Събор 2006 - въпроси, идеи, дискусии.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Събор 2006 - въпроси, идеи, дискусии.

Мнение от Новини » 07 Апр 2006, 3:52

Отварям тази тема за всякакви въпроси, дискусии и предложения около тазгодишния събор.

Ако давате някакви идеи, моля ви бъдете изчерпателни и ги съобразявайте с оставащото време до събора, както и с възможностите ни. Също така ни щадете от глупави въпроси и безмислени коментари!
Последна промяна Новини на 08 Май 2006, 0:29, променена общо 1 път

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 07 Апр 2006, 11:20

Не знам тук ли е мястото на тази тема, но четейки инфото за Събор 2006 изникнаха някои въпроси в главата ми:
1. Ще има ли къде да се съберем всички (или поне повечето) през някоя от вечерите? Защото 60+30(в случай, че времето е хубаво) места които предлага единия хотел в ресторанта си мисля, че са крайно недостатъчни!
2. Хотели 3 звезди в голям град.. едва ли ще търпят "мирното" ни държане особено през малките часове на денонощието.
3. Ако решим да изнесем нощния живот от хотелите трябва да се има предвид, че събота и неделя баровете по принцип са пълни още повече, че тогава е и Гергьов ден!
Ако се сетя още нещо ще допълня, а междувременно се надявам да получа отговори на тези си въпроси.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 07 Апр 2006, 11:28

двата хотела близо ли са един до друг :roll: то не че много ще се седи по тях де :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 07 Апр 2006, 12:57

Евалата Асенка,всичко изглежда Огин :!: :yes: :yes: :yes: Много приятни емоции ми създаде с тези хубави новини :!: :D Кажи само дали ще има наградки-за допълнителен стимул... :?: :!: :!: :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Апр 2006, 13:52

Nikolay1

1. Награждаването на победителите от конкурсите ще се проведе в ресторанта на хотел "Империал", който събира около 200 човека.

2. Ще се постараем да сме кротки поне в границите на нормалното. В крайна сметка сме цивилизовани хора и не бих оправдал някой, решил да троши и да се прави на интересен.

3. За тази цел ще разчитаме на пловдивчани да ни водите насам натам. Няма как да го поемем организационно. Може да се мисли за резервации в някакви заведения за вечерта, но тук пловдивчани да кажат какви са възможностите.

LeX
Като разстояние, май за километър идеше реч... Ще проверя и ще пиша.

The 5th element
Ще поживеем пък ще видим за наградките :winky:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 07 Апр 2006, 14:02

Така,такааааааааа 8)
Двата хотела са на приблизително 3-4 км един от друг :!:
Който е в Родопи да внимава да не му дойде в повече пауъра защото Кукленско е доста хубав и прав булевард и да не го четем по вестниците после :uups: :uups:

Тази година моята особа ще бъде от другата страна на нещата :!:
Като представител на АСК Дракон ще бъда отговорен за някой неща от втория ден така че ще си спомням за грешките и ще се уча за в бъдеще за да останем доволни ВСИЧКИ :twisted:

Има и други неща който искам да споделя с вас но по-късно и това ще стане ;)

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 07 Апр 2006, 15:14

:yes: :yes: :yes: -Важното е,че наближава :!: :!: :!:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Апр 2006, 17:09

Такаа вижте ан мен какво ми хрумна понеже ще съм сам без жена,гадже и т.н и няма да ми е много рентабилно да си взема единична стая само за мен в единия хотел е 45 лв а в другия 34
та който е като мен и иска разбира се да пише да се съберем по 2,3 в стая всички знаем че няма да прекарваме почти никакво време в стаите :D и все пак да останат повече пари за пиене,гуми,бензин :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 07 Апр 2006, 17:16

Пловдив трябва да запомни това събиране.Надявам се пак да се направи DVD както миналата година.За спомен.Заслужава си. :D

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Апр 2006, 20:08

ето какво ме интересува и мен.
-има ли възможност да се ограничи присъствието на други марки автомобили на пистата?
искаме да съберем една марка автомобили на едно място бтова може ли да стане.
умувана ли е възможноста да се спечели някои лев за кауза на клуба с платен вход на кола или отделна особа.
-2 хотела на разтояние 4 км. това не означава ли че двете отделни групи(от единия и др.хотел) ще се засекат само в събота на пистата.
-ще има ли брошурки с програма за събитието и кога ще ги получа за да популяризирам
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

:-)

Мнение от BEN » 07 Апр 2006, 20:59

С пловдивския тим ако знаете от кога чакаме тоя събор за да се съберем всички пловдивчани и да пътуваме заедно до въпросното място за събор, а то кво излезе че ще си караме пак по познатите улици :D :D :D това в кръга на шегата.Щом така е решено, така да бъде.Наистина и двата хотела са готини,не са супер луксозни,но мисля че ще ви харесат,особенно Империал претърпя сериозен ремонт и сега е доста ЧИТАВ ;).
За пистата-наистина е хубава и ако сте фен на карането по писта ще останете доволни,но за драг мисля че е малко къса,а и това е мнението на доста хора.
Надявам се да останете доволни от града и събора, не не сигурен съм че ще е така :D :D :D очакваме ви

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 07 Апр 2006, 22:04

B U L L I написа:-ще има ли брошурки с програма за събитието и кога ще ги получа за да популяризирам

може да се сложи вариант на диплянките в форума. аз примерно ще принтирам доста бройки и ще разпространя колкото мога

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Апр 2006, 22:51

veso VTK написа:Надявам се пак да се направи DVD както миналата година.За спомен.Заслужава си. :D

Ще направим, разбира се ;)

B U L L I написа:ето какво ме интересува и мен.
-има ли възможност да се ограничи присъствието на други марки автомобили на пистата?
искаме да съберем една марка автомобили на едно място бтова може ли да стане.
умувана ли е възможноста да се спечели някои лев за кауза на клуба с платен вход на кола или отделна особа.
-2 хотела на разтояние 4 км. това не означава ли че двете отделни групи(от единия и др.хотел) ще се засекат само в събота на пистата.
-ще има ли брошурки с програма за събитието и кога ще ги получа за да популяризирам

В зоната на пистата ще са само БМВ-та, както и автомобили, които ще участват в драг състезанието. Останалите ще паркират автомобилите си на обозначените места преди входа на пистата. Това са подробности, които тепърва дооуточняваме.

Входа за посетителите ще бъде 2 лева. Тази такса се заплаща от абсолютно всички. Таксата за участие на автокроса и драг състезанието е 3 лева, която се заплаща еднократно.

Разстоянието между хотелите не ме притеснява. Миналата година бяхме в същата ситуация ;)

За брошурите - в момента водим преговори за отпечатването им.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 07 Апр 2006, 23:06

На 7 МАЙ съм на изпит в Софийски Университет (кандидат) :uups: :uups: :bcry: :bcry: :maad: :comp: :bcry: :evil: ЕБАТИ ГАДНОТО, хлип! Този събор ще е перфектен, а аз няма да дойда с Е30-ката и за кво я стягах толкова седмици... Предложението ми е събора да е 8,9 и 10 МАЙ, колкото да кажа нещо по темата:(
BMW only!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Апр 2006, 23:36

amd
От колко часа ти е изпита? Нищо не пречи да тръгнеш в неделя рано сутринта и ще успееш. Или пък късно вечерта на 6-ти да тръгнеш.

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия