ПЕРНИК-сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Re: ПЕРНИК-сбирки
Sivako написа:Малко UP-че на темата
Кво става бе хора нещо сбирчици ще правиме ли ?

Роден с четри бъбрека.
Мооооооо, здравейте момци, за днес имах намерение да ви предложа една сбирчица да направим, ама се оказва че заминавам в командировка и няма да мога да дойда.С Анатоли се видяхме и говорихме да направим една голяма сбирка но май няма да е тази седмица.То и времето е гадно
Може да се разберем нещо за другия четвъртък - дано да съм на линия
Поздрави на всички

Поздрави на всички

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- r8878
- Потребител
-
- Кара: 98' E39 540i
- Мечтае да кара: V12
- Детайли за колата: 98' E39 540i Sedan
айде бе сладури
айде да се видиме 

88' E30 318i
96' E36 320i Coupe
98' E39 540i Sedan

96' E36 320i Coupe
98' E39 540i Sedan

- Sivako
- младши ентусиаст
-
Еми за другият да се организираме нещо
Аз командировки нямам скоростите оправих не мисля да ми се чупи колата вече
Дайте верно нещо да се организираме
тунеро предаде отбора
ама пак има кои да се събереме а

Аз командировки нямам скоростите оправих не мисля да ми се чупи колата вече

Дайте верно нещо да се организираме

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Sivako написа:Еми за другият да се организираме нещо![]()
Аз командировки нямам скоростите оправих не мисля да ми се чупи колата вече![]()
Дайте верно нещо да се организираметунеро предаде отбора
Има има... ама сега нямам време да вися само така на метал сам... ако си нещо по квартала може да се засечем... всяка вечер слизам натам, но малко по-късно... че нали тренирам

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- icetobmw
- Потребител
-
- Кара: 95' 318is
- Мечтае да кара: M3
dokie написа:Sivako написа:Еми за другият да се организираме нещо![]()
Аз командировки нямам скоростите оправих не мисля да ми се чупи колата вече![]()
Има има... ама сега нямам време да вися само така на метал сам... ако си нещо по квартала може да се засечем... всяка вечер слизам натам, но малко по-късно... че нали тренирам... направо ше се чуем ако трябва...
здравейте колеги извинявам се първо че се бъркам в темата но съм нов в този сайт и искам ако може да се запознаем с вас и да се съберем в перник защото е срамота да сме от един град и да не се познаваме

- Sivako
- младши ентусиаст
-
icetobmw написа:dokie написа:Sivako написа:Еми за другият да се организираме нещо![]()
Има има... ама сега нямам време да вися само така на метал сам... ако си нещо по квартала може да се засечем... всяка вечер слизам натам, но малко по-късно... че нали тренирам... направо ше се чуем ако трябва...
здравейте колеги извинявам се първо че се бъркам в темата но съм нов в този сайт и искам ако може да се запознаем с вас и да се съберем в перник защото е срамота да сме от един град и да не се познавамепоне така мисля..аз имам желание да се съберем, виждам че в перник има доста е36-ци дайте да се съберем да се запознаем да коментираме мнения по количките съвети и така нататък...да направим една добра група от бмвета и да представим нашия град
и в други градове и годишни събори... кажете си мнението ако сте се разбрали вече нещо кажете и аз да се вкюча
Колега от 8-9 месеца нещо ни куцат сбирките

Който иска в 20.00 на метал аз мисля да съм там предполагам че Ванката и Чипи ще дойдат но нека и те да кажат

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Утре има голяма вероятност да съм по Софията точно по това време и не зная дали ще мога... кликни ми и ако мога ще ти се обадя (от глобулския нали) да се разберем... за останалите не знам - може да му звънна на Иво, ама нещо ако е на работа
... ако съм по квартала ще се отбия... но и не за дълго 
За новия колега - то реално сме доста разнообразни (виж аватарите само) така, че е малко вероятно да видиш е36 от нашите хора на метал... най-много 1-2... другото е класики и лимо-та... а някои хора и с 2-те в 1
а какъв ентусиазъм бе миналата година - колко километри и литри навъртяни с вас... спомени спомени... но поне дано не се подминаваме безразлично (извинявам се на Анатоли - просто докато зацепя де ми е клаксона
)...
ПС: трябва да се разберем като се разминем някъде, не бързаме за някъде и сме сами в колата (разбира се - няма някой да виси да ни чака) да си сигнализираме и при двоен сигнал да спрем да си побъбрим 5мин... примерно примигване с аварийните от двете страни и направо отбиваме... така и така няма да се сберем - поне да видим кой до къде е с матриала... хайде, че скоро трябва да ставам, а още не съм легнал...

За новия колега - то реално сме доста разнообразни (виж аватарите само) така, че е малко вероятно да видиш е36 от нашите хора на метал... най-много 1-2... другото е класики и лимо-та... а някои хора и с 2-те в 1

ПС: трябва да се разберем като се разминем някъде, не бързаме за някъде и сме сами в колата (разбира се - няма някой да виси да ни чака) да си сигнализираме и при двоен сигнал да спрем да си побъбрим 5мин... примерно примигване с аварийните от двете страни и направо отбиваме... така и така няма да се сберем - поне да видим кой до къде е с матриала... хайде, че скоро трябва да ставам, а още не съм легнал...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
В 8 съм на мястото! 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
E-46 приемате ли в групата 

- icetobmw
- Потребител
-
dokie написа:Утре има голяма вероятност да съм по Софията точно по това време и не зная дали ще мога... кликни ми и ако мога ще ти се обадя (от глобулския нали) да се разберем... за останалите не знам - може да му звънна на Иво, ама нещо ако е на работа... ако съм по квартала ще се отбия... но и не за дълго
За новия колега - то реално сме доста разнообразни (виж аватарите само) така, че е малко вероятно да видиш е36 от нашите хора на метал... най-много 1-2... другото е класики и лимо-та... а някои хора и с 2-те в 1![]()
а какъв ентусиазъм бе миналата година - колко километри и литри навъртяни с вас... спомени спомени... но поне дано не се подминаваме безразлично (извинявам се на Анатоли - просто докато зацепя де ми е клаксона
)...
искам да се поправя имам впредвид не само е36-ци а всякакви бмвта...не ни пречи дасе запознаем нали??
- icetobmw
- Потребител
-
dokie написа:Утре има голяма вероятност да съм по Софията точно по това време и не зная дали ще мога... кликни ми и ако мога ще ти се обадя (от глобулския нали) да се разберем... за останалите не знам - може да му звънна на Иво, ама нещо ако е на работа... ако съм по квартала ще се отбия... но и не за дълго
За новия колега - то реално сме доста разнообразни (виж аватарите само) така, че е малко вероятно да видиш е36 от нашите хора на метал... най-много 1-2... другото е класики и лимо-та... а някои хора и с 2-те в 1![]()
)...
искам да се поправя имам впредвид не само е36-ци а всякакви бмвта...не ни пречи дасе запознаем нали??