ТоЗи Събор ме "сбръ4ка"!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ТоЗи Събор ме "сбръ4ка"!
Вси4ко бе6е добре,само където "малко" им куца6е организацията на КУКИТЕ!
Стартовете на 3.05. до 17h. бяха много малко,но ОРГАНИЗАТОРИТЕ си бяха свър6или работата доста добре!

Стартовете на 3.05. до 17h. бяха много малко,но ОРГАНИЗАТОРИТЕ си бяха свър6или работата доста добре!

- Vanquish_V12
- Потребител
-
кво очакваш от блюстителите на реда-то на цялата държава и е такава работата.но за сметка на това за малкото което видях и аз съм много доволен.а на организаторите еваларка.

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Събора наистина беше НЕВЕРОЯТЕН!!! Само дето ми се случи да ме натикат в разни журита на разни конкурси, та не можах да си пия бири4ката на спокойствие, ами трябваше с ati и Fast&Furious и приятелката му да пишем грамоти по нощите. За догодина ще знам - ако трябва ще открадна някоя баварка и ще лежа след това, ама в журита не участвам!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
еи
ИМА ЛИ БИРАААААААААААА
Щот грамоти нямаше но сьбора ми допадна особено снощи в беседката 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
npocTo_Taka написа:Събора беше уникален !!!
Според мене трябва да се правят по два събора на година
напълно съм съгласен с тебе

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Хора събора беше просто супер
Не че имам база за сравнение, но се накефих максимално. В началото имах някакви притеснения за това как ще се отнасят хората с мен. Защото съм на 20 не разбирам почти нищо и т.н., но нямаше такива проблеми. Всички си ме приеха като един от тях, че и грамота за запазен автомобил получих
Подържам си го чист и спретнат всеки ден
Горната хижа беше доста гадна, но с напиване до козирката не забелязвах подробностите
Имам малък проблем с изкарването на снимките така, че някой ако разбира може да ми помогне. Камерата е Sony Digital 8 DCR-TRV140, a software-a, който върви с нея е Pixela Image Mixer. Ако някой полвза подобно чудо може да помогне. Та връзвам я на USB-то и си работи перфектно, но филма излиза с лошо качество и в много малък размер. Снимките също са много малки и при уголемяване стават на квадрати. А на видеото всичко е перфектно. Уж съм сложил всичко на Highest Quality, но си е гадно. Иначе имам много ценни кадри включително и потеглянето на 16-те бмв-та от София. С хубава интернет връзка съм и ако ги направя готино качество ги меткам веднага на някой сървър. Това е засега от мен. Само да добавя, че и приятелката ми много се израдва на цялата лудница 

Да ZoE23, както повечето от нас видяха, Организаторите се бяха постарали. За съжаление отново си пролича, че живеем в България и имаше малки пречки (до колкото разбрах от //MegOFF). За всеобща радост всичко мина без проишествия и преживяването си струваше пътя без значение от кой краи на България са феновете
.
Евала пичове и отново наздраве

Евала пичове и отново наздраве

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
И на мен много ми хареса събора!!!Малко се поизложих на гонките,но не ме е яд!
Наистина няма да е зле да се виждаме по често!!!

Да не ти пука много много за гонките PILOTA, важното е че си направихме кефа, и че се събрахме. По въпроса за твоите стартове, тук малко се посдърпахме с Turturelo, за което съжалявам
но в крайна сметка "Всички пак приятели"
. Всичко беше много гот а за фиестата, която си спретнахме могат да ни завидждат до следващия събор, който вярвам ще е още по бесен 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Събора много ни изкефи с CHERNIA^^,но кофти ме изработиха на БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА
Заредих 40 литра А-95 на цена 1,16 за литар.
След като изминах 5-10 км. започнах да усештам пречукването на АВАНСА,съответно и загуба на бързите ускорения и изпреварвания,а мъките бяха като изкачвах ШИПКА.С започване на СТАРТОВЕТЕ ,АДРЕНАЛИНА започна дасе покачва.Тогава и аз ре6их дасе включа в стартовете.Но МИЛКО-ПЕЧАТАРА покара колата ми, и той беше на мнение че бензина неотговаря на ОКТАНА си
,с което се разочаровах и недочаках финала на СЪБОРА а потеглихме към 17.30 за ПОПОВО.
Между другото кои бяха с Е-30 320i на събора.???????
Заредих 40 литра А-95 на цена 1,16 за литар.
След като изминах 5-10 км. започнах да усештам пречукването на АВАНСА,съответно и загуба на бързите ускорения и изпреварвания,а мъките бяха като изкачвах ШИПКА.С започване на СТАРТОВЕТЕ ,АДРЕНАЛИНА започна дасе покачва.Тогава и аз ре6их дасе включа в стартовете.Но МИЛКО-ПЕЧАТАРА покара колата ми, и той беше на мнение че бензина неотговаря на ОКТАНА си

Между другото кои бяха с Е-30 320i на събора.???????
Opel Club wi posetihme na selo shipka
Ama biahme tokowa malko 4e , biahme nezabelejimi.
Eвала ви praim za washia sabor.
Пич пиши на кирилица
Eвала ви praim za washia sabor.
Пич пиши на кирилица

Be quick or be dead
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2