишал да ревеш на майка си...Нещо ми е много мътна историята ти..като неса видели силовия кабел и като там е бил проблема ти как така си платил като проблема не е отстренен??? на такива като тебе дето използват лаф-а 'още неги намирам парите' навсякаде и всичко ви е скъпоаз също неги намирам парите но когато нещо ми е скъпо просто него купувам
а не да го купя и после да отида да се оплача че било скъпо с идеата ако може да го намалят или да ми върнат парите,щото ти точно това целиш,да ти направят колата без пари и ако може да ти дадат някой лев за нафта
моя съвет е да се стегнеш и да бъдеш пич,явно имаш своодно време и се чудиш на кой да докараш беля на главата...
Абе..."колега",такива "мъжкари" като теб ...ае заеби,естествено че му казах че парите са много,естествено постъпих като мъж и му платих(вместо да го набия),ако исках да ми върне пари,нямаше да му платя,или щях да му платя толкова колкото преценя.
Темата е за НЕКОРЕКТНОСТ или "болен на легло се е**бе",повече от очеВадно е че ти си същия олигоелемент (с каквито всъщност са пълни автосервизите)на когото ръцете са му в гъ*зъ,ама иди му обяснявай че бизнес така не се прави,предстоеше ми и ремонт на стартера,но както обясних на собственика на ...хм..автосервизчето няма да отида при него
Пак ще повторя,ценя си времето и парите,не смятам да си хвърлям парите по псевдоспециалисти и/или аматьори(какъвто пак повтарям може би си ти,защото много лично прие нещата)поради 2 причини:
1.Няма да толерирам с парите си някакви недоучили глупаци и "предблокови" майстори
2.Нама да издържам с парите си и да стимулирам размножаването на подобни елементи
И естествено че ще му докарам данъчни..аз за какво плащам ебаси и данъците,да си ходи на село и там да се прави на майстор
п/п
Когато бях малък и ако някой можеше да ме набие...ходих при брат ми,бяме "царете на квартала",не споделяй твоя опит

- VRPerformance
- ентусиаст
-
аз като гледам май ти си псевдо специалиста ''да махаш клеми на акумулатор при запален двигател'' имаш късмет че не е изгоряло някое ЕКУ че щеше да се наиграеш..(тогава пък колко скъпо щеше да ти се стори мани мани...).аз точно къв съм ти неможеш да кажеш,защото нито си идвал при мен,нито ми трябва да идваш,че недай си боже ти се стори скъп ремонта,ще трябва да се занимавам с данъчни...точно такива като тебе само обикалят сервизите а неходят при един и същ щото на едното място или нему е направено като хората или му е много скъпо...а за данаците изказването е направо смешно,всеки един сервиз плаща много по-големи данаци от твойте 100кинта за е46-цата,ама ти си плащаш тоя данък и понеже и той ти е скъп
отиваш в данъчното да си оправдаеш парите за данака....на теб целия ти жовот като шофъор се върти около псевдо сервизи и около това че като си дал 5лв някаде си ''цар на квартала''
във всеки твой пост се говори за това как си платил за нещо и се чувстваш ущетен вземи се успокой малко и не тарси причината в другите тарси я в себе си...

във всеки твой пост се говори за това как си платил за нещо и се чувстваш ущетен вземи се успокой малко и не тарси причината в другите тарси я в себе си...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тука темата с проблема май е изчерпана ... а личните възмущения от ценеобразуването не са за техническите форуми.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2