Mесечни срещи на BMWPower в Стара Загора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
pavlin_e30 написа:...
баце ми аз се прибрах да ми оправят бюрото нямаше как, ама вие що не званахте един тел да дойда и аз

the project is ready....

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
pavlin_e30 написа:ся се прибирам и да отбележа:мойте деца,аз стоях 2часа на опет-а да чакам групата от хрегиона,студ на изруд,ама си струваше,щот дойдоха макс хора,качихме се на тия ми ти саксии и стана мазало,дет не мойте си го представите щот сте си тръгнали преди 20.00ч-кога мама ви обажда да се прибирате,по принцип повечето бяха б25-за протокола,после на масата се изпи якото количество,казаха се многото простотии и веселото беше на макс....после към полунощ пак гонки на околовръстното,силата беше на наша страна-опелите даже бягат повече като се качи някой беемвист![]()
има много за разправяне,ама няма време..
заключение-такива неделни сбирчици си ги прайте само НАБЕДЕНИТЕ Интусиасти,оставете на нас-пияните,болните за марката,да се сбираме само с/у почивен ден,щот се налага да се бачка яко,а като се веселим пак е на макс..е36 липсваше.....повера е в дъртите кенефи и пияните карачи,ма мога да ви светвам цяла вечер,ама тряя ставам след няколко часа!
дойдоха приятели от вражеските марки да ни уважат,а вие къде бяхте дето ревахте за тъпата неделна сбирка?
сега ще мълчите и ще слушкате,щот пиянките кат действат фактите са на лице....ама всички на масата бяхме болни от заразата-бмв!
никой да не се обижда,аз само споделям горчивата истина-ако не ти трепка сърцето при споменаване на думата бмв,значи сменяй марката![]()
ква наслада е 20 шестака кат се разревът и целите Бани да се тресат при грохота на 153624....ай тихо
mnogo me skosi da знаеш зелен

сбирката за набедени ентусиасти беше от 15.30 и целеше да се запознаем с новите ,не си ми сял чушки на оная работа за да стоя да те чакам па и да бях те дочакал едва ли нещо повече щеше да ми покажеш.
ся задето не те изчакахме ше си запаля една свещ
па ти вместо на пиян акъл да ни поучаваш по добре на трезвен обясни що те нямаше
хубаво искам да разгледаш кво си писал и да ми отговориш на един въпрос:
ти нормален ли си?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- monio777
- кандидат ентусиаст
-
не се впрягай пьк ти!!! като нещо не е по неговата той е най големия БМВ отворко.... ходи ми се сбора с опели и ми говори за БМВ като се саферяса да 4ете и тогава да пише. И да го питам защо тои не организира нещо ами все бяга като................???
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
с
! Алекс написа:гледам добре сте си изкарали![]()
дайте някой бояджия да пръсне 2 брони че в тва състояние не ми се идва
алекс ако наистина имаш нужда от пръскане а не се базикаш пиши знам един дето работи на достъпни цени
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
pavlin_e30 написа:ся се прибирам и да отбележа:мойте деца,аз стоях 2часа на опет-а да чакам групата от хрегиона,студ на изруд,ама си струваше,щот дойдоха макс хора,качихме се на тия ми ти саксии и стана мазало,дет не мойте си го представите щот сте си тръгнали преди 20.00ч-кога мама ви обажда да се прибирате,по принцип повечето бяха б25-за протокола,после на масата се изпи якото количество,казаха се многото простотии и веселото беше на макс....после към полунощ пак гонки на околовръстното,силата беше на наша страна-опелите даже бягат повече като се качи някой беемвист![]()
има много за разправяне,ама няма време..
заключение-такива неделни сбирчици си ги прайте само НАБЕДЕНИТЕ Интусиасти,оставете на нас-пияните,болните за марката,да се сбираме само с/у почивен ден,щот се налага да се бачка яко,а като се веселим пак е на макс..е36 липсваше.....повера е в дъртите кенефи и пияните карачи,ма мога да ви светвам цяла вечер,ама тряя ставам след няколко часа!
дойдоха приятели от вражеските марки да ни уважат,а вие къде бяхте дето ревахте за тъпата неделна сбирка?
сега ще мълчите и ще слушкате,щот пиянките кат действат фактите са на лице....ама всички на масата бяхме болни от заразата-бмв!
никой да не се обижда,аз само споделям горчивата истина-ако не ти трепка сърцето при споменаване на думата бмв,значи сменяй марката![]()
ква наслада е 20 шестака кат се разревът и целите Бани да се тресат при грохота на 153624....ай тихо
и тва ся как да го разбирам че тря си купя шестак и да го карам пиян и да съм най-големия бмв маниак ли, да и аз си тръгнах изобщо не дойдох в ресторанта щото нямам пари последните си пари ги дадох за бензин за да мога да дойда и да си напрая кефа,пък и ръждата не издържа на напъна ,изтропаха и лагерите и ся е кат дизел

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
! Алекс написа:гледам добре сте си изкарали![]()
дайте някой бояджия да пръсне 2 брони че в тва състояние не ми се идва
В богомилово на центара има един сервиз отиди там момчетата си разбират от работа с боите ще стане едно кам едно е малко скапо бачкат ама тва вече ти си знаиш
- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Поизчистих темата от излишните мнения. Чата си го пренесете на друго място, а тук поствайте само мнения пряко свързани с организацията и впечатленията от срещата ако се проведе такава. Повечето сте от доста време тук и в случай, че сте забравили не е лошо да си припомните някои неща, а именно http://www.bmwpower-bg.net/forums/boardrules.php
момчета понеже сбирките ни са рядко и се чудя дали тази тема да съществува за постоянно.засега ще я пооставя щото не е лошо да опознаваме новите.
имам идея за седмични сбирки знам че няма да са много посещавани,но пък ще решаваме на място какви да ги вършим,а и така ще сме по отворени откъм нови единици.
вярно има риск
но ако може да си дадете мнението с няколко думи
момчета понеже сбирките ни са рядко и се чудя дали тази тема да съществува за постоянно.засега ще я пооставя щото не е лошо да опознаваме новите.
имам идея за седмични сбирки знам че няма да са много посещавани,но пък ще решаваме на място какви да ги вършим,а и така ще сме по отворени откъм нови единици.
вярно има риск
но ако може да си дадете мнението с няколко думи

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.