Събор 2008 - happy weekend
Модератори: mitaka7, Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- KickingKing
- ентусиаст
-
Събор 2008 - happy weekend
Писна ми да чета само на кой какво му пречило, как на единия му блестяло слънцето, па на другия му духал вятъра и т.н.
Айде тука напишете какво ви хареса на събора. Разбрахме на Ogi му е пял попа и са му танцували госпоиците, та вземете пример от него и споделете хубавите моменти, защото те са адски много и си заслужава да бъдат написани
Айде тука напишете какво ви хареса на събора. Разбрахме на Ogi му е пял попа и са му танцували госпоиците, та вземете пример от него и споделете хубавите моменти, защото те са адски много и си заслужава да бъдат написани

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Събора бе страхотен като цяло и въпреки неуредиците в някой отношение всичко си дойде на мястото и стана така както трябва.
Благодаря на хората, които положиха тези усилия за да се радваме всички ние.
Радвам се че бях част от всичко това
Благодаря на хората, които положиха тези усилия за да се радваме всички ние.
Радвам се че бях част от всичко това

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Може някой неща да не са били направени както хората но аз съм доволен и ми хареса. Евала на организаторите че са се постарали да направят нещо интересно
А на недоволните ще кажа следното вие какво искате като формула 1 ли да е организацията а там какви пари вкарват бедна ви е фантазията
И аз се радвам че бях част от всичко това 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
на мен ми хареса това,че се срещтнах с много дългогодишни приятели.
бях особенно щастлив да срещтна мад петьо за пореден път след като зимата си мислихме наи лошото за него..
запознах се и с нови лица от бургас,русе,враца,пловдив,софия и сливен.
щастлив съм и от факта,че когато си тръгнахме от пловдив и не ни се пребираше,а все още искахме приказката да продължи сливенската група ни изчака гостоприемно на тяхна територия, вместо да се приберат и да почиват.
благодаря на всички ,които присъстваха
бях особенно щастлив да срещтна мад петьо за пореден път след като зимата си мислихме наи лошото за него..
запознах се и с нови лица от бургас,русе,враца,пловдив,софия и сливен.
щастлив съм и от факта,че когато си тръгнахме от пловдив и не ни се пребираше,а все още искахме приказката да продължи сливенската група ни изчака гостоприемно на тяхна територия, вместо да се приберат и да почиват.
благодаря на всички ,които присъстваха

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Много добра идея, браво КикингКинг
Хареса ми как тръгнахме от София в истинска колона
Хареса ми как за пореден път изпитах за момент еуфорията от БМВ фенщината, как споделих идеите си с фенове от цялата страна!
Хареса ми как заговарях непознати хора все едно ги познавах цял живот и те ми отвръщаха със същото
Харесаха ми усмивките на феновете
Харесаха ми шофирането и лудниците, които някои момчета направиха с колите си на пистата - евала
Хареса ми, че момчетата показаха как с ръждив, 20+++ годишен баварец можеш да караш по-бързо от изключително скъпи автомобили, показаха какво могат да постогнат със собствения си труд!
Хареса ми, че споделям вижданията си с родителите, с които бях на събора и успяхме да се разнообразим и мотивираме за година напред
Хареса ми как за пореден път изпитах за момент еуфорията от БМВ фенщината, как споделих идеите си с фенове от цялата страна!
Хареса ми как заговарях непознати хора все едно ги познавах цял живот и те ми отвръщаха със същото

Харесаха ми шофирането и лудниците, които някои момчета направиха с колите си на пистата - евала

Хареса ми, че момчетата показаха как с ръждив, 20+++ годишен баварец можеш да караш по-бързо от изключително скъпи автомобили, показаха какво могат да постогнат със собствения си труд!
Хареса ми, че споделям вижданията си с родителите, с които бях на събора и успяхме да се разнообразим и мотивираме за година напред

BMW only!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
и аз 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Dovizioso написа:На мен ми хареса най-много Дрифта и Донати шоуто - Също и М-ките около пистата![]()
![]()
Още един глас за дрифта, донътите и м-ките.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
amd написа:Много добра идея, браво КикингКинг
Харесаха ми шофирането и лудниците, които някои момчета направиха с колите си на пистата - евала![]()
Това е истината! Без да познаваш никой, да се чувстваш част от едно много специално общество!

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Като цяло много добре се полу4и но може и о6те малко дано другата година да е о6те по добре от тази.
А на паркинга на хотел Родопи бе6е наи горе6тото място в Пловдив в петак ве4ер,бира,танци ,и по4ти малка свадба.
4естито на младоженците
А на паркинга на хотел Родопи бе6е наи горе6тото място в Пловдив в петак ве4ер,бира,танци ,и по4ти малка свадба.
4естито на младоженците

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Определено беше хубав събор, само ме е яд, че не можах да си скъсам гумите ама ще си наваксам из улиците на София
Имаше и още две неща кадето ме издразниха, но предпочитам да не ги споменавам

Имаше и още две неща кадето ме издразниха, но предпочитам да не ги споменавам

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3