ПЕРНИК-сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Re: ПЕРНИК-сбирки

Мнение от Sivako » 14 Май 2010, 0:22

Малко UP-че на темата

Кво става бе хора нещо сбирчици ще правиме ли ? :paranoid:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от smok.bg » 14 Май 2010, 12:41

Sivako написа:Малко UP-че на темата

Кво става бе хора нещо сбирчици ще правиме ли ? :paranoid:

:mrgreen: Kво стаа бро като се върна от Габрово ше мина :yes:
Роден с четри бъбрека.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е70 4.8

Мнение от Papy_m » 20 Май 2010, 7:10

Мооооооо, здравейте момци, за днес имах намерение да ви предложа една сбирчица да направим, ама се оказва че заминавам в командировка и няма да мога да дойда.С Анатоли се видяхме и говорихме да направим една голяма сбирка но май няма да е тази седмица.То и времето е гадно :( Може да се разберем нещо за другия четвъртък - дано да съм на линия ;)
Поздрави на всички :yes:
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!

Потребител
Аватар
Кара: 98' E39 540i
Мечтае да кара: V12
Детайли за колата: 98' E39 540i Sedan

Мнение от r8878 » 20 Май 2010, 10:09

айде бе сладури :driving: айде да се видиме :bchug:
88' E30 318i
96' E36 320i Coupe
98' E39 540i Sedan
:driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sivako » 20 Май 2010, 23:32

Еми за другият да се организираме нещо :mhihi:
Аз командировки нямам скоростите оправих не мисля да ми се чупи колата вече :roll:
Дайте верно нещо да се организираме :ranting: тунеро предаде отбора :mhihi: ама пак има кои да се събереме а
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 20 Май 2010, 23:52

Sivako написа:Еми за другият да се организираме нещо :mhihi:
Аз командировки нямам скоростите оправих не мисля да ми се чупи колата вече :roll:
Дайте верно нещо да се организираме :ranting: тунеро предаде отбора :mhihi: ама пак има кои да се събереме а

Има има... ама сега нямам време да вися само така на метал сам... ако си нещо по квартала може да се засечем... всяка вечер слизам натам, но малко по-късно... че нали тренирам :)... направо ше се чуем ако трябва...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от smok.bg » 24 Май 2010, 18:30

Ми аз ша мина в Четвъртък аре честит празник съселяни :smoke:
Роден с четри бъбрека.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sivako » 24 Май 2010, 23:43

smok.bg написа:Ми аз ша мина в Четвъртък аре честит празник съселяни :smoke:

:bchug: :lol: :lol: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 95' 318is
Мечтае да кара: M3

Мнение от icetobmw » 26 Май 2010, 19:47

dokie написа:

Има има... ама сега нямам време да вися само така на метал сам... ако си нещо по квартала може да се засечем... всяка вечер слизам натам, но малко по-късно... че нали тренирам :)... направо ше се чуем ако трябва...

здравейте колеги извинявам се първо че се бъркам в темата но съм нов в този сайт и искам ако може да се запознаем с вас и да се съберем в перник защото е срамота да сме от един град и да не се познаваме :D поне така мисля..аз имам желание да се съберем, виждам че в перник има доста е36-ци дайте да се съберем да се запознаем да коментираме мнения по количките съвети и така нататък...да направим една добра група от бмвета и да представим нашия град :) и в други градове и годишни събори... кажете си мнението ако сте се разбрали вече нещо кажете и аз да се вкюча :lalala:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sivako » 26 Май 2010, 23:40

icetobmw написа:
dokie написа:

здравейте колеги извинявам се първо че се бъркам в темата но съм нов в този сайт и искам ако може да се запознаем с вас и да се съберем в перник защото е срамота да сме от един град и да не се познаваме :D поне така мисля..аз имам желание да се съберем, виждам че в перник има доста е36-ци дайте да се съберем да се запознаем да коментираме мнения по количките съвети и така нататък...да направим една добра група от бмвета и да представим нашия град :) и в други градове и годишни събори... кажете си мнението ако сте се разбрали вече нещо кажете и аз да се вкюча :lalala:

Колега от 8-9 месеца нещо ни куцат сбирките :ranting: но за утре съм навит на метал да се видиме :mhihi:
Който иска в 20.00 на метал аз мисля да съм там предполагам че Ванката и Чипи ще дойдат но нека и те да кажат :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще се чуем и с Анатоли и него трее да го навия :lol:
:OT: Ванка с тебе за шести трябва да се разбираме :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 27 Май 2010, 0:25

Утре има голяма вероятност да съм по Софията точно по това време и не зная дали ще мога... кликни ми и ако мога ще ти се обадя (от глобулския нали) да се разберем... за останалите не знам - може да му звънна на Иво, ама нещо ако е на работа :dunno: ... ако съм по квартала ще се отбия... но и не за дълго ;)
За новия колега - то реално сме доста разнообразни (виж аватарите само) така, че е малко вероятно да видиш е36 от нашите хора на метал... най-много 1-2... другото е класики и лимо-та... а някои хора и с 2-те в 1 :mhihi:
:OT: а какъв ентусиазъм бе миналата година - колко километри и литри навъртяни с вас... спомени спомени... но поне дано не се подминаваме безразлично (извинявам се на Анатоли - просто докато зацепя де ми е клаксона :angel: )...
ПС: трябва да се разберем като се разминем някъде, не бързаме за някъде и сме сами в колата (разбира се - няма някой да виси да ни чака) да си сигнализираме и при двоен сигнал да спрем да си побъбрим 5мин... примерно примигване с аварийните от двете страни и направо отбиваме... така и така няма да се сберем - поне да видим кой до къде е с матриала... хайде, че скоро трябва да ставам, а още не съм легнал...

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 27 Май 2010, 2:56

В 8 съм на мястото! :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 27 Май 2010, 5:45

E-46 приемате ли в групата :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от icetobmw » 27 Май 2010, 7:31

dokie написа:Утре има голяма вероятност да съм по Софията точно по това време и не зная дали ще мога... кликни ми и ако мога ще ти се обадя (от глобулския нали) да се разберем... за останалите не знам - може да му звънна на Иво, ама нещо ако е на работа :dunno: ... ако съм по квартала ще се отбия... но и не за дълго ;)
За новия колега - то реално сме доста разнообразни (виж аватарите само) така, че е малко вероятно да видиш е36 от нашите хора на метал... най-много 1-2... другото е класики и лимо-та... а някои хора и с 2-те в 1 :mhihi:
:OT: а какъв ентусиазъм бе миналата година - колко километри и литри навъртяни с вас... спомени спомени... но поне дано не се подминаваме безразлично (извинявам се на Анатоли - просто докато зацепя де ми е клаксона :angel: )...
ПС: трябва да се разберем като се разминем някъде, не бързаме за някъде и сме сами в колата (разбира се - няма някой да виси да ни чака) да си сигнализираме и при двоен сигнал да спрем да си побъбрим 5мин... примерно примигване с аварийните от двете страни и направо отбиваме... така и така няма да се сберем - поне да видим кой до къде е с матриала... хайде, че скоро трябва да ставам, а още не съм легнал...

искам да се поправя имам впредвид не само е36-ци а всякакви бмвта...не ни пречи дасе запознаем нали??

Потребител
Аватар

Мнение от icetobmw » 27 Май 2010, 7:32

dokie написа:Утре има голяма вероятност да съм по Софията точно по това време и не зная дали ще мога... кликни ми и ако мога ще ти се обадя (от глобулския нали) да се разберем... за останалите не знам - може да му звънна на Иво, ама нещо ако е на работа :dunno: ... ако съм по квартала ще се отбия... но и не за дълго ;)

искам да се поправя имам впредвид не само е36-ци а всякакви бмвта...не ни пречи дасе запознаем нали??

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия