ЗАВЪРШЕНА: Клубни тениски- сини, бели....

Тук можем да се уговаряме за масови покупки с намаление.
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 05 Сеп 2006, 13:52

аз пък казвам БРАВО на ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛУБА!!! ЕВАЛА!!! :clap: Да бяхте казали като си получим тениските, че не може. Просто това е най-бързата поръчка - за месец и половина ще има фланелки. А да не припомняме, че има такива, които чакат месеци... голяма пример давате - секнете всичко и всички които искат да има развитие. Все пак съгласете, че не всеки е от София и тя не е център на света. Аз лично нямам такава възможност да стана член на клуба засега, както и много други, но това не означава,че не ме прави ентусиаст. Но ако е така заключете форума само за членовете и така... другите да се спасяват. Що се отнася до дребната сума, еми явно Вие не сте прочели тази тема от 6 страници, в която има написано от организатора на масовата покупка следното :

ms написа:И така- тениските се вързват по принцип на 10лв., но както знаете трябва да дадем и по 1(един) лев за всяка бройка в касата на клуба, така че цената става 11лв./бр.

... просто да бяхте писали едно лично на ms да му кажете какъв е реда на действие за една масова покупка. Защото така просто съсипвате едномесечен труд ей така. А да не говорим за тези, които сме си платили. Просто за мене по тази начин стана голяма излагация...както от ваша страна на шефовете на форума и клуба - поради мълчанието, така и от наша страна, за лекото невежество. Лично се надявам и Ви призовавам за компромис, та дано получим и ние по една тениска да се гордеем, че сме от семейството на българските БМВ ентусиасти.

СЪС ЗДРАВЕ!!! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 05 Сеп 2006, 16:26

Изобщо не ме интересува, че не е съгласувано ! Би трябвало до сега да се обърне внимание на хората, организиращи печатането на тениските ! Това най-малкото е задължение на т. наречените членове на клуба, които би трябвало да влизат най-често в този форум...
Да не говорим, че и до сега никой не знае кои са тези членове... поне аз не ги знам , може и да съм ги пропуснал.
Така че в случая може би е добре някакво компромисно решение. Както е писано да има за касата на клуба. Иначе ние редовите юзери ще си препращаме пари напред назад, ще пълним форума с поръчки, а т. наречените членове на клуба ще ни гледат сеира, и като се стигне до финалната фаза ще размахват назидателно пръст...
Иначе - ОК нямаме нищо против подобни полезни начинания, но поне да минава щом е нужно през ръководството на клуба ! И освен Александър Стойков, Константин Попов и Любо Мегов кой друг е в ръководството на клуба, и е натоварен да взима решения от подобен род ??? Щото аз лично не знам...
Последна промяна Veson на 05 Сеп 2006, 17:40, променена общо 2 пъти
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 05 Сеп 2006, 16:37

не пращам въпроса на ЛС, дано да ми отговорят повече хора:

законно ли е тогава, ако сам си направя щампа с името и знака на форума
и отида в най-близкото фото където печатат тениски и си направя такава?

уф, не знам какво да кажа, за мен месец септември е лош месец всяка година :help: , явно и във форума има някаква поличба..... :help:

още веднъж благодарско на МS за ентусиазма, и на всички които дадоха пари за тези тениски...
Дори и да няма тениски аз искам 1-ния лев от моите 11 да отиде в касата на клуба, ако и това не стане заради правилата на форума, то тогава MS има една бира от мен..........

благодаря за вниманието

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Сеп 2006, 17:39

Ентусиазма по марката БМВ расте всеки изминал ден, но ентусиазма по БМВ клуб България бавно замира в мен :uups: Как няма да замре, като се правят на чешити? Не си от София - не си човек. Пращам си пари като ПОП и получавам дърдонки! Е евала за труда на организаторите, ама евалата трябва да е от тия които са си получили тениските. Аз не съм за 50-те лева дето дадох за двете поръчки на тениските, нито пък да нямам тениски - имам си достатъчно, но исках такава с БМВ клуб България... Сигурно ще ги получа - някога. Хора - стетгнете се! В България всичко ни е не както трябва за съжаление :evil: Толкова добре тръгнал клуб, постепенно ставаме несериозни и всичко пропада...сега разбирам защо някои от старите членове на клуба спряха да пишат тук - дошло им е до гуша от просташки изяви и слаба организация. То не е лесно да се организира масова покупка или цял БМВ събор, всеки нормален човек си има проблеми на главата - работа, семейство и други, но като че ли все нещо ни спъва - някой по веригата е несериозен. Ту юзерите, ту организаторите се шеметосват. Хайде няма да критикувам събор 2005 (грешките при неговата организация), защото ми е неприятно, но дано не прецакате втората поръчка на тениски, че тогава ще си заслужите яката псувня!

едит: 666-то мнение с този пост - дано не е фатално за клуба :mhihi:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 05 Сеп 2006, 19:43

Сори, че темата се отплесна, но ми се ще и някой друг от членовете на клуба ( които са около 50 човека май ) да си каже мнението ! И изобщо да разясни на всички каква е системата с поръчка на клубни артикули. :idea:
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 05 Сеп 2006, 20:24

Всеки е поръчал тениска за лична употреба и ms не ги поръчва с цел печалба. Освен това е включил в стойността им и обявеният при предишни поръчки 1 лв. за касата на клуба. Какъв е проблемът?
ИзображениеИзображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Сеп 2006, 20:47

Van написа:Всеки е поръчал тениска за лична употреба и ms не ги поръчва с цел печалба. Освен това е включил в стойността им и обявеният при предишни поръчки 1 лв. за касата на клуба. Какъв е проблемът?

:yes: Точно казано и това и това което написа amd !
Та разберете се с организаторите, едните казват всичко е наред, другите нищо не знаем няма да стане, уточнете кой крив и прав и напишете да се знае какво става.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Сеп 2006, 9:03

Leon имаш ЛС. И моля за разрешение да оповестя впоследствие питането ми и отговора ти на всички заинтересовани...
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 06 Сеп 2006, 9:57

Veson написа:Сори, че темата се отплесна, но ми се ще и някой друг от членовете на клуба ( които са около 50 човека май ) да си каже мнението ! И изобщо да разясни на всички каква е системата с поръчка на клубни артикули. :idea:

Да ти кажа каква е процедурата- искаш разрешение, обсъждат и решават :arrow: това е с няколко думи...
Аз лично не смятах за нужно да питам- вече са правени такива артикули, парите които се дават за клуба са ясни и съм ги включил... Но както виждате имат против :confused: :confused: :confused:

Ще ви помоля да спрете с коментарите по въпроса докато не получа някакъв отговор от УС на БМВ Клуб България. Просто ще е безполезно да коментираме...
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Сеп 2006, 12:34

БМВ клуб България пък можеше веднага да реагира ако е извършено действие в разрез с правилата а не да чака и да навлича гнева на хората,къде върху клуба ,къде върху хората,които са се нахванали с нелеката задача :!:

Изписаха се 6 страници и за всичкото време никой от управата не каза нищо,никой не е направил контакт с хората ,които се занимават с проекта (аз вече не съм член - като се прибера ще си предам членската карта и ще си платя дължимото дотук) ...

Нещата около всичката тази "БМВ дъндания" се разводяват до такава степен,че вече нищо неможе да се постигне в масови мероприятия.Много хора вече започнаха самосиндикално да си търсят начини и да се оправят кой как намери,убедил съм се лично,от срещите ми с хора от цялата страна по време на многобройните си пътувания :confused:

И вкрайна сметка всички тук сме фенове на марката BMW а не на някакъв клуб.Щом като клуба като такъв не следва желанията на многобройните фенове те постепенно си тръгват по някакъв спасителен път :arrow: за съжаление :roll:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 07 Сеп 2006, 12:20, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 06 Сеп 2006, 19:29

тоя клуб е като тайно братство :mhihi: нищо не се знае за него а влизането е мисия невъзможна

Аватар

Мнение от ms » 06 Сеп 2006, 22:17

Penchev написа:....аз вече не съм член - като се прибера ще си предам членската карта и ще си платя дължимото дотук ...

Георги Пенчев

Само едно нещо мога да кажа :arrow: щом се е стигнало до там Жоро да не е член нещата са сериозни :confused:
Не знам къде точно им е проблема на УС и с нетърпение очаквам Leon или някой друг да благоволи да ми разясни положението... Изобщо не го вярвам това, че е само понеже не съм ги питал - има и нещо друго отстрани, което не ми е ясно...
Изображение
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 06 Сеп 2006, 22:26

Тази цялата работа става наистина смешна - лично мнение. От скоро време съм тук и сигурно нямам право и на такова мнение, но все пак някой се хваща, изразходва доста време и лични средства, иска да 'вкара' някакви пари в клубната каса и накрая такъв сейр....

Чудя се утре, ако някой инвестира 500 лева в тениски, БЕЗ логото на 'клуба', просто да пише BMW POWER (много се съмнявам да е запазена марка) да ги разпродаде без стотинка за касата, дали клуба ще е доволен.

Пак казвам, лично мнение, на човек, който обича марката и е от скоро тук.

:confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 07 Сеп 2006, 12:09

Мисля че Милен ( MS ) е напълно прав . Леон написа един смехотворен и недомислен поуст , който според мен имаше за единствена цел чисто и просто заяждане с " обикновените " фенове на марката , които решихме най - после да направим нещо , с което да покажем че не сме просто някви готованковци дет само изискват . И сега заслужаваме най - малкото едно разумно обяснение защото на мен самия не ми се искаше да повярвам че това е просто едно заяждане , но щом досега не получаваме отговор , май е точно такова .

И не знам дали този пост преля чашата или не , но шом човек като Георги Пенчев решава да напусне , нещо не е наред .

П.С. :
сигурно 10 пъти трих цели абзаци докато стигна до този много смален и омекотен вид на изказването си , защото ставаше прекалено нападателно и заядливо , а аз не искам да постигам този ефект , явно за разлика от Леон.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Сеп 2006, 18:00

Мислех да не се обяснявам повече, ама... Това за София/неСофия не знам откъде го измъкнахте, но такова нещо никога не ми е минавало през ума и ме обиждат упреците. Условията за членство ги има написани във форума ;) Изчаках да рабера на някой пука ли му, че прави нещо от името на БМВ клуб България, без да е член на клуба или да се е допитал до клуба, както направиха хората при предишни мероприятия? Ми ако не ви пука за клуба, защо правите тениски с неговото лого? Направете си само с БМВ и това е. Поста ми беше остър, така е, но все пак си изпълни предназначението. Приветствам всякакви инициативи в полза на клуба, но моля да не бъркате печатането на фланелки с БМВ ентусиазма - не са взаимозависими и заменяеми! Няма нужда от драматизации и изблици, просто го направете като хората - това беше смисъла на поста ми. Аз поне така бих направил. Оправданието "кои са тия членове" е смехотворно - можете да питате за какви ли не глупости в безумни теми, а не можете да попитате нещо важно. И за финал - отидете в Камор и кажете - ето тука сме направили едни фланелки, дайте да ги пуснем във вашия магазин, пък да видим каква ще им е реакцията ;)
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Масови покупки