Софиянци какво ще кажете да си направим един картинг...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Софиянци какво ще кажете да си направим един картинг...
... примерно утре вечер на пистата на Дунев в студентски град?
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Последно предупреждение за кирилицата 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Момчета съжалявам, че не мога да дойда, но отивам В Кюстендил на истинско състезание с картинг, ако искате елате в Неделя там.....ще ви уредя 1 "Джуниър". Неговата такса ще я уредим за 1.5- 2лв. на обиколка.пистата е около 800м. ще му сложа и транспондер да Ви мери времето. Системата за мерене е чисто нова купихме я преди 15 дни и е същата като във Формулата. За сравнение на полигона на дунев карате на същата цена 6/4-тактови/к.с. "Джуниора е 15 к.с. двутактов, а и ще взема от състезателите и състезателни гуми...да Ви позаболят малко ребрета от завоите:). Като погледате малко състезанието ,което започва от 10ч. ще посъберете и малко знания за карането.......Ще Ви вкарам и в боксовете да по разгледате....Мисля, че офертата е добра, доста трудно иначе ще намерите някъде да се качите на истински карт......поне това за Неделя мога да го уредя, като свърши състезанието.......името ми е Асен, а тел. ми е 098546249
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
naskoksan написа::yes: 19:30 на дунев! Там съм:):)
А знаете ли за новата писта на Панчарево хич не е лоша е малко асфалта е кофти ама за 50 ст. на обиколка толкова
а каква е цената при Дунев?
От цяла София най добре е за мен на Панчарево.....картовете са мощни~9 к.с. асвалта държи и има място за изпреварване.....По-ефтино а и несъмнено по голям кеф ще ВИ е там........
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Е
javor написа:И АЗ БИХ ДОШЬЛ АМА НАЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ПРЕТЬРПЯХ ПТП И НЯМАМ КАК ДА ДОЙДА
Аз съм с повреда и също ми е трудно придвижването но ако искаш и може да се събереш във Фиатчето 126Р

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
На Дунев е доста по-добре отколкото на Панчарево
. Картингите са 6.5 кс а не 9 и пистата е малко по тясна, но картингите са много по-добре поддържани и се мери време и дават разпечатка. Е, почти не може да се изпреварва, ама то изпреварването не е точно идеята, а кой е направил най-бърза обиколка. Даже всяка седмица правят състезания за победител на седмицата в няколко възрастови категории от хората дали най-добра обиколка за всеки ден
. Та общо взето при Дунев е най-якото място за картинг, ама последния път като ходих преди 1 седмица я бяха разместили пистата временно и я бяха направили супер лесна без остри завои, дано сега са я върнали обратно щото иначе ще е тъпо
.
Аз ще взема да мина към 19.30 след работа
, и ако сте там ще покарам с вас

Аз ще взема да мина към 19.30 след работа

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4