Посещение при децата - абитуриенти от Долна баня 18.05.2008г
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Посещение при децата - абитуриенти от Долна баня 18.05.2008г
Имаме официална покана да споделим тържеството на абитуриентите от дома в Долна баня. Като имаме и специално отредени за нас места в ресторанта за 15 човека. И специална молба от директорката да не ходим с много коли за да не се вдигат много пушилки. Нека всеки, който проявява желание да дойде, да бъде на сбирката във вторник на ОМВ Дружба към 21h, за да се разберем за пътуването. Няма да се носят никакви дрехи и други неща за дома, за да не усложняваме ситуацията. Децата в този ден си имат програма и призовавам да се придържаме стриктно към нея. Всички сме имали бал или поне на повечето им е минал, затова ви моля за сериозно отношение. Нека не им разваляме настроението на този така прекрасен ден за тях.
Тръгване - 18.05.2008г., както обикновено в 10:30 на бензиностанция Лук Ойл, намираща се след караулката на изхода на София в посока Пловдив.
Тръгване - 18.05.2008г., както обикновено в 10:30 на бензиностанция Лук Ойл, намираща се след караулката на изхода на София в посока Пловдив.
Последна промяна Eli на 17 Май 2008, 14:44, променена общо 1 път

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Ели наеш ли децата дали са се облекли за бала и дали имат нужда от някви аксесоари? Защото от на майка ми института бяха събирали някви парички и ми беше казаяла че май ще стигнат за обличането на една абитюрентка ама не знам дали са контактували с дома по някакъв начин и дали са има осигурили това нещо?
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
аз съм 100% сигурен, дано и колата ми е готова до тогава.
Иначе за дрехите на абитюрентките (те са 4 на брой) 2 от тях ми ги показаха, така че предполагма и другите 2 си имат рокли
Иначе за дрехите на абитюрентките (те са 4 на брой) 2 от тях ми ги показаха, така че предполагма и другите 2 си имат рокли

Tux0 Ca !

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
аз май ще ви 4акам там 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Re: ..
bavareca_86 написа:аз май ще ви 4акам там
ХИЩНИК !

ПП - нека някой направи темата важна

Последна промяна SpUd3r на 12 Май 2008, 23:27, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
и аз имам голяяма изненада
а в колко 4аса ще ходиТЕ

а в колко 4аса ще ходиТЕ

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Ели аз ти предлагам в първото мнение да напишеш кога тръгваме. Аз лично предлагам да се събираме от 10:30 до към 11, тъй като досега колкото и пъти да сме се събирали виднаги сме тръгвали с минимум половин час закъснение, затва може и от малко по-рано да се събираме 

Tux0 Ca !

Преди малко ми се обади г-жа Колева, Директорката на дома в Долна баня. Оказа се, че на това изпращане ще бъдат само 4- те абитуриентки, така че ходенето с много коли и вдигането на шум не е желателно. А и повече от 10-на човека едва ли ще могат да дойдат. Затова нека, който ще идва де се пише в темата, за да уточним хората. Останалите деца ще бъдат на екскурзия в София.
Същинският им бал ще бъде на 29.05 и ще бъде в София. Тогава можем да им направим подобаващо изпращане.
Много моля за сериозно отношение по въпроса. И само този, който е 100% сигурен, че ще дойде, да се разпише.
Същинският им бал ще бъде на 29.05 и ще бъде в София. Тогава можем да им направим подобаващо изпращане.
Много моля за сериозно отношение по въпроса. И само този, който е 100% сигурен, че ще дойде, да се разпише.

Аз ще дойда със сигурност
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Ай уил къминг суун... направо в 10 и нещо на лукойл-а 

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2