Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 06 Май 2008, 1:58

!!Asen_X написа:Ич не помисли за тези от нас, които искахме да те видим. На мен поне ми липсваше умопомрачителната ти мутра

и на мене ми липсваха всички мутри /като изключа на един член/ но догодина ще ми е по интересно :winky:
и нас ни мъчеше един мор от слънце,калмари,октоподи,узо-та и тем подобни но удържахме:mhihi: :mhihi:

със сигурност разбраха на остров Касандра за www.bmwpower-bg.net ;)

а и усещам много много скоро нещо да стане... :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 06 Май 2008, 3:07

h4ckED написа:
HA_PEMOHT написа:Аз пък съм за италианското....след като със 318 ТДС (90 коня ) взех че се класирах във клас :!: Б :!: със време 1.20 и видях че съм само на 10 секунди зад 2-те бели М3-ки...баси някой ще ми даде ли неговата кола да я покарам на италианското следващия събор ;)

Трябваше и нащо да го пробваме там :mhihi: Ти щом 90 коня си класирал 190 тряя да имат някаф шанс :D

e aз тогава що не се бях калсирал с мойто време от 1.600
пфф
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

za sabora

Мнение от bavaretca_tns » 06 Май 2008, 8:47

sabora be6e ludnica za parva godina sam na toz sabor i se iskefix maksimalno
mnogo ne sam prevarganik na italqnskoto no nai mi napalni du6ata na zavoite bqloto e36 sas registraciq T 0012 XT evala na pi4a za shouto
P.S ako toi ili nqkoi ima klip4eta na negovoto bmw 6te sam mu blagudaren dagi prati

Използвайте кирилица, не пишете с latinski bukvi! Ако не разполагате с кирилизатор на компютъра, ползвайте вградения във форума. Постинги на латиница ще бъдат изтривани. При повторни нарушения ще последват административни мерки!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Май 2008, 9:20

ае като заговорихте за класирания,къде може да видиме официалните резултати че дочух разни интересни неща :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Май 2008, 9:21

absix написа:
!!Asen_X написа:
bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.

Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка ;)

Това е направо жалко.

На Мацата се оказа, че няма номера за не-членове, та аз се оказах с номер 009. На входа на пистата (явно въпросния колега) ме попита 2 пъти дали не съм член, аз 2 пъти му казах, че не съм и чинно си платих входа, щото наистина не съм член, все още.

Срамота, за една кутия хубави цигари ...

мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 06 Май 2008, 9:24

Айде де кажете кои са тея най-накрая, няма смисъл да ги криете тарикатите :confused: И никой ли няма класиранията от състезанията и конкурсите да ги качи :roll:
Изображение

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 06 Май 2008, 9:29

! Алекс написа:
!!Asen_X написа:Ич не помисли за тези от нас, които искахме да те видим. На мен поне ми липсваше умопомрачителната ти мутра

...........и нас ни мъчеше един мор от слънце,калмари,октоподи,узо-та и тем подобни............

За мутрата ти нема да коментирам Асен е много прав. :mhihi: ама на нас донесе ли ни главоноги с узооо :?:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Потребител
Аватар

Мнение от Hard_Boiled » 06 Май 2008, 9:33

Х :bowdown: Халкидики за Аутистите догодина,резервирай отсега бричет
Float like a butterfly,sting like a bee

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 06 Май 2008, 10:00

Hard_Boiled написа:Х :bowdown: Халкидики за Аутистите догодина,резервирай отсега бричет

ква догодина ве :?: -поне още 2 пъти трябва да идем тва лято :arrow: ма Ти с тоя Опел няма да ни издържиш на темпото и трябва да правим почивки през 20км :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 06 Май 2008, 10:25

SKISA написа:мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...

Със списъците бяхме само аз и ms - и двамата сме високи но той има брада а аз не.
В случая лично аз бях и понеже знам че ниските номера са за членовете ;)
Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски :uups: :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 06 Май 2008, 11:28

pAbLo написа:
SKISA написа:мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...

Със списъците бяхме само аз и ms - и двамата сме високи но той има брада а аз не.
Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски :uups: :uups:
ся извади 5лв от джоба си :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330ci
Мечтае да кара: e92-Mpower

Мнение от bumar » 06 Май 2008, 11:37

didodi написа:
bumar написа:Колега моля да ме извините ако съм нанесал някакви 6тети по афтомобилите ви.Просто много ни се насабра първо ни излъгаха със времената а после и един от на6те исфар4а от пистата с 240 и както сам си разбрал прекаратиха и драга заради това.
А и не съм и избягал спрях до портала и обърнах и се върнах обратно до паркинга,кадето бяхме спряли БС-група но както и да е.
Моля да ме извините наистина бе6е проста6ко от моя старана да се развъртам около колитеви но и все пак и организаторите не ни дадоха и вазможност да го направим някаде другаде.

С това време което е дал на драга няма и 200 км даже на финала , както и да е много неприятно се получи със спирането му после, но това което направи ти на паркинга показа СЕЛЯНИЯТА на събора, защото "карачите" са на пистата, а не на паркинга :mhihi:

Слу6аи многознаико ти като не си наясно със вазможностите на този автомобил не се намесваи вобште в този диалог.
А до това дали съм селянин или не не си ти този които да ми го каже.А относно пистата не ни позволиха както и на мен така и на много хора .
Ас се извених на 4овека 4е съм го обсипал в камани а ти може6 да замал4и6.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 06 Май 2008, 12:04

Аре не се започвайте пак тамън един кофликт затихна

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 06 Май 2008, 12:42

pAbLo написа:

е нали проверяваше и с лична карта как така ще те метнат
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 06 Май 2008, 13:16

Sharo написа:
h4ckED написа:
HA_PEMOHT написа:Аз пък съм за италианското....след като със 318 ТДС (90 коня ) взех че се класирах във клас :!: Б :!: със време 1.20 и видях че съм само на 10 секунди зад 2-те бели М3-ки...баси някой ще ми даде ли неговата кола да я покарам на италианското следващия събор ;)

Трябваше и нащо да го пробваме там :mhihi: Ти щом 90 коня си класирал 190 тряя да имат някаф шанс :D

e aз тогава що не се бях калсирал с мойто време от 1.600
пфф

Аз за лафче го казах btw ... Апък и стига си изпъквал. :D Ти едно че с машина изпъкваш ; 2-ро с тия донъти дето въртиш с лекота ... направо фен съм ти ;) :bowdown: :mrgreen: Баща ми каза че е видял същата кола да я купуват на панаира в Пловдив 2002 или 2003 година ... когато е била нов модел. Това ли е колата която е видял тогава или ? :) И е била доста скъпичка тогава. Апък и то М-ка ... голяма бегачка. Колко коня е т'ва ? :roll: :D
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия