Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
E30
Абре, много мангали и селяни имаше на тоя събор ве. Не че нещо, ама селянията бликаше отсекъде, та чак на моменти се задушавах. Некъв ужас направо. Каде и да погледна само некви по анцузи, некви с розови фанелки, некви секви. Коментарите на някой от зрителите бяха потресаващи, малко бяха хората с ясна представа какво и защо е БМВ, още по-малко събор. Беше по скоро някво състезание с опит за организация и липса на реализация. Много бавна организация на трасето и още по непрофесионално отношение към събитието, но това е българския манталитет. Докато за някой от нас това е събитието на годината за други това е просто ден за работа на пистата и видно бяха отегчени. "Давай там да минава да зимаме парите и да ходим да пием на чалгата." "Ше го спираме тоя драг, че нещо се изморихме, па и тоя ускорявал до края на бетона и после не можел да спре - ни моъ разбера как нема да спре."
За мен тия си беха супер долнопробни селяндури, а не искам да говоря за кебапчетата и кетъринга. Тва са неща който привличат простите хора, бе незнам - некво селско като цяло... Не трябва да се разчита на другите да ни направят събитието.
Доволен съм от самите автомобили като такива и поздравявам всички който излязоха на пистата за собствения си кеф.
За мен тия си беха супер долнопробни селяндури, а не искам да говоря за кебапчетата и кетъринга. Тва са неща който привличат простите хора, бе незнам - некво селско като цяло... Не трябва да се разчита на другите да ни направят събитието.
Доволен съм от самите автомобили като такива и поздравявам всички който излязоха на пистата за собствения си кеф.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Събора беше жесток!
Аз нямам грам оплакване, за мероприятие с толкова много хора мисля, че всичко мина перфектно. За някои дреболии виновни са Не организаторите, а манталитета на доста от присъстващите....
Любака - специални благодарности за оказаната помощ!!!
И на Асен_Х също и на част от Софийската група също и на всички сякаш .....
Надявам се скоро да има повторение
Аз нямам грам оплакване, за мероприятие с толкова много хора мисля, че всичко мина перфектно. За някои дреболии виновни са Не организаторите, а манталитета на доста от присъстващите....
Любака - специални благодарности за оказаната помощ!!!
И на Асен_Х също и на част от Софийската група също и на всички сякаш .....

Надявам се скоро да има повторение

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
!!Asen_X написа:bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.
Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка
Асене,айде ако обичаш да кажеш името на тоя ,който имаш впредвид....!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SKISA написа:!!Asen_X написа:bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.
Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка
Асене,айде ако обичаш да кажеш името на тоя ,който имаш впредвид....!!
И аз мисля,че трябва да бъде назован!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
!!Asen_X написа:bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.
Да лъжеш за да спестиш 5 лв ? ТЦ

M - The most powerful letter in the world
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
направоооо въх, не думай ....
абе колеги не се ли издребнява нещо много много...не ставаме ли леко смешнички, та тва са 5 лева!?!?!?!?
мъка мъка добре, че утре почват детските градини да работят та малко да се поуталожат страстите около аферата "5 лева"....
разправяйте колко е било яко и колко трябва да съжалим неприсъствалите ...а не да се кефим, че сме се отървали от некоя друга интрижка породена най-вероярно от грешка....

абе колеги не се ли издребнява нещо много много...не ставаме ли леко смешнички, та тва са 5 лева!?!?!?!?

мъка мъка добре, че утре почват детските градини да работят та малко да се поуталожат страстите около аферата "5 лева"....
разправяйте колко е било яко и колко трябва да съжалим неприсъствалите ...а не да се кефим, че сме се отървали от некоя друга интрижка породена най-вероярно от грешка....

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае Скиса, бързаш да се обиждаш братле, според мен Пабло нямаше предвид теб, просто в поста му трябваше да има твой цитат и цитат на Асен а момчето беше пропуснало на Асен цитата.
А не е казал, че ти си завлекъл 5 лева.
Асен е казал:
На което Пабло е отговорил:
Просто е пропуснал цитата.
Тъй го разбирам аз.
То е тъпанарско въобще да се мисли или говори, да се мисли, че човек който прави немалко и дава за организацията, ще вземе да завлече 5 лева. Бързаш да кибритисваш според мен. Никой не те е набедил в измами на дребно
Пък и Е61 се купува с доста по - сериозни измами, капиталист!
Ако някой те подиграва за това, моите извинения, но го отдай на неговата простотия и недоброто му познаване на теб като човек... Бързо кибритисваш, верно....
Асен е казал:
На което Пабло е отговорил:
Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски
Тъй го разбирам аз.
То е тъпанарско въобще да се мисли или говори, да се мисли, че човек който прави немалко и дава за организацията, ще вземе да завлече 5 лева. Бързаш да кибритисваш според мен. Никой не те е набедил в измами на дребно

Пък и Е61 се купува с доста по - сериозни измами, капиталист!

Ако някой те подиграва за това, моите извинения, но го отдай на неговата простотия и недоброто му познаване на теб като човек... Бързо кибритисваш, верно....
- SKISA
-
-
D3BEP написа:Ае Скиса, бързаш да се обиждаш братле, според мен Пабло нямаше предвид теб, просто в поста му трябваше да има твой цитат и цитат на Асен а момчето беше пропуснало на Асен цитата.
Асен е казал:Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка
На което Пабло е отговорил:Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски
То е тъпанарско въобще да се мисли или говори, да се мисли, че човек който прави немалко и дава за организацията, ще вземе да завлече 5 лева. Бързаш да кибритисваш според мен. Никой не те е набедил в измами на дребно![]()
Пък и Е61 се купува с доста по - сериозни измами, капиталист!![]()
начи аз за организацията не съм направил нищо! ако мога занапред бих направил...!!! но цитата е върху моето мнение и искам да чуя Пабло да каже мен ли има впредвид!! приятели ми пращат съобщения да ми дадат 5лв назаем...!как ти звучи...!?!?
дали е Е60 или Е21 няма никакво значение...!!! и не се бъзикай ,комунист неден:winky: с измами ,щото и Е60то не съм го купил си измами!!! както сте подкарали и росен бил измамник и други....!!!нема що! аз чакам пабло да напише,щото така не ми харесва.....!
Последна промяна SKISA на 06 Май 2008, 22:10, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ок, успокой се и изчакай и не взимай навътре тъпите бъзици. Сигурен съм, че целият случай си има логично обяснение, а ако няма... тогава ще мислим.
Ако не ти отговорят, наистина е обидно и те подкрепям. Но пък потърпи малко, успокой се, поне да чуем смислено мнение и тогава стреляй в тъмното.
Ако не ти отговорят, наистина е обидно и те подкрепям. Но пък потърпи малко, успокой се, поне да чуем смислено мнение и тогава стреляй в тъмното.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
споко
SKISA написа:D3BEP написа:Ае Скиса, бързаш да се обиждаш братле, според мен Пабло нямаше предвид теб, просто в поста му трябваше да има твой цитат и цитат на Асен а момчето беше пропуснало на Асен цитата.
Асен е казал:Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка
На което Пабло е отговорил:Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски
То е тъпанарско въобще да се мисли или говори, да се мисли, че човек който прави немалко и дава за организацията, ще вземе да завлече 5 лева. Бързаш да кибритисваш според мен. Никой не те е набедил в измами на дребно![]()
начи аз за организацията не съм направил нищо! ако мога занапред бих направил...!!! но цитата е върху моето мнение и искам да чуя Пабло да каже мен ли има впредвид!! приятели ми пращат съобщения да ми дадат 5лв назаем...!как ти звучи...!?!?
дали е Е60 или Е21 няма никакво значение...!!! и не се бъзикай ,комунист неден:winky: с измами ,щото и Е60то не съм го купил си измами!!! както сте подкарали и росен бил измамник и други....!!!нема що! аз чакам пабло да напише,щото така не ми харесва.....!
тоя събор все така ти върви, спането, после това

Жалко че се забърках в такова грандиозно скандалище и вместо да съм в леглото сега - трябва да обеснявам че някой пали от 1/4 оборот
До хората които ми пратиха лични - не сте вие - извиних ви се
Лошото е че самия човек НЯМА доблестта да си признае - не искам да стрелям имена за да не бъда криво разбран ОТНОВО
Пари не съм събирал и тн.
Но това да кажеш че членската ти карта е 90 и нещо си там а ти да не си член изобщо беше тъпо.....
И за да не бавя колоната в прелистване на списъци оставих така нещата.
Скиса на теб незнам дали аз да ти се извиня или ти затова че подпали сламата
Лично си спомням как ти казах - Ти ли си Скиса
А дори не съм те виждал
И за пореден път казвам - не си прави прибързани заключения
ЛЕКА НОЩ

До хората които ми пратиха лични - не сте вие - извиних ви се

Лошото е че самия човек НЯМА доблестта да си признае - не искам да стрелям имена за да не бъда криво разбран ОТНОВО

Но това да кажеш че членската ти карта е 90 и нещо си там а ти да не си член изобщо беше тъпо.....
Скиса на теб незнам дали аз да ти се извиня или ти затова че подпали сламата

Лично си спомням как ти казах - Ти ли си Скиса

А дори не съм те виждал

И за пореден път казвам - не си прави прибързани заключения

ЛЕКА НОЩ

- SKISA
-
-
Re: споко
Любо Мегов написа:SKISA написа:D3BEP написа:Ае Скиса, бързаш да се обиждаш братле, според мен Пабло нямаше предвид теб, просто в поста му трябваше да има твой цитат и цитат на Асен а момчето беше пропуснало на Асен цитата.
тоя събор все така ти върви, спането, после това![]()
че е станала грешка е ясно
важното е да ти останат хубавите моменти от събитието
то да беше само тва....:
Maverick_VS написа:
SKISA написа:
ми колегата обясни тва дет аз гледах от балкона/са ше треа да си платя билетите явно.... muhihihihi / а иначе мойта случка е следната:
отварам гардироба и вътре...една торба! и в торбата....5 шашки,една полицейска радиостанция,видеокасета с пренавиващо устройство и некви кабели....!!бая се замислих ко да праа,ма вариантите беха три ! и трите беха кофти за мен!
1.ако се напраа на луд и си траа 2 дни ,за да не ме дърпат-некоя чистачка мое да ги намери и да излезе ,че са мои...
2. ако ги предам-както и стана ше ме дърпат да пиша...
3. ако ги прибера "за лично ползване" -мое некои пагони да са били преди тва в стаята,да са ги забраили и да додат да си ги търсят...
избрах втори вариант,викнах една камара полицаи,додоха дознател,инсректор и две униформени момчета,писаха протокол за изземване,малко ходене да пиша в районното показания,малко отпечатъци и така....!!!
шматките от рецепцията май смотаха некой ,щот казаха,че в тая стая некой не бил спал от 6 месеца и немат данни за предишните почивали там!! имам снимки на целата находка,ма не мога да ги сваля от тела...!
и те така те...!за малко да изпият сичкото пиене първата вечер ,докат смогна да дам отпечатъци и да стигна до ресторанта...! в интерес на истината ченгетата бяха доста бързи и коректни ,което май се дължеше на жокера "обади се на приятел" the Boss....!!! Laughing
Съвестен гражданин си - браво - така трябва ДА! Wink!
А можеше и да идеш на рецепцията, да питаш (срещу 20лв muhihihihi , щото май нямат право да дават информация) кой е бил преди в стаята и ако няма нищо интересно в наемателите, накрая да си задържиш пакетчето muhihihihi !
те и находката ми...!

Последна промяна SKISA на 06 Май 2008, 23:27, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
pAbLo написа:Жалко че се забърках в такова грандиозно скандалище и вместо да съм в леглото сега - трябва да обеснявам че някой пали от 1/4 оборот![]()
До хората които ми пратиха лични - не сте вие - извиних ви се![]()
Лошото е че самия човек НЯМА доблестта да си признае - не искам да стрелям имена за да не бъда криво разбран ОТНОВО![]()
Скиса на теб незнам дали аз да ти се извиня или ти затова че подпали сламата![]()
Лично си спомням как ти казах - Ти ли си Скиса![]()
А дори не съм те виждал![]()
![]()
И за пореден път казвам - не си прави прибързани заключения![]()
ЛЕКА НОЩ
ми ако смяташ ,че съм те обидил -сори!аз не смятам точно така....!и аз много добре помня как се видяхме-тогава не знаех,че си пабло... ма аз се си мисля,че като се говори за некой излъгал и като ти сложат отговора в твоето мнение е нормално да си помислиш ,че имат впредвид теб...!! некакси така излиза...! дали е от 1/4 или от по-малко наистина става тъпо като почнат да пишат под мен да извада 5лв или да ми пускат ЛС-та да ми заемат 5лв за вход...!!! и половината от хората да си помислят ,че сам преебал клуба в тая тема некакси...
лека и от мен...!!!
Последна промяна SKISA на 07 Май 2008, 8:36, променена общо 2 пъти