Е 46 внос
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Е 46 внос
Колеги понеже скоро заминавам за Миунхен имам няколко въпроса относно вносноте е46-ки 320Ci преди facelift . Дали може да се намери свясна за прите от 8 до 9 хиляди евро и имали някакви по специфични консумативи за смяна освен стандартните като масла филтри и др. Нещо като например при е36 охладителната система. 

Re: Е 46 внос
Еми зависи колега с какви екстри ще е колата,но като цяло според мен ще можеш да си намериш.Но с обслужването ,регистрацията и каското колата пак ще ти стъпи на една 20-тунка в леваLudafix написа:Колеги понеже скоро заминавам за Миунхен имам няколко въпроса относно вносноте е46-ки 320Ci преди facelift . Дали може да се намери свясна за прите от 8 до 9 хиляди евро и имали някакви по специфични консумативи за смяна освен стандартните като масла филтри и др. Нещо като например при е36 охладителната система.

- Гост
-
Re: Е 46 внос
Ludafix написа:Колеги понеже скоро заминавам за Миунхен имам няколко въпроса относно вносноте е46-ки 320Ci преди facelift . Дали може да се намери свясна за прите от 8 до 9 хиляди евро и имали някакви по специфични консумативи за смяна освен стандартните като масла филтри и др. Нещо като например при е36 охладителната система.
За купетата - погледни отзад където е връзката на дифа с купето да не е изгнило или тръгнало... има писано по въпроса в темата за тупкането на дифа... Иначе освен масла и филтри - свещи, евентуално лули и некоя друга бобина, ролките и ремъците, течности... друго не се сещам. Късмет с избора...

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
На мен например ми се наложи да сменя в Германия водната помпа (е 46, 318-i), щото си е рисковано на подобен дълъг път да тръгнеш с прецакана помпа....
За тия пари там и с нужния късмет (който си е едно от най-важните неща де) спокойно ще си намериш добра колица...
Успех!
За тия пари там и с нужния късмет (който си е едно от най-важните неща де) спокойно ще си намериш добра колица...
Успех!
F**k them all!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
11 мнения
• Страница 1 от 1