Варна за събора ?

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Варна за събора ?

Мнение от BMW-X5 » 04 Май 2006, 0:10

Предварително искам да се извиня на модераторите и администраторите ,че пускам тази тема!
Тъй като темите за патуванията са малко разводнени ,а ми се иска повече варненци да видят тази тема ...

Та по темата тъй като днес се оказа ,че от толкова много "ентусиасти" ще пътуваме само три коли искам да попитам има ли други които не са се обадили или не знаят за скромната група която ще тръгва ...
Утре пристигат материалите и стикерите при мен ...
Ще има група която тръгва в петък ако една кола може да се нарече група :mhihi: :mhihi: :mhihi: има стикери така ,че ако има желаещи да пишат в темата или на лс да се разберем място от което да тръгнем ...
В събота рано сутрин също ще тръгват 2 коли. Очаквам собствениците им да се включат в темата и ако някой тръгва в събота да се разбере с тях при тях също ще има стикери за колите...
Много жалко Варна е голям град ,а толкова малко БМВ-та тръгват за събор ...
Но може да сме малко ама сме качествени и читави и се надявам на събора да си изкараме добре ...
Искам да изкажа благодарности на Георги Пенчев и на ръководството на клуба за изпратените материали макар и малко късно...
Поздрави на всички пожелавам ви едно незабравимо изживяване ;)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 04 Май 2006, 0:55

Слаба работа при вас наистина кофти :( А Варна е хубав град, с хубави жени и хубави БМВ-та. Шамаръ нема ли а дойде :lol: :help:
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Май 2006, 1:54

Иво написа:Слаба работа при вас наистина кофти :( А Варна е хубав град, с хубави жени и хубави БМВ-та. Шамаръ нема ли а дойде :lol: :help:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
бехме го поканили ама много паре иска за 1 участие ... предполагам като пиинем у ресторанта вечерта да се изявят доста Шамари желаещи да попеят :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Май 2006, 8:29

а тези, които ще пътуват в събота от къде ще минат ако искат да се включат към сливенската група ще се съберем засега сме около 5-6 коли ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 04 Май 2006, 17:23

Аз с колегата "korado" ще пътуваме в събота сутринта от Варна. Ще минем през Слънчев бряг и покрай Сливен. Ако искате да пътуваме заедно може да се уговорим нещо. 0887693956 Стефан

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 04 Май 2006, 17:32

В събота тръгването е в 4 часа от бензиностанцията на Лук ойл преди Аспаруховия мост. Ако има успали се фенове да заповядат. Тази вечер Runner ще вземе стикери за групата от BMW-X5. Надявам се Емо да го навия да дойде с неговата седмица, защото и той като мен е на работа. :twisted: Сезон започва все пак. Трябва да се точат брадви, секири и други финансови сечива. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Май 2006, 17:50

ами нашите планове са в 6:00 да се съберем на бензиностанция OPET да пием по едно кафе и към 6:30 да тръгнем за Стара Загора като в 7:15-7:20 трябва да пристигнем и да се съберем с тяхната група. Така, че ако успеете да се вместите в това време кажете и ще ви чакаме няма проблеми ;) ако искате да питате нещо звънкайте на 0888715191 :arrow: Апостол или 0899779956/0885880893 :arrow: Митко ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 04 Май 2006, 18:22

Vipers написа:Аз с колегата "korado" ще пътуваме в събота сутринта от Варна. Ще минем през Слънчев бряг и покрай Сливен. Ако искате да пътуваме заедно може да се уговорим нещо. 0887693956 Стефан

а мене случайно да може да ме вземете с вас :uups: от Бургас съм плащам бензини-мензини :)
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 04 Май 2006, 18:33

Vipers написа:В събота тръгването е в 4 часа от бензиностанцията на Лук ойл преди Аспаруховия мост. Ако има успали се фенове да заповядат. Тази вечер Runner ще вземе стикери за групата от BMW-X5. Надявам се Емо да го навия да дойде с неговата седмица, защото и той като мен е на работа. :twisted: Сезон започва все пак. Трябва да се точат брадви, секири и други финансови сечива. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Положението е следното от спиди няма ни вест ни кост от което аз съм бесен цял ден ги чакам :evil: :evil: :evil:
Моя човек с който трябваше да тръгнем утре не ми вдига телефона :evil: :evil: :evil:
През днешния ден от нерви съм скъсил живота с половин година :uups:
Ако утре не тръгна най вероятно ще се наложи да пътувам с вас ако някъде има място и се надявам материалите да пристигнат ... Иначе има да си ги лепя по стената в къщи примерно :confused: :( :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 04 Май 2006, 19:27

Тоше, мога да те взема до Пловдив, но за връщане трябва да си намериш друг, защото ще пътувам до Търново. За колегата от Бургас - ще "перем" от Слънчев бряг през Айтос. Няма въобще да слизаме до Бургас. И без това зор ще хванем колегите от Сливен, а пък по-рано не ми се тръгва. То и моето пътуване е малко проблемно, но ... А бе тази година стана едно мазало, не е за разправяне. Егати късмета :twisted: :twisted: :twisted:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Май 2006, 19:36

в крайна сметка ще тръгвате ли с нас да знаем какво да правим в събота дали да ви чакаме или какво....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 04 Май 2006, 19:45

Vipers написа:Тоше, мога да те взема до Пловдив, но за връщане трябва да си намериш друг, защото ще пътувам до Търново. За колегата от Бургас - ще "перем" от Слънчев бряг през Айтос. Няма въобще да слизаме до Бургас. И без това зор ще хванем колегите от Сливен, а пък по-рано не ми се тръгва. То и моето пътуване е малко проблемно, но ... А бе тази година стана едно мазало, не е за разправяне. Егати късмета :twisted: :twisted: :twisted:

Ми бате мен не ми е проблем да доида и до Слънчев бряг но както си решиш всепак и да не ме вземеш няма да се обидя :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 04 Май 2006, 20:10

Колеги, утре ще се видя с "korado" и вечерта ще ви кажа със сигурност дали да ни чакате. Имам ви телефоните и ще се чуем. Принципно ще гледаме да се включим. Вие докато се съберете ние ще сме вече на път. За колегата от Бургас - вече съм пълен, а другия колега и без хора опира в земята и не знам. Трябва да говоря с него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 04 Май 2006, 20:18

Vipers написа:Колеги, утре ще се видя с "korado" и вечерта ще ви кажа със сигурност дали да ни чакате. Имам ви телефоните и ще се чуем. Принципно ще гледаме да се включим. Вие докато се съберете ние ще сме вече на път. За колегата от Бургас - вече съм пълен, а другия колега и без хора опира в земята и не знам. Трябва да говоря с него.

Ми батка ако се навие прати ми един ЛС ;)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Май 2006, 23:52

Колеги, направете всичко възможно да се обедините по пътя ,за да направите една мощна колона :twisted: :twisted: :twisted:

Колкото повече - толкова повече :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Умната по пътя към града на тепетата 8)

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия