Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
absix написа:///sasho написа:Няма ли да има тема , в която да пише времената от състезанията на всички учасници от съботния ден и кой е взел награди за "най-добър външен вид"?
Миналата година нямаше, не храни големи надежди
Според мен е правилно след събора всички времена и награди да бъдат обявени във форума.

Аз например не бях на официалната вечеря и нито си знам времето с което съм завършил в "италианското преследване" , нито си знам колата кое място е заела отконкурса за най добър външен вид.

Айде някой , който знае тия неща , да пусне една тема с всичките тези резултати /не само с първите/ , защото на много хора ще им е интересно да научат кои места от всички заемат колите им всъщност.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е ти ся и подробности,важно е,че всички заухари подскачаха на бялите м-ки и с това се описва целиьо събор....
а малкото виждащи,забелязаха как отвратителната 30-а с виялката,щеше да прескочи тихото и скромно откъм поведение 335и
а малкото виждащи,забелязаха как отвратителната 30-а с виялката,щеше да прескочи тихото и скромно откъм поведение 335и
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз пък да си призная най-много се изкефих на Е30-ски... Евала ви прая момчета.Супер запазени Е30 имаше... суперски.Джанти,М-оптики... евала.А за М-ките няма да коментирам
Снимахме двигателя на една Е30 М3,като беше отворен капака... Човека дори ни изчака да снимаме преди да го затвори
Имаше доста хора,които направиха страхотен дрифт.Бялата Е36 с черния покрив с "Т" регистрация,Е30 комбито,новата М-ка,червената Е30-ска с лепенки на дрифт форума,15 годишното момче...Човека с бялата Е30 с номер "7" на нея - евала.Навсякъде се представи подобаващо.Акули имаше много яки също.Няколко 5-чки добре реставрирани,6-цата
Имаше много коли със страшни кожени салони... Една бежава Е36 вътре с черно\бял салон... Много як.А да не говоря колко коли имаше,на които си личеше,че са вкарани поне 10-20 бона в тях.

Не е завист баце а по някъв начин уснмиване на ситоацията. Писна ни на ку.а с тея " Наши и по наши " или " Равни и по равни "
Или по друг начин да то го каза пожелавам им по още 10 ///М-ки да притежават (мен такива ни мъ распектват) ама да се държат мъжката и човешката не кат някви манекени там.
Или по друг начин да то го каза пожелавам им по още 10 ///М-ки да притежават (мен такива ни мъ распектват) ама да се държат мъжката и човешката не кат някви манекени там.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Любака написа:Не е завист баце а по някъв начин уснмиване на ситоацията. Писна ни на ку.а с тея " Наши и по наши " или " Равни и по равни "
aве кажи точно за кой говориш или всичките сме ти един дол дренки ... да си знам де
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Aз един от най-приятните хора, които познавам от БМВ феновете е Росен Коларов - евала му точно затова, че се държи като много земен човек, обръща внимание на всеки нормален човек, беше изключително сериозен и коректен като ми изпрати стикери и плакати за Видин, а и не само. Въобще - истински фен! Той за мен символизира как не е задължително да си надут като притежаваш по-скъпи автомобили и по-големи финансови възможности. Не исках да намесвам неговото име, но исках да го дам като положителен пример, защото такива хора са рядкост! И смятам, че клуба много печели от него. Представете си, ако всички бяха такива - ехеее
Но, нищо - не виждам какво ви пречат хората - карат си лъскавите БМВ-та, обличат се добре, мълчаливо се наслаждават на събора и мероприятията като всички нас. Защо да се дразним един другиго. Аз лично с който успях се запознах на тазгодишния събор, с някои се заговорихме повече - с други по-малко. Всеки е уникален и си има своите особености. Нали не очаквате всички да сме жизнерадостни, контактни, постоянно в добро настроение и т.н.? Няма такова нещо като 100% пич/ка/ 

BMW only!
Sharo написа:Любака написа:Не е завист баце а по някъв начин уснмиване на ситоацията. Писна ни на ку.а с тея " Наши и по наши " или " Равни и по равни "
aве кажи точно за кой говориш или всичките сме ти един дол дренки ... да си знам де
Ако ми бяхте един дол дренки щях да ти го кажа в очите в неделя нямаше да си премълча нищо. С теб съм се държал кат пич.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Любака написа:Sharo написа:Любака написа:Не е завист баце а по някъв начин уснмиване на ситоацията. Писна ни на ку.а с тея " Наши и по наши " или " Равни и по равни "
Ако ми бяхте един дол дренки щях да ти го кажа в очите в неделя нямаше да си премълча нищо. С теб съм се държал кат пич.

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
amd написа:.................... мълчаливо се наслаждават на събора и мероприятията като всички нас ................................
Всичко друго ми е през шапката ама е тва е неверно в писанията ти. Защо е така помисли си сам.
ПС: И незнам кво искаш да кажеш с тава Лъскави БМВ-та и обличане добре някав моден критик ли го даваш. Говорим за събора като събитие тука.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
pAbLo написа:SKISA написа:мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...
Със списъците бяхме само аз и ms - и двамата сме високи но той има брада а аз не.
В случая лично аз бях и понеже знам че ниските номера са за членовете![]()
Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски![]()
искаш да кажеш,че съм влязъл без да си платя ли...!?!?!?че нещо не те разбрах...!!! начи с ms се запознах - човека е по-възрастен от останалите с оранжеви жилетки и е с брада и като излизах след обяд го попитах,че отивам до Труд да оставя нещо на един камион и дали трябва пак да плащам като се върна и той каза-не! другият,който предполагам ,че си ти -младо момче , ме спря сутринта на влизане и попита дали съм от клуба и аз казах-не! после попита дали съм си пуснал молба и аз пак казах -не! и момчето взе петте лева и си влязох. бях с черно комби- Е61! ако искаш да ми кажеш,че не съм си платил-искам да го чуя! в колата ми седи още билетчето -не съм я мил...!!!
п.с. такъв номер ми дадоха -нисък в софия,защото нямало други! не знам точно кво си се объркал!???!!!
искам да си изясним ситуацията,щото е тъпо така,а имам чуството ,че ме визираш ... !!??
АКО СИ МИСЛИШ ,ЧЕ СЪМ АЗ -ИСКАМ ДА ГО ЧУЯ И ДА СЕ РАЗБЕРЕМ,ЩОТО ТАКА ИЗЛИЗА ,ЧЕ СЕСТРА МИ Е КУРВА ,А АЗ НЯМАМ СЕСТРА!!!!
Последна промяна SKISA на 06 Май 2008, 19:32, променена общо 3 пъти
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
@Любака, не искам да се заяждам, но не си прав - не знам кой имаш предвид от хората с М-ките е киселяк, но тези хора оставиха на пистата 1 Е30 под формата на гуми само за да направят кефа на публиката. Няма да коментирам дали завиждаш или не (не те познавам толкова много на живо), но мисля, че въпросните хора заслужават поне малко уважение.. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.