автопоход яз.Кърджали 29-30 март
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
автопоход яз.Кърджали 29-30 март
току що приключи Пловдивската сбирка и там на тайната вечеря се взе решение да посетим яз. Кърджали идната събота и неделя
-та сметнах за необходимо да сведа новината до знанието на мойте многобройни приятели/ки/
от Стара Загора за да може да не предприемат нищо за идния уикенд
Ицето (Ламас) се ангажира да звънне утре на хижите за по-подробна информация,но ако не стане по тел Аз лично ще отида до там с фотоапарата
Хубавото е,че имало няколко хижи--съответно с повече или по-малко легла,но за целта трябва да знаем приблизителната бройка за да преценим коя от хижите да запазим
моля желаещите да ми пишат на ЛС или да ми звънкат на Пловдивския ГСМ-0888650660
-ааааа-за всички хубави хора (не само от Павликени) съм приготвил кашон марково уиски+торба със сухи мезета ей така за личен кеф
-та сметнах за необходимо да сведа новината до знанието на мойте многобройни приятели/ки/

Ицето (Ламас) се ангажира да звънне утре на хижите за по-подробна информация,но ако не стане по тел Аз лично ще отида до там с фотоапарата
Хубавото е,че имало няколко хижи--съответно с повече или по-малко легла,но за целта трябва да знаем приблизителната бройка за да преценим коя от хижите да запазим
моля желаещите да ми пишат на ЛС или да ми звънкат на Пловдивския ГСМ-0888650660
-ааааа-за всички хубави хора (не само от Павликени) съм приготвил кашон марково уиски+торба със сухи мезета ей така за личен кеф

Последна промяна ///milko way на 21 Мар 2008, 17:24, променена общо 1 път

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Промених името на темата спрямо съдържанието и ако вашето мислене е в правилна посока ще спрете интригите създавани по един или друг начин !
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ей и на мен как ми се идва... ама засега няма да мога точно този уикенд. Там мястото е супер просто! Ако все пак мога ще пиша, ако съм добре дошъл разбира се
П.С. а следващия или по-следващия уикенд се очертава да съм командировка там, как не се засякаха нещата мамка му..

П.С. а следващия или по-следващия уикенд се очертава да съм командировка там, как не се засякаха нещата мамка му..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Mисля 4е стаа дума за другия уикенд колегаb2 написа:Ей и на мен как ми се идва... ама засега няма да мога точно този уикенд. Там мястото е супер просто! Ако все пак мога ще пиша, ако съм добре дошъл разбира се

- ///milko way
- ентусиаст
-
Баааа-как ми променили темата--все едно сме рибари и ще ходим за риба
-Естественно,че всички са поканени,но щях да пусна линк към другите градове след като ида до там и разбера конкретно за какво иде реч
-Фенчо на теб,Саманта и Тошко излишно щях да Ви пусна и ЛС

-Естественно,че всички са поканени,но щях да пусна линк към другите градове след като ида до там и разбера конкретно за какво иде реч
-Фенчо на теб,Саманта и Тошко излишно щях да Ви пусна и ЛС

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
като се стопли трябва да организираме нещо на палатки като от подписа ти! Алекс написа:и аз чакам специална покана![]()
Милко вземи напиши датата в заглавието на темата да знаят колегите за кога става въпрос![]()
Па и рибари има,имам такъми за 10-на човека ако требе да ги вземам

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- ///milko way
- ентусиаст
-
bmwfena написа:а ве ще праим ли нещо идния уикенд
е как ве---във вторник ще отскоча до там да видя на место условията
-Ти се стягай за Гърция на 1,2 и 3 май,щот вече има две БМВта пълни

- bmwfena
- БМВманиачения
-
идвам-пишете ме///milko way написа:bmwfena написа:а ве ще праим ли нещо идния уикенд
е как ве---във вторник ще отскоча до там да видя на место условията
-Ти се стягай за Гърция на 1,2 и 3 май,щот вече има две БМВта пълни

- ///milko way
- ентусиаст
-
къде идваш--и на двете мероприятия ли

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми някога да съм пропускал///milko way написа:къде идваш--и на двете мероприятия ли![]()

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3