Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

E30

Мнение от KPETEH » 06 Май 2008, 19:30

Абре, много мангали и селяни имаше на тоя събор ве. Не че нещо, ама селянията бликаше отсекъде, та чак на моменти се задушавах. Некъв ужас направо. Каде и да погледна само некви по анцузи, некви с розови фанелки, некви секви. Коментарите на някой от зрителите бяха потресаващи, малко бяха хората с ясна представа какво и защо е БМВ, още по-малко събор. Беше по скоро някво състезание с опит за организация и липса на реализация. Много бавна организация на трасето и още по непрофесионално отношение към събитието, но това е българския манталитет. Докато за някой от нас това е събитието на годината за други това е просто ден за работа на пистата и видно бяха отегчени. "Давай там да минава да зимаме парите и да ходим да пием на чалгата." "Ше го спираме тоя драг, че нещо се изморихме, па и тоя ускорявал до края на бетона и после не можел да спре - ни моъ разбера как нема да спре."
За мен тия си беха супер долнопробни селяндури, а не искам да говоря за кебапчетата и кетъринга. Тва са неща който привличат простите хора, бе незнам - некво селско като цяло... Не трябва да се разчита на другите да ни направят събитието.

Доволен съм от самите автомобили като такива и поздравявам всички който излязоха на пистата за собствения си кеф.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 06 Май 2008, 19:36

Събора беше жесток!
Аз нямам грам оплакване, за мероприятие с толкова много хора мисля, че всичко мина перфектно. За някои дреболии виновни са Не организаторите, а манталитета на доста от присъстващите....

Любака - специални благодарности за оказаната помощ!!!
И на Асен_Х също и на част от Софийската група също и на всички сякаш ..... :winky:
Надявам се скоро да има повторение 8)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Май 2008, 20:04

!!Asen_X написа:
bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.

Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка ;)

Асене,айде ако обичаш да кажеш името на тоя ,който имаш впредвид....!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Май 2008, 20:30

SKISA написа:
!!Asen_X написа:
bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.

Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка ;)

Асене,айде ако обичаш да кажеш името на тоя ,който имаш впредвид....!!

И аз мисля,че трябва да бъде назован!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 06 Май 2008, 20:36

!!Asen_X написа:

Да лъжеш за да спестиш 5 лв ? ТЦ :lol: За смях е направо. Ние бяхме 4 човека . Две момчета на 13 и 14 години, аз и баща ми. Пабло ли не знам кой събираше входа там... не ми стана ясно. Пита ме дали имам 16... можех да го излъжа и да мина без пари ама за кфо ? Дали ше ги дам на входа или вътре да ям нещо ... все няма да дойдат в моя джоб.
Изображение
M - The most powerful letter in the world

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 06 Май 2008, 21:45

направоооо въх, не думай ....
абе колеги не се ли издребнява нещо много много...не ставаме ли леко смешнички, та тва са 5 лева!?!?!?!? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
мъка мъка добре, че утре почват детските градини да работят та малко да се поуталожат страстите около аферата "5 лева"....

разправяйте колко е било яко и колко трябва да съжалим неприсъствалите ...а не да се кефим, че сме се отървали от некоя друга интрижка породена най-вероярно от грешка....

;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 06 Май 2008, 22:02

иха егати кефа аз пиша 1000 дното менение което може да е последно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Май 2008, 22:03

Ае Скиса, бързаш да се обиждаш братле, според мен Пабло нямаше предвид теб, просто в поста му трябваше да има твой цитат и цитат на Асен а момчето беше пропуснало на Асен цитата.
А не е казал, че ти си завлекъл 5 лева.

Асен е казал:
Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка

На което Пабло е отговорил:
Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски

Просто е пропуснал цитата.
Тъй го разбирам аз.

То е тъпанарско въобще да се мисли или говори, да се мисли, че човек който прави немалко и дава за организацията, ще вземе да завлече 5 лева. Бързаш да кибритисваш според мен. Никой не те е набедил в измами на дребно :)
Пък и Е61 се купува с доста по - сериозни измами, капиталист! :mhihi:

Ако някой те подиграва за това, моите извинения, но го отдай на неговата простотия и недоброто му познаване на теб като човек... Бързо кибритисваш, верно....

Аватар

Мнение от SKISA » 06 Май 2008, 22:06

D3BEP написа:Ае Скиса, бързаш да се обиждаш братле, според мен Пабло нямаше предвид теб, просто в поста му трябваше да има твой цитат и цитат на Асен а момчето беше пропуснало на Асен цитата.

Асен е казал:
Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка

То е тъпанарско въобще да се мисли или говори, да се мисли, че човек който прави немалко и дава за организацията, ще вземе да завлече 5 лева. Бързаш да кибритисваш според мен. Никой не те е набедил в измами на дребно :)

Ако някой те подиграва за това, моите извинения, но го отдай на неговата простотия и недоброто му познаване на теб като човек... Бързо кибритисваш, верно....

начи аз за организацията не съм направил нищо! ако мога занапред бих направил...!!! но цитата е върху моето мнение и искам да чуя Пабло да каже мен ли има впредвид!! приятели ми пращат съобщения да ми дадат 5лв назаем...!как ти звучи...!?!?
дали е Е60 или Е21 няма никакво значение...!!! и не се бъзикай ,комунист неден:winky: с измами ,щото и Е60то не съм го купил си измами!!! както сте подкарали и росен бил измамник и други....!!!нема що! аз чакам пабло да напише,щото така не ми харесва.....!
Последна промяна SKISA на 06 Май 2008, 22:10, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Май 2008, 22:09

Ок, успокой се и изчакай и не взимай навътре тъпите бъзици. Сигурен съм, че целият случай си има логично обяснение, а ако няма... тогава ще мислим.
Ако не ти отговорят, наистина е обидно и те подкрепям. Но пък потърпи малко, успокой се, поне да чуем смислено мнение и тогава стреляй в тъмното.

старши ентусиаст
Аватар

споко

Мнение от Любо Мегов » 06 Май 2008, 22:50

SKISA написа:
D3BEP написа:Ае Скиса, бързаш да се обиждаш братле, според мен Пабло нямаше предвид теб, просто в поста му трябваше да има твой цитат и цитат на Асен а момчето беше пропуснало на Асен цитата.

Асен е казал:

начи аз за организацията не съм направил нищо! ако мога занапред бих направил...!!! но цитата е върху моето мнение и искам да чуя Пабло да каже мен ли има впредвид!! приятели ми пращат съобщения да ми дадат 5лв назаем...!как ти звучи...!?!?
дали е Е60 или Е21 няма никакво значение...!!! и не се бъзикай ,комунист неден:winky: с измами ,щото и Е60то не съм го купил си измами!!! както сте подкарали и росен бил измамник и други....!!!нема що! аз чакам пабло да напише,щото така не ми харесва.....!

тоя събор все така ти върви, спането, после това :mhihi: :mhihi: че е станала грешка е ясно :!: важното е да ти останат хубавите моменти от събитието :!:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 06 Май 2008, 23:17

Жалко че се забърках в такова грандиозно скандалище и вместо да съм в леглото сега - трябва да обеснявам че някой пали от 1/4 оборот :idea:
До хората които ми пратиха лични - не сте вие - извиних ви се ;)
Лошото е че самия човек НЯМА доблестта да си признае - не искам да стрелям имена за да не бъда криво разбран ОТНОВО :idea:
Пари не съм събирал и тн.
Но това да кажеш че членската ти карта е 90 и нещо си там а ти да не си член изобщо беше тъпо.....
И за да не бавя колоната в прелистване на списъци оставих така нещата.
Скиса на теб незнам дали аз да ти се извиня или ти затова че подпали сламата :roll:
Лично си спомням как ти казах - Ти ли си Скиса :idea:
А дори не съм те виждал :idea: :idea:
И за пореден път казвам - не си прави прибързани заключения :!:
ЛЕКА НОЩ :winky:

Аватар

Re: споко

Мнение от SKISA » 06 Май 2008, 23:19

Любо Мегов написа:
SKISA написа:

Асен е казал:

тоя събор все така ти върви, спането, после това :mhihi: :mhihi: че е станала грешка е ясно :!: важното е да ти останат хубавите моменти от събитието :!:

то да беше само тва....:
Maverick_VS написа:
SKISA написа:
ми колегата обясни тва дет аз гледах от балкона/са ше треа да си платя билетите явно.... muhihihihi / а иначе мойта случка е следната:
отварам гардироба и вътре...една торба! и в торбата....5 шашки,една полицейска радиостанция,видеокасета с пренавиващо устройство и некви кабели....!!бая се замислих ко да праа,ма вариантите беха три ! и трите беха кофти за мен!
1.ако се напраа на луд и си траа 2 дни ,за да не ме дърпат-некоя чистачка мое да ги намери и да излезе ,че са мои...
2. ако ги предам-както и стана ше ме дърпат да пиша...
3. ако ги прибера "за лично ползване" -мое некои пагони да са били преди тва в стаята,да са ги забраили и да додат да си ги търсят...
избрах втори вариант,викнах една камара полицаи,додоха дознател,инсректор и две униформени момчета,писаха протокол за изземване,малко ходене да пиша в районното показания,малко отпечатъци и така....!!!
шматките от рецепцията май смотаха некой ,щот казаха,че в тая стая некой не бил спал от 6 месеца и немат данни за предишните почивали там!! имам снимки на целата находка,ма не мога да ги сваля от тела...!
и те така те...!за малко да изпият сичкото пиене първата вечер ,докат смогна да дам отпечатъци и да стигна до ресторанта...! в интерес на истината ченгетата бяха доста бързи и коректни ,което май се дължеше на жокера "обади се на приятел" the Boss....!!! Laughing

Съвестен гражданин си - браво - така трябва ДА! Wink!
А можеше и да идеш на рецепцията, да питаш (срещу 20лв muhihihihi , щото май нямат право да дават информация) кой е бил преди в стаята и ако няма нищо интересно в наемателите, накрая да си задържиш пакетчето muhihihihi !

те и находката ми...!
Изображение__________
Последна промяна SKISA на 06 Май 2008, 23:27, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от SKISA » 06 Май 2008, 23:23

pAbLo написа:Жалко че се забърках в такова грандиозно скандалище и вместо да съм в леглото сега - трябва да обеснявам че някой пали от 1/4 оборот :idea:
До хората които ми пратиха лични - не сте вие - извиних ви се ;)
Лошото е че самия човек НЯМА доблестта да си признае - не искам да стрелям имена за да не бъда криво разбран ОТНОВО :idea:
Пари не съм събирал и тн.
Но това да кажеш че членската ти карта е 90 и нещо си там а ти да не си член изобщо беше тъпо.....
И за да не бавя колоната в прелистване на списъци оставих така нещата.
Скиса на теб незнам дали аз да ти се извиня или ти затова че подпали сламата :roll:
Лично си спомням как ти казах - Ти ли си Скиса :idea:
А дори не съм те виждал :idea: :idea:
И за пореден път казвам - не си прави прибързани заключения :!:
ЛЕКА НОЩ :winky:

ми ако смяташ ,че съм те обидил -сори!аз не смятам точно така....!и аз много добре помня как се видяхме-тогава не знаех,че си пабло... ма аз се си мисля,че като се говори за некой излъгал и като ти сложат отговора в твоето мнение е нормално да си помислиш ,че имат впредвид теб...!! некакси така излиза...! дали е от 1/4 или от по-малко наистина става тъпо като почнат да пишат под мен да извада 5лв или да ми пускат ЛС-та да ми заемат 5лв за вход...!!! и половината от хората да си помислят ,че сам преебал клуба в тая тема некакси...
лека и от мен...!!!
Последна промяна SKISA на 07 Май 2008, 8:36, променена общо 2 пъти

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Май 2008, 0:24

Абе какво се палите....
Един младеж се е представил за член на клуба без да е и това е bavareca_86 (май така беше ника) ....

Никой не е за 5кинта, просто ми стана смешно като разбрах ;)

Други нема.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия