Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 05 Май 2008, 14:10

blagun написа:Колега B U L L I, нямам никакво намерение "да се пъна", на който и да е било тук във форума!!!
Проследи първите ми постове в темата и ще видиш, че в тях няма никаква агресия, а просто обяснение на това, което се случи.
Афектират ме постовете на хората, които ме заплашват без да знаят кой съм и изобщо каква роля имам в събитието!!!
Искам пак да изясня, че не е бит от 2-3-4 или повече народ, останалите хора от групата ни, станахме и го отървахме от доста лошо нещо, защото знаехме какво може да му направи нашият човек. Сам се замисли ако сме го били толкова хора дали щеше да стигне до Вас и да се оплаче? Не! Затова искам да се казва истината!
По този начин искам да заключим спора - кой кого набил?
Мисля, че сме разумни хора и ще се разберем!
Аз поне видях разум сред някой хора!
Искам да кажа евала и на двете групи, че не се подведоха по станалото и не се стигна до масови и неприятни гледки!!!
Иначе за събора искам да си кажа мнението, ако разрешите:
- В сравнение с миналата година - доста по-слаб!!!
- Не ми хареса и неорганизираността, докато чакахме да ни огледат колата на "оптичното изложение"!!!
- Хората от ГАРД секюрити са пълен таш*к!! Ако си бяха свършили работата като хората - да не допускат хора извън огражденията, заради което стана и боя, щяха всички да са доволни!!!

Добре бе човек, как така до преди малко се говори че сте налетяли на момчето 2-3-4 души и са го ритали, а сега изведнъж го е бил САМО вашия човек :confused:
Ако визираш мен за нападките, мисля че и ти би направил същото ако беше за твой приятел ;) И дай да не говорим кой какъв е ;)
Писах ти ЛС и мисля, че разбираш че ме е яд от факта че е МОЙ човек пострадалия и ме е яд от това че И вие сте отишли на събор, също както нас за да се веселите - това означава ли обаче че трябва да отхвърлиш казаното от хората около вас че сте хранили всичко наред, това ще ни сплоти ли като БМВ общност?

Надявам се занапред да няма такива глупости, да се поддържаме и да бъдем единни :idea:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 05 Май 2008, 15:10

Уаааа! Събора беше ЧУК! Сичко имаше.....само дето изпуснах боя, ма :roll: ......Готини коли-ЯКО, полумалоумни полицаи-също, пички на пистата-доста! Бе какво да кажа-изкарахме чудесно-дай боже догодина пак така или по-добре!!!!!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 520d / E90 320d

Мнение от blagun » 05 Май 2008, 15:23

SummonedToDIe написа:
blagun написа:Колега B U L L I, нямам никакво намерение "да се пъна", на който и да е било тук във форума!!!
Проследи първите ми постове в темата и ще видиш, че в тях няма никаква агресия, а просто обяснение на това, което се случи.
Афектират ме постовете на хората, които ме заплашват без да знаят кой съм и изобщо каква роля имам в събитието!!!
Искам пак да изясня, че не е бит от 2-3-4 или повече народ, останалите хора от групата ни, станахме и го отървахме от доста лошо нещо, защото знаехме какво може да му направи нашият човек. Сам се замисли ако сме го били толкова хора дали щеше да стигне до Вас и да се оплаче? Не! Затова искам да се казва истината!
По този начин искам да заключим спора - кой кого набил?
Мисля, че сме разумни хора и ще се разберем!
Аз поне видях разум сред някой хора!
Искам да кажа евала и на двете групи, че не се подведоха по станалото и не се стигна до масови и неприятни гледки!!!
Иначе за събора искам да си кажа мнението, ако разрешите:
- В сравнение с миналата година - доста по-слаб!!!
- Не ми хареса и неорганизираността, докато чакахме да ни огледат колата на "оптичното изложение"!!!
- Хората от ГАРД секюрити са пълен таш*к!! Ако си бяха свършили работата като хората - да не допускат хора извън огражденията, заради което стана и боя, щяха всички да са доволни!!!

Добре бе човек, как така до преди малко се говори че сте налетяли на момчето 2-3-4 души и са го ритали, а сега изведнъж го е бил САМО вашия човек :confused:
Ако визираш мен за нападките, мисля че и ти би направил същото ако беше за твой приятел ;) И дай да не говорим кой какъв е ;)
Писах ти ЛС и мисля, че разбираш че ме е яд от факта че е МОЙ човек пострадалия и ме е яд от това че И вие сте отишли на събор, също както нас за да се веселите - това означава ли обаче че трябва да отхвърлиш казаното от хората около вас че сте хранили всичко наред, това ще ни сплоти ли като БМВ общност?

Надявам се занапред да няма такива глупости, да се поддържаме и да бъдем единни :idea:

Пратих ти Л.С., в което съм казал всичко, което Аз видях и присъствах!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 05 Май 2008, 15:29

За първа година съм на събор и като цяло много ми хареса запознах се с много готини хора ,но според мен италянско преследване не трябва да има много по добре щеше да бъде ако времето за италянко преследване беше отделено за тренировки за дрифт, Имаше и момчета които карат много но неможаха да покажат нищо защото имаше само 3 обиколки за дрифт без тренировки,според мен и хората които гледаха и караха на пистата щяха да се изкефят много повече!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 05 Май 2008, 15:30

Като за първи мой събор съм доволен, нагледах се на много добри екземпляри Изображение много ме накефи и моята е същата само дето няма черните елементи по екстериора. Като цяло беше добре, но се надявам организацията следващият път да бъде по на ниво и някакси да има ограничение на мангетата дето въобще не са й регистрирани във форума щото доста лоши коментари чувах през цялото време от ГолфМангоТаксиджий. Пък дано и следващия път се запозная с повече хора от форума.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Потребител
Аватар

Мнение от DAKS » 05 Май 2008, 15:45

Аз пък съм частния ви фотограф, дето ви снима задниците като се напиете. :mhihi: Познахте ли ме??? ;)
TDS-KILLER

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 05 Май 2008, 15:55

Е дай некой задник де :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 05 Май 2008, 16:05

bumar написа:
DIDO написа:Ето и моите впечатления от събора:

Първо простотията на събора - като си тръгвах към 19ч и едно
Е36 купе /сребристо/ с бургаска регистрация реши да се прави на карач
на около 2-3 метра от моята кола на поляната и резултата беше
чакъл по нас и още няколко души и колите ни. То бива простотия ама чак пък толкова.
Искам да питам това момченце, защо веднага изчезна в облаците от
прах, ами не се върна да го аплодираме :mhihi: , и защо като е такъв карач не излезе с другите
на пистата и не показа какво може ами го прави на паркинга и застрашава по този начин хората около него?
BMW и простотията са несъвместими, но винаги има изключения.
Все пак добре че дойдох със старата баварка :mhihi:

Второ това трудно може да се нарече писта, ама като няма друга :roll:
То нито се вижда добре /няма трибуни/, нито настилката е настилка.

Трето събора като цяло беше много добър, радвам се че отидох ;)

Колега моля да ме извините ако съм нанесал някакви 6тети по афтомобилите ви.Просто много ни се насабра първо ни излъгаха със времената а после и един от на6те исфар4а от пистата с 240 и както сам си разбрал прекаратиха и драга заради това.
А и не съм и избягал спрях до портала и обърнах и се върнах обратно до паркинга,кадето бяхме спряли БС-група но както и да е.
Моля да ме извините наистина бе6е проста6ко от моя старана да се развъртам около колитеви но и все пак и организаторите не ни дадоха и вазможност да го направим някаде другаде.

Евала, че си признаваш и се извиняваш, щото много други щяха да се покрият, но другия път :bchug: е от тебе 8)
BMW - Усещане за автомобил

Потребител
Аватар

Мнение от DAKS » 05 Май 2008, 16:05

Ми опитах се, ма нещо не стана. Да нямате някаква цензура? ;)
Последна промяна DAKS на 05 Май 2008, 17:13, променена общо 1 път
TDS-KILLER

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 05 Май 2008, 16:32

АЦ

автоматична цензура
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Май 2008, 16:47

АСЦ - ай си'а цензура :mhihi:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330ci
Мечтае да кара: e92-Mpower

Мнение от bumar » 05 Май 2008, 17:14

DIDO написа:
bumar написа:
DIDO написа:Ето и моите впечатления от събора:

Първо простотията на събора - като си тръгвах към 19ч и едно
Е36 купе /сребристо/ с бургаска регистрация реши да се прави на карач
на около 2-3 метра от моята кола на поляната и резултата беше
чакъл по нас и още няколко души и колите ни. То бива простотия ама чак пък толкова.
Искам да питам това момченце, защо веднага изчезна в облаците от
прах, ами не се върна да го аплодираме :mhihi: , и защо като е такъв карач не излезе с другите
на пистата и не показа какво може ами го прави на паркинга и застрашава по този начин хората около него?
BMW и простотията са несъвместими, но винаги има изключения.
Все пак добре че дойдох със старата баварка :mhihi:

Второ това трудно може да се нарече писта, ама като няма друга :roll:
То нито се вижда добре /няма трибуни/, нито настилката е настилка.

Трето събора като цяло беше много добър, радвам се че отидох ;)

Колега моля да ме извините ако съм нанесал някакви 6тети по афтомобилите ви.Просто много ни се насабра първо ни излъгаха със времената а после и един от на6те исфар4а от пистата с 240 и както сам си разбрал прекаратиха и драга заради това.
А и не съм и избягал спрях до портала и обърнах и се върнах обратно до паркинга,кадето бяхме спряли БС-група но както и да е.
Моля да ме извините наистина бе6е проста6ко от моя старана да се развъртам около колитеви но и все пак и организаторите не ни дадоха и вазможност да го направим някаде другаде.

Евала, че си признаваш и се извиняваш, щото много други щяха да се покрият, но другия път :bchug: е от тебе 8)

За по4ерпка няма проблем които бе6е около нас на пистата намазаха остатака от бирата която остана от преди6ната ве4ер.

Като цяло панаира не бе6е никак зле само 4е нека се постараят за другата година да има и такава 4ас от програмата в която не само така наре4ените 8 финалисти в кави4ки да имат право на испалнения.
А и мисля 4е ИТАЛЯНСКОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ Е ИЗЛИ6НА 4АСТ ОТ ПРОГРАМАТА
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 05 Май 2008, 17:52

Събора беше супер !!! :clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 05 Май 2008, 17:58

Нека темата за боя да приключи сега, каквото било - било... :confused:
Евала правя за мъжката постъпка на blagun, че се извини за стореното.
Искам и аз да поднеса своите извинения за грубия си тон :!:
Надявам се това нещо няма да се повтори и ще се опитаме да изтрием този момент от събора от мислите си :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 05 Май 2008, 18:23

на кой е цръната е30 купе 315ix с азевки :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия