Среща > София жк. Западен Парк
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nikolai_23
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 0240
- Мечтае да кара: bmw
Среща > София жк. Западен Парк
-------------------------------
колеги,които иска може да заповяда на 16.03.08(неделя) да си направим едно .... среща пред "рамстор",които иска да заповяда.
ще съм там към 21.00ч.
колеги,които иска може да заповяда на 16.03.08(неделя) да си направим едно .... среща пред "рамстор",които иска да заповяда.
ще съм там към 21.00ч.
Последна промяна nikolai_23 на 13 Мар 2008, 0:19, променена общо 4 пъти
- nikolai_23
- кандидат ентусиаст
-
:)
не там само щте се саберем после щте ьодим да пинем по нещто и после щте се ьоди да си правим кефа се ощте мие трудно да пиша на кирилица
се пак мерси 4есиме поправил

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
това е хубава идея...нека всеки ентусиаст от този район заповяда. Мисля че можем да се съберем приличен брой хора от околнотите около западен парк. Аз лично съм от люлин, но ми е близко и с удоволсвие ще отида да се запозная с някой друг колека от форума.Събираме се пред Рамстор, колегата Николай като видим тези дни горе доло колко човека ще сме, ще резервира места в едно кафенце, там ще седнем на сладки приказки... а след това както дойде, ако искаме и купон ще си правим.Ако има други фенове от Люлин нека драснат едно ЛС, и да се организираме.
кефя се на мъже
genezis написа:точно на тоя рамстор вечер е пълно с куки....едва ли ще стане каквото и да е каране в района
брат там просто ще се съберем, пък после споко, винаги можем да си намерим место без куки
Айде хващай го Колето и елате в неделя, че и него не съм го виждал от много време, а колицата плаче за смяна на масло

кефя се на мъже
err0r написа:dan4o_ написа:...По добре първо да покараме, пък после всеки доволен да поседнем и да пинем
To като ми треперят патравичките след каране как да седна някъде
е така е да
ама аз след 8ми мисля да не се качвам пил, на 8ми едвам се разминах добре че полицаите бяха пичове
дрегера показа 0.9 и карах в насрещното точно срещу тях

разминах се със скромна сума ... иначе ми отиваше книжката....
затова по добре първо купона пък после да си седнем
е то може и първо да поседнем на 1-2-3 бирички...тамън да ни дойде пауъра

кефя се на мъже
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Кажете къде е този Рамстор ? Аз работя на ул.Кукуш и в неделя ще съм на работа и то вероятно до късно, защото сутринта първо ще гледам първия старт на Формула 1. Така че вечерта бих могъл да намина, защото така и не ми остава време да отида на Еко или в Дружба.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
По бул. Александър Стамболийски като караш от МОЛ-а към Западен парк, минаваш Константин Величков и продължаваш нагоре - точно след Вагон-ресторанта (бившия) в дясно е... развалината, дето преди беше Рамстор.

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
err0r написа:По бул. Александър Стамболийски като караш от МОЛ-а към Западен парк, минаваш Константин Величков и продължаваш нагоре - точно след Вагон-ресторанта (бившия) в дясно е... развалината, дето преди беше Рамстор.
Благодаря. Ще разгледам малко карти и ще поразпитам колегите и смятам , че ще се ориентирам.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- nikolai_23
- кандидат ентусиаст
-
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2