Стара Загора

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Стара Загора

Мнение от The Tiger » 16 Мар 2005, 21:19

Здравейте,Старозагорци.Нека и ние да си направим седмични срещи,или поне месечни.И ние си имаме ЕКО и още много други.Очаквам вашите предложения за място на провеждане на срещите,ден и час.На мен ми е най одобно в Събота или Неделя.И ние сме от форума!НЕКА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ-Знам,че никак не сме малко.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Здравеи

Мнение от ! Алекс » 30 Мар 2005, 12:54

Напротив,дори сме много малко ;)
6те ти кажа поне за хората които влизаха от време на време
1-вия си продаде колата
2-рия се прибра да живее в Казанлък
3-тия не си кара колата и не го интересува форума
4-тия не изтрезнява за да си кара колата
Моята е пред боядисване
Това е положението :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Здравеи

Мнение от The Tiger » 30 Мар 2005, 14:55

Aleks написа:Напротив,дори сме много малко ;)
6те ти кажа поне за хората които влизаха от време на време
1-вия си продаде колата
2-рия се прибра да живее в Казанлък
3-тия не си кара колата и не го интересува форума
4-тия не изтрезнява за да си кара колата
Моята е пред боядисване
Това е положението :mhihi:

това че сме малко го разбрах,но само из форума.иначе по улиците като ги срещам тея бмв-та и си мисля:станаха като голфовете-много бмв-та в тоя нашия град бре,кво стана :roll: лошо няма,но искам да се организира този целия наплив от баварци.искам по някакъв начин да се съберем и организираме.предполагам че повечето имат нет,поне 20-30,ако не и повече хора,но незнаят за този ЦЕНЕН сайт.ще сложа стикерите и ще обикалям града,белким ме видят и земат да влизат тук,ако нямат нет-ми да си прекарат,баси.аз го пускам тоя нет из града и мисля да направя една промоцийка-всеки който има БМВ 10% отстъпка при свързване-добре е като идея.смятам,че щом карат БМВ ще могат да плащат по 19лв на месец-не са 100.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 31 Мар 2005, 18:31

Ми аз съм от Стара Загора много искам и тука да има сбирки ама се не ми остават кинти .
Иначе кат мойто BMW няма друго: черно с лилави джанти :)
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 31 Мар 2005, 23:04

Кво става с промоцийката :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 01 Апр 2005, 10:25

още не съм я пуснал в действие :uups: ,трябва да се допитам и до другите колеги,може да не са съгласни,в което се съмнявам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 01 Апр 2005, 10:33

M-TEAM написа:Ми аз съм от Стара Загора много искам и тука да има сбирки ама се не ми остават кинти .
Иначе кат мойто BMW няма друго: черно с лилави джанти :)
ти къде живееш да дойда да му хвърля едно око.остави твойто,аз кво да кажа,като мина и ма запят,имам чувството,че ще си счупят вратовете.единствен и първи съм с такова БМВ в нашия град.няма друго такова.дори и аз първи път видях е36 комби като си го купувах.голям кеф е да си единствен и неповторим.

ентусиаст
Аватар

Мнение от M-TEAM » 01 Апр 2005, 13:48

в зора :) то даже неска зи загледах тия джанти и приличат повече на розови :uups:
The Tiger ти от де си щото преди гледах едни синьо Е36 комби в зора пред другия блок ама май го караше шефа на сервиза на BMW :?:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 01 Апр 2005, 22:23

не бе,то друго комби в стз няма,неможеш да ме збъркаш.това съм бил аз,там имам вила до горското,ходя да си гледам кучето(немец) а пък и нашти живеят отсреща в тухления(сивия блок)и слизат там долу до къщата всеки ден,тва си им е второто им жилище,както и моето.в неделя по принцип ходя в зора с колата-синьо е36 комби-много мръсно.баси,трябва да зема да го измия,че освен по тавана от другъде не му се вижда цвета :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 01 Апр 2005, 22:28

твойта кола черна е30-ка с лилави джанти ли е-така беше казал или е лажа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 01 Апр 2005, 22:30

Не е ли време да минете на Л.С. :winky:
човек се учи докато е жив...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Апр 2005, 23:20

По добре така според мен, могат и да се появят други загорци дето да са виждали върпосните коли и да стане интересно, една тема с малко чат няма да е проблем, дано поне момчетата се организират, съберат се 5 10 човека и си направят няколко сбирки. :) Пък може и хора от съседни градове да се присъединят :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от M-TEAM » 02 Апр 2005, 15:28

да :lol: седи на паркинг в една къща завита с брезент че да не я гледат мноо хората :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 02 Апр 2005, 20:35

гледам че сме 11 регистрирани потребители от стз и казанлък-2ма :shock: от които 5 имат над 50 мнения и са активни и днес.това е добре ;) ще чакаме да се съберем още хора и да направим една сбирка(ще има да чакаааааам :mhihi: ),обаче какви планове имам за първата сбирка-малииийй.да стои темата не я заключвайте,дори и дълго време да не се пише,а пък аз ще дебя да се регистрира някой от стз и да го нападна :mhihi: Като се замисля сигурно има и още потребители които не са посочили че са от стз-което овеличава бройката.абе ще ги издиря аз хората-да не се крият :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 02 Апр 2005, 20:37

гледам че сме 11 регистрирани потребители от стз и казанлък-2ма :shock: от които 5 имат над 50 мнения и са активни и днес.това е добре ;) ще чакаме да се съберем още хора и да направим една сбирка(ще има да чакаааааам :mhihi: ),обаче какви планове имам за първата сбирка-малииийй.да стои темата не я заключвайте,дори и дълго време да не се пише,а пък аз ще дебя да се регистрира някой от стз и да го нападна :mhihi: Като се замисля сигурно има и още потребители които не са посочили че са от стз-което овеличава бройката.абе ще ги издиря аз хората-да не се крият :!:

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия