Плевен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Плевен

Мнение от Slavi » 04 Апр 2005, 18:48

И в този ред на мисли , както колегите от Ст.Загора , защо не вземем и ние да се организираме , да се видим , да поговорим , да пием по бира и т.н. . Аз познавам доста хора ,които карат марката любима, но те май не са тук във форума , но ако има събиране ще доидат и те със сигорност . Та ако има такива от Плевен и региона нека се обадят :)

П.С. И ние си имаме ЕКО :) :mhihi:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Апр 2005, 3:12

Ами аз съм от Плевен, обаче май съм само аз, има още 1-2 ама те нещо неискат да се видим.

За момента съм извън България, но след 2 месеца се пребирам :) Тогава може да се видим :)

ПС. Баща ми е Управитрел на Клуб Капитал, може да се познавате.

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 05 Апр 2005, 10:28

Понеже плевенчани са много по -организирани от нас-ловешките фенове,а и плевенчанките са супер :OT: в Плевен има много хубави жени!!! А по вапроса за пловенското ЕКО,ако се организирате в Плевен ние от Ловеч ще идваме ,ако благоволите да ни поканите! :D
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Апр 2005, 10:47

Бе еко, има къде къде по хубави места :)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 05 Апр 2005, 13:07

GaD написа:Бе еко, има къде къде по хубави места :)

има има ... и е вкусно там :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 05 Апр 2005, 17:06

GaD написа:Ами аз съм от Плевен, обаче май съм само аз, има още 1-2 ама те нещо неискат да се видим.

За момента съм извън България, но след 2 месеца се пребирам :) Тогава може да се видим :)

ПС. Баща ми е Управитрел на Клуб Капитал, може да се познавате.

Бащати го познавам , а като отида там (което се случва почти всеки ден ,защото в плевен няма много места кадето да има хубава храна :) ) баба Дида не спира да ми предлага вкусотии :)

та така
roko написа:Понеже плевенчани са много по -организирани от нас-ловешките фенове

Аз също съм от Ловеч ,но с течения на обстоятелствата живея в Плевен :) , но това не пречи да ви организирам :))

Следва да направим една сбирка около 15 или 16 април вие решете , също така за мястото може например , в кайлъка или ако искате ,наскоро отвориха тенекиения хан (м/у Ловеч и Плевен) , давам възможност за избор да няма после сърдити (защо там а не тук и т.н.). На сбирката ще обсъдим колко хора от региона ще ходим на годишния събор във В.Търново :) , ще се запознаем и ще пием по бира естественно :) . Аз лично ще говоря с Асен или Юлиан Генов ако искат и те да доидат да има някои от Виа интеркар .
Това е за сега аз следващия понеделик кацам в БГ и започвам да организирвам Плевенчани :) .
Роко бате ,ИМАТЕ ОФИЦИЯЛНА ПОКАНА :)) , и чакам от теб да кажеш колко хора сте от града на люляците :) . Само ме е яд че моя приятел с М-ката го няма и няма да може да доиде но това е живота :) трябва да учи :) , а аз му казвах ли казвах да остави ключовете а той не иска :) :twisted: :evil:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Апр 2005, 22:46

Roko,ти си сериозен човек а и твоите приятели,които видях и имах възможност да се запозная на Банско.Със Slavi ще се разберете,вярвам, трябва и в централна България да се сформира един голям колектив !!! :yes:

Георги Пенчев
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Апр 2005, 23:59

Ейй, най сетне малко раздвижване в този град. Ще ми е много кеф ако сбирките в Плевен се осъществят.

Пс. Слави, този твой приятел да не е е с едно М3 е46 кабрио ?
Сега учи в Англия?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 06 Апр 2005, 1:30

GaD написа:Ейй, най сетне малко раздвижване в този град. Ще ми е много кеф ако сбирките в Плевен се осъществят.

Сега учи в Англия?

Същия :) и във вестниците в Австралия ли пишат за не безизвестния Данчо с М3 кабрио :)

и така продължавам да чакам за желаещи за среща ...

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 06 Апр 2005, 4:47

Slavi написа:
GaD написа:Ейй, най сетне малко раздвижване в този град. Ще ми е много кеф ако сбирките в Плевен се осъществят.

Сега учи в Англия?

Същия :) и във вестниците в Австралия ли пишат за не безизвестния Данчо с М3 кабрио :)

и така продължавам да чакам за желаещи за среща ...

Не, просто го видях веднъж в Плевен и питах кой е, мислих да му кажа за форума, но честно да ти кажа не виждах голям смисъл.

Предположих, че е някой киселяк, ама дано не съм бил прав.

Иначе, за срещата невярвам друг да се обади... Просто се опитвам да направа среща в Плевен от бая време, но хората са много малко. Веднъж питах едно момче с едно е30 и ми каза , че няма никакъв интерес :shock:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 06 Апр 2005, 9:10

интерес има ама възможност няма :uups: както вече писах някъде, може Август месец да се освинем или в Капитал или на Тенекиения ...

тук има повече БМВ фенове от Плевен отколкото в самия Плевен. Хайде вдигайте се и идвайте насам - към меката на бмв :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 06 Апр 2005, 18:37

нещо май няма желаещи хм , интересното е че само GаD , CheGevara и аз сме хората дето ни се иска нещо подобно и още по интересното е ,че и тримата в момента не сме в БГ . А бе засрамете се бе :uups: :lol:

GaD написа:Предположих, че е някой киселяк, ама дано не съм бил прав.

той е малко с особен характер ама аз му знам лекарството :)

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПИТАМ ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СБИРКА В РАЙОНА НА ПЛЕВЕН??? :?: :?: :?: (според GaD сигорно това е поредният ми риторичен въпрос) :confused: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2005, 19:12

Slavi написа:Аз също съм от Ловеч ,но с течения на обстоятелствата живея в Плевен :) , но това не пречи да ви организирам :))

:yes: same here допреди 10 години, когато се преместих в "голямото село"
Аз също съм навит за сбирката стига да успея с идването около средата на месеца щото тази седмица цялата я изкарах в Плевен по неволя и много ми стана вече. За мястото няма значение за мен, в Тнекиения не съм ходил от 100 години и незнам как е, в Капитал си е яко, а може и в Ловеч щото мен се натам си ме тегли нещо :)
Изображение

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 07 Апр 2005, 13:40

средата на април е добре ,както и всеки ден,все пак става дума за удоволствие ,не за работа-тогава щеше да е трудна организацията :)
Така ,че относно датата -не е проблем за нас от Ловеч! Предложената дата 15.04.05 е добре.А дали ще е в Плевен или на тенекиения хан-все едно.Замислям се ,че ще е по-добре в Плевен за да можем да контролираме потока на плевенчанките :D А що се отнася до ловешките BMW,поне 10 ще доидем,но.....място за паркирване!!! ще са много коли!!! Така ,че организацията е нещо отговорно!
Чакам повече инфо :)
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 07 Апр 2005, 16:34

На 15-ти не е много добре защото е работен ден и няма да имам много време както сигорноо и повечето от вас. И така след няколко минути мислене :) и тай като аз дадох идеята ВИ предлагам следното : На 16.04.2005 в град Плевен ,като се има предвит ,че ще има "много коли" :) от 13:00 на паркинга пред ресторант "Белите орли". Искаше ми се да бъде в "Капитал" ,но там в сабота и делнични дни няма абсолютно никаква вероятност за паркиране.Третия вариант е на паркинга пред х-л Рустов и евентуалното пресушаване на бирени чаши да стане в Спииди. И все пак оставиям на Роко да реши защото май той е лидер на мнозинството , пак и от плевен май ще съм само аз(то не че и аз съм плевенчанин ама ..:) ) и 1-2 приатели.

Това е от мен за сега ,чакам обратна връзка
важното е сега да уточним датата и часа на срещата и ако се реши на кое място ще бъде още по добре , аз в понеделник се пребирам в БГ и тъкмо ще резервирам места. :lol:

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия