Темите за регионални сбирки!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
miro_mcm написа:...
Не се заяждам с теб,просто ще ти дам един пример
Моя подпис го виждаш...преди беше със 13 пиксела по-широк и ми беше сменен със системно съобщение от администрацията...без да се оплаквам,намалих снимката с въпросния брой пиксели и я сложих отново...оттогава никой за нищо не ме брига...твоя подпис и на ширина и на височина е доста над допустимото...е,мислиш ли,че на мен не ми е кеф като е по-голяма снимката?аз сега да ревна ли,че ти не си получил предупреждение?Просто се стремете към порядък и няма да настъпва мигновен хаус

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
miro_mcm написа:!!Asen_X написа:miro_mcm написа:без нито едно предупреждение?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ht=#800896
И сега какво? Ще дръпнеш лекция, че това щом не е насочено конкретно към теб, значи не трябва да се съобразяваш ли?
Не бе пич спрях да ви се връзвам ама прочети надолу, че момчетата се извиняват за чата, а и тук пише ли "ФОРУМА СЕ НАТОВАРИ ЩЕ ЗАКЛЮЧИМ СТАРИТЕ ТЕМИ НАПРАВЕТЕ СИ НОВИ" и да видим дали щеше да има такива реакции.
GECATA BMW написа: Предупреждения сте получавали и то много пъти просто не е споменавано за товаренето на форума все пак не всичко трябва да знаете
Има Модераторски форум в който се пишат проблемите с потребители и форума но тези неща се знаят само от администраторкия екип и няма как да знаете всичко което става

Това че ние се опитвахме да ви приканим по какъв ли не начин да се намали спама но вие така и не разбрахте

Приканвам ви да се спрете вече темите са заключени защото така е решено нито на регионалните сбирки ще повлия е това нито на отношенията ви един към друг

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:!!Asen_X написа:miro_mcm написа:без нито едно предупреждение?
И сега какво? Ще дръпнеш лекция, че това щом не е насочено конкретно към теб, значи не трябва да се съобразяваш ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
Тея мнения са на хора, които даже нямат нищо общо с нашия тийм и затова им е предупреждението, защото си чатеха в нашата тема... Покажи ми предупреждение отправено към тийма и някъде, където е написано, че ще се заключи тая тема
недейте да четете само това което ви изнася

пак казвам поне 3 пъти съм предупреждавал в темата за сбирките във Сливен и след определено време съм си трил постовете

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Новини
-
SuPeR_FLY написа:!!Asen_X написа:miro_mcm написа:без нито едно предупреждение?
![]()
![]()
![]()
![]()
Тея мнения са на хора, които даже нямат нищо общо с нашия тийм и затова им е предупреждението, защото си чатеха в нашата тема... Покажи ми предупреждение отправено към тийма и някъде, където е написано, че ще се заключи тая тема
Предупреждението е предупреждение без значение дали ти или някой друг е писал. Щом сте прочели предупреждение, че оффтопика се наказва, значи е пределно ясно, че това важи за всички ви!
Искаше да видиш поне едно предупреждение в темата, показах ти такова. Не сте били предупредени за мерките? А какви мерки очаквахте???
Хайде стига! Ако ще се пазарим и ще издребняваме, то винаги мога да те запитам ти правилата на форума прочел ли си? Всъшност половината не сте ги и помирисвали правилата, иначе сигурно щяхте да се съобразите например с големината на картинките в подписите и т.н. (не визирам теб за последното)
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
Spit-Fire написа:На ///Марто подписа му надвишава правилата с 1 пиксел !!!
S1z3 написа:Трагедия![]()
![]()
![]()
сега ви е смешно..... и после ревете

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Абе просто си признайте, че направихте грешка като не пуснахте една тема от сорта
"Поради технически причини ще трябва да заключим всички теми след една седмица, защото натоварват форума и се бъгва, а и са пълни със спам повечето. Направете си нови теми и започнете на чисто!" Ей туй ако го бяхте направили сега щяхте да си свиркате и да не се занимаваме тука да си обясняваме кой прав, кой крив
За правилата няма да коментирам
Тях почти никой не ги спазва както и много от модовете, знаете че всички сме хора и понякога се нарушават
Все едно да ми кажеш, че не караш с превишена скорост хем знаеш ЗДП 

Последна промяна SuPeR_FLY на 22 Яну 2008, 23:48, променена общо 1 път

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
GECATA BMW написа:Spit-Fire написа:На ///Марто подписа му надвишава правилата с 1 пиксел !!!S1z3 написа:Трагедия![]()
![]()
![]()
Сега аз на тебе нищо не съм ти казал,тука единия защитник на правилата се оказва че се е издънил.Аз наказания не съм имал до вчера ама кога взехте да ги правите ексцесиите и може да съм отнеснъл некое наказание.Вие ми чупите мерака да влизам тука,сега ако мислиш да ми кажеш че като не ми отърва да не влизам немаш проблем те тфа го знам.Кажи ми нещо ново

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Ами как да не е смешно, целия ни форум стана за смях хората от другите форуми ни се подиграват. И ако си мислилш, че 3 предупреждения за 200+ страници са достатъчни........
- Новини
-
SuPeR_FLY написа:Абе просто си признайте, че направихте грешка като не пуснахте една тема от сорта"Поради технически причини ще трябва да заключим всички теми след една седмица, защото натоварват форума и се бъгва, а и са пълни със спам повечето. Направете си нови теми и започнете на чисто!" Ей туй ако го бяхте направили сега щяхте да си свиркате и да не се занимаваме тука да си обясняваме кой прав, кой крив
За правилата няма да коментирам
Тях почти никой не ги спазва както и много от модовете, знаете че всички сме хора и понякога се нарушават
Все едно да ми кажеш, че не караш с превишена скорост хем знаеш ЗЗДП
А защо вие не признаете, че направихте грешка?
Ако темите бяха заключени само заради огромния брой постинги - щеше да има предупреждение предварително във всяка от тях сами да отворите нови.
Темите ви обаче са заключени главно заради огромния спам вътре, а това заключване е наказателна мярка. Според теб длъжен ли съм с перце да ви галя като ви наказвам за системно нарушаване на правилата? А защо вие не прочетете правилата и не започнете да ги спазвате? Или всеки е на принципа щом един е хвърлил боклук на поляната, защо и аз да не го направя?!
Продължаваш да се пазариш

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
И какво стана сега, никой не си пише в темите, а си чати тука с вас това не е ли оффтопик??? Просто хората излязоха по умни от вас и не ние сме направили грешка, а Вие господа с едноличното си решение без предупреждение. Докога трябва да дъвчем все едно и също признайте си вашите грешки така както ние направихме за нашите. Ай стига толкова МНОО ВИ ЗДРАВЕ!!!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
S1z3 написа:GECATA BMW написа:Spit-Fire написа:На ///Марто подписа му надвишава правилата с 1 пиксел !!!S1z3 написа:Трагедия![]()
![]()
![]()
Сега аз на тебе нищо не съм ти казал,тука единия защитник на правилата се оказва че се е издънил.Аз наказания не съм имал до вчера ама кога взехте да ги правите ексцесиите и може да съм отнеснъл некое наказание.Вие ми чупите мерака да влизам тука,сега ако мислиш да ми кажеш че като не ми отърва да не влизам немаш проблем те тфа го знам.Кажи ми нещо ново
ами извинявай ама ние сме седнали да се разберем като възрастни хора и да изгладим всички дразги а вие се ебавате насреща

miro_mcm написа:Ами как да не е смешно, целия ни форум стана за смях хората от другите форуми ни се подиграват. И ако си мислилш, че 3 предупреждения за 200+ страници са достатъчни........
Ако беше пусната важна тема с предупреждение щяхте да си пуснете нова тема и последствие щеше да стане 200+ от които поне 1/3 оффтопик

момчета целта е да се намали спама

- Новини
-
miro_mcm написа:И какво стана сега, никой не си пише в темите, а си чати тука с вас това не е ли оффтопик??? Просто хората излязоха по умни от вас и не ние сме направили грешка, а Вие господа с едноличното си решение без предупреждение. Докога трябва да дъвчем все едно и също признайте си вашите грешки така както ние направихме за нашите. Ай стига толкова МНОО ВИ ЗДРАВЕ!!!
Странно но впредвид "приятелските" слова, нещо не останах с впечатлението, да сте си признали каквото и да било.

Предупреждения? Показах вече едно. Сега пък трябвало да са три... после сигурно трябва да са десет.
Спамите в темите, понасяте си последствията. Отваряте нови теми за сбирките и в тях не спамите. Всичко е окей.
Толкова ли е трудно за изпълнение или просто вече се чудите за какво да се заядете само и само да не признаете, че сами си осрахте старите теми.