11.01.2007...Дрифт Найт Нъмбър Уан...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
11.01.2007...Дрифт Найт Нъмбър Уан...
Минават ми едни мисли през главата...искате ли преди/след/по време на сбирката да полудеем малко по улиците...смисъл аз съм си приготвил вече гуми със джанти за дрифт и ще разцепя шортите на мойта кошница...все още не съм и се кефил яко!
Търси се и някакви снимачно устройство което да прави добри клипчета на >640х480 и поне 30фпс...и ако може повече от 30 сек клипчета да заснема
Ако някой има желание да снима и присъства да свирка! за да мога да изкарам нова серия клипчета с новата ми таратайка...
П.С. В програмата са включени: Дрифтове, Пауър слайдове, бърнаути, донъти, ю търн и от всичко по много!
Търси се и някакви снимачно устройство което да прави добри клипчета на >640х480 и поне 30фпс...и ако може повече от 30 сек клипчета да заснема

Ако някой има желание да снима и присъства да свирка! за да мога да изкарам нова серия клипчета с новата ми таратайка...
П.С. В програмата са включени: Дрифтове, Пауър слайдове, бърнаути, донъти, ю търн и от всичко по много!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз мога да осигуря фото - и за читави снимки става, и за въпросните клипчета - 640х480 до 999 секунди дължина.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
За ходене до дупница - като се организираме... само че няма да е скоро щото просто там е друга бира! Трябва още работа по колата за да стане яката раута там!
А това за утре е щото просто вече много ме сърбят ръцете, краката и главата и искам да си начеша крастата!
П.С. Понеже модераторите се намесиха.....изтриха ми храната за Витоша та да повторя - да не съм чул тая дума в тая тема... писаха се 100 теми за каране по Витоша, пуснете си друга ако желаете, не разваляйте мойта че ще ви дърпам ушите
А това за утре е щото просто вече много ме сърбят ръцете, краката и главата и искам да си начеша крастата!
П.С. Понеже модераторите се намесиха.....изтриха ми храната за Витоша та да повторя - да не съм чул тая дума в тая тема... писаха се 100 теми за каране по Витоша, пуснете си друга ако желаете, не разваляйте мойта че ще ви дърпам ушите

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Аз утре през деня съм до Пловидив 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Страхотна идея - за съжаление още не съм докарал колата в София, но получавате един семкаджия в повече, аз понеже и стикери трябва да взема - утре вечерта съм ЕКО. 

BMW only!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Ще се опитам да намеря камера ида снимаме как си трябва...мое и аз да се включа
...а за кога точно си говорим?

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Ми на ЕКО-то да се съберем щото преди туй има много движение по София и няма къде да се правят извращения
Е не че няма ама... ако измислим нещо по рано ще се разпише тука или по теуефоните 

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Ако имам възможност ще дойда с компакта защото желание имам но незнам дали ще свърша работа.
Niki Lauda
- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
Диляне, новата писта на Божура е яко дрифтарска, помисли си дали през деня няма да е по-добра светлината за снимки 

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Диляне са кво искаш да ми кажеш, че утре(или вече днес) за ЕКО-то требе и две гуми с джанти ли да си воза ? или грешно съм разбрал

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
за божура може през почивните дни че през работните е тегава работата! И трябва да си намеря още 2 гуми с джанти за отпред че не искам да си съсипвам зимните гуми
П.С. Обух си вече колата със дрифтарски гуми и снощи раздавах дрифтове по улиците ама нещо имат оглямо сцепление и май ще ги туря отпред а отзад ще сложа 14-ки стари зимни да има повече ФЪН

П.С. Обух си вече колата със дрифтарски гуми и снощи раздавах дрифтове по улиците ама нещо имат оглямо сцепление и май ще ги туря отпред а отзад ще сложа 14-ки стари зимни да има повече ФЪН

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Навитаци много...дайте маршрута да измислим
Днес усещам, че ще е яко фън
///М Повер-а или Ники Лауда да ме приютяват, че...
П.С. Как имам изпит на 15тиииии, как нищо не знаааааам

Днес усещам, че ще е яко фън

///М Повер-а или Ники Лауда да ме приютяват, че...

П.С. Как имам изпит на 15тиииии, как нищо не знаааааам

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
SummonedToDIe, въобще да не те грее - и аз имам изпит на 15-ти, и аз нищо не знам. Днес пак имах изпит и нищо не знаех, пък го взех
Отдайте се на БМВ кефа и не му мислете 

BMW only!